Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size basit gelebilir bu konu doğrudur ama sevdiğim adam kendisi.. eski erkek arkadaşımı 1 buçuk aydık hiç aramadım sadece numarası kayıtlı bende onda kayıtlıyım geçen salı kendi kendine engelledi sabahın 7sinde sonra pazar akşamı engelimi açıp durum attı instagramda fake hesaptan bakıyorum ordan hiç atmıyor ama wpde 3-4 tane atıyor ben bakana kadar belkide ben üstüme alınıyorum bilmiyorum ama neden böyle davranıyor bilmiyorum onu çok özledim![]()
Bunu yazicaktim :))
5 6 gunluge sevgilisiyle biryerre kacmis gelince kaldrmis onlem almis zaarSize basit gelebilir bu konu doğrudur ama sevdiğim adam kendisi.. eski erkek arkadaşımı 1 buçuk aydık hiç aramadım sadece numarası kayıtlı bende onda kayıtlıyım geçen salı kendi kendine engelledi sabahın 7sinde sonra pazar akşamı engelimi açıp durum attı instagramda fake hesaptan bakıyorum ordan hiç atmıyor ama wpde 3-4 tane atıyor ben bakana kadar belkide ben üstüme alınıyorum bilmiyorum ama neden böyle davranıyor bilmiyorum onu çok özledim![]()
Mecburen...Kendisi zor biri ailesi birini buldu akraba.. mecburen evet dedi ama galiba onlada görüşmeyi kesmiş