portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Son zamanlarda konustugum biri var arkadasca konusuyoruz mesajlasiyoruz ama benim ona olan hislerim artik baska safhada :) kendisi 2 sene once cok sevdigi kiz arkadasi tarafindan terk edilmis ve icine kapanmis. Arkadaslariyla zor konusuyor, kizlarla iliskisi sifir. Kimseye guveni kalmamis haliyle benimle konusurken hep cekiniyor ben yazmadan asla yazmiyor cogu zaman tersleyerek konusuyor. Ben hayattan sogudum benden bisi bekleme diyor. Ama ben onu duzeltecegime eminim sonuna kadar onun yaninda kalacagima inaniyorum. Boyle durumda siz olsaniz ne yapardiniz guvenini kazanmak icin? Ona neler soylemeliyim, nasil konusmaliyim nasil davranmaliyim ki bana guvenmesini saglayayim? Lutfen akil verin, sizleri seviyorum :)
kimseye kendi istemedigi surece yardim edemezsiniz hatta siz istemesini saglayamazsiniz. bazi erkekler bir kere sever bir dahasi olmaz, eger biraz iyiyse allah yardim ederde eski iliskisinden bambaska biri karsina cikar hic anlamadan kapilir gider. siz zorladikca keyfi kdr size iyi davranir ve sonra baska arkadasliklara! dogru yola cikar cunku cani ciddi iliski istemiyordur. hem bence ic dunyasini tam olarak bilseniz hicte seviyorum demezsiniz adam size msj atmiyorsa siz yazinca tersliyorsa acikca benden sana is yok diyorsa siz ne bekliyorsunuzki?
Belliki akli hala eski sevgilisinde, 2 senedir hala kendine gelemedigine Göre
Cok sevmis olmali. Bu psikolojiden cikmasi cok uzun Zaman alabilir. Ciksada
Ne kadar hayri olur bilemiyorum.
Ama madem düzelticegine eminsin ve cok istiyosun, ozaman cok sabirli ol.
Onunla zaman gecir, sinema, yürüyüsler falan...
Elbet bir gün senin farkina varacaktir. Bol sans canim
Aynısının tıpkısının biraz değişiğini arkadaşım yaşadı. Siteye de yazdı zaten
Aylarca süren emek, fedakarlık üstelik de çocuk seviyorum diyordu.
Hepsi yalan çıktı kızın ilgisini ego tamiri için kullanmış meğer.
Çok dikkatli olun bu aşamada bağlanmak mutsuzluk getirir sanki.
Şu çakma kazanovalarla ıssız adamlardan fenalık geldi.
Ne oldu bu erkeklere hepten kafayı mı yediler nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne bekledigimi inanin ben de bilmiyorum yalnizca icimde onla mutlu olacakmisim gibi bir his var. Tabi hislerim beni yaniltiyor olabilir.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?