Bir erkek durduk yere engelleyip neden bir kaç gün sonra kaldırır?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Size basit gelebilir bu konu doğrudur ama sevdiğim adam kendisi.. eski erkek arkadaşımı 1 buçuk aydık hiç aramadım sadece numarası kayıtlı bende onda kayıtlıyım geçen salı kendi kendine engelledi sabahın 7sinde sonra pazar akşamı engelimi açıp durum attı instagramda fake hesaptan bakıyorum ordan hiç atmıyor ama wpde 3-4 tane atıyor ben bakana kadar belkide ben üstüme alınıyorum bilmiyorum ama neden böyle davranıyor bilmiyorum onu çok özledim :(

Size basit gelebilir bu konu doğrudur ama sevdiğim adam kendisi.. eski erkek arkadaşımı 1 buçuk aydık hiç aramadım sadece numarası kayıtlı bende onda kayıtlıyım geçen salı kendi kendine engelledi sabahın 7sinde sonra pazar akşamı engelimi açıp durum attı instagramda fake hesaptan bakıyorum ordan hiç atmıyor ama wpde 3-4 tane atıyor ben bakana kadar belkide ben üstüme alınıyorum bilmiyorum ama neden böyle davranıyor bilmiyorum onu çok özledim :(
Nasıl ayrıldınız?

Belki takıntılı olabilir engelli listesinde birilerinin kayıtlı olmasına
Mesela bende de vardı birkaç kişi
Engelli listesinde bir şeyler kayıtlı olunca rahatsız oluyorum sfagah
Eski sevgiliminde o şekilde engelini kaldirmistim mesaj yazmış muhtemel bir anlam cikarip sonra tekrar engelledim yani amacı sizle iletişime geçmek olmayabilir

Belki takıntılı olabilir engelli listesinde birilerinin kayıtlı olmasına
Mesela bende de vardı birkaç kişi
Engelli listesinde bir şeyler kayıtlı olunca rahatsız oluyorum sfagah
Eski sevgiliminde o şekilde engelini kaldirmistim mesaj yazmış muhtemel bir anlam cikarip sonra tekrar engelledim yani amacı sizle iletişime geçmek olmayabilir
Ben onu asla aramıyorum aramamda

Çok zor hemde inatçı peki paylaşım yapayım mı
Şu an seviyor özlüyor olmanız çok normal. Dediğim gibi bu kadar inatçı kişi evlilikte değişmez aksine katlanarak artar. mutsuz olursunuz. Hicbirsey yapmayın. Silin gözünüz görmesin. Bir süre sonra zaten rahat nefes alacaksiniz

Size basit gelebilir bu konu doğrudur ama sevdiğim adam kendisi.. eski erkek arkadaşımı 1 buçuk aydık hiç aramadım sadece numarası kayıtlı bende onda kayıtlıyım geçen salı kendi kendine engelledi sabahın 7sinde sonra pazar akşamı engelimi açıp durum attı instagramda fake hesaptan bakıyorum ordan hiç atmıyor ama wpde 3-4 tane atıyor ben bakana kadar belkide ben üstüme alınıyorum bilmiyorum ama neden böyle davranıyor bilmiyorum onu çok özledim :KK43:
Bence sizin hangı saatlerde dızı engelledıgını bılmenız daha garip.Boyle devam edersenız takıntılı bir hal alır.Yapmayın canım.

Bence sizin hangı saatlerde dızı engelledıgını bılmenız daha garip.Boyle devam edersenız takıntılı bir hal alır.Yapmayın canım.
Durum attım onu görür görmez engelledi çünkü :)

Kendisi zor biri ailesi birini buldu akraba.. mecburen evet dedi ama galiba onlada görüşmeyi kesmiş
Yuh diyorum. Zorla vs ... Lütfen ya, kendinizi kandırmayın, kendinize saygınız olsun. Dönüp bakmayın... Böyle bir adama neredeyse kuma gideceksiniz. Bitmiş gitmiş. Sizin gurur yapıp silmeniz be hayatınıza devam etmeniz gerekir. Lüzumsuz biri.

Back
X