- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 421
- 198
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
iyide sizi sevmiyosa niye peşinden koşcaksınız zamanınızı kaybetmenize degmez kızın biri gelmiş oglanı darmaduman etmiş toplamak sizemi kaldı.... sonra adamın hayata baglarsınız bu sefer de sizi yarı yolda bırakmasın sakın...
Sevmiyor evet ama sevemez mi ki? Gerci sevse bile gercekten sevecegi ilerde gozu acilinca birakmayacagi ne malum degil mi¿ Arada halimi hatrimi soruyor ben bundan bile umutlaniyorum hata bende galiba :)
Son zamanlarda konustugum biri var arkadasca konusuyoruz mesajlasiyoruz ama benim ona olan hislerim artik baska safhada :) kendisi 2 sene once cok sevdigi kiz arkadasi tarafindan terk edilmis ve icine kapanmis. Arkadaslariyla zor konusuyor, kizlarla iliskisi sifir. Kimseye guveni kalmamis haliyle benimle konusurken hep cekiniyor ben yazmadan asla yazmiyor cogu zaman tersleyerek konusuyor. Ben hayattan sogudum benden bisi bekleme diyor. Ama ben onu duzeltecegime eminim sonuna kadar onun yaninda kalacagima inaniyorum. Boyle durumda siz olsaniz ne yapardiniz guvenini kazanmak icin? Ona neler soylemeliyim, nasil konusmaliyim nasil davranmaliyim ki bana guvenmesini saglayayim? Lutfen akil verin, sizleri seviyorum :)
Merhaba,
Kimsenin iç dünyasını kendi anlatmadığı sürece bilemeyiz
Demek ki duygusal olarak çok etkilenmiş ve yüreğini yeni aşklara kapatmış
Sen ondan hoşlanıyor olabilirsin ama bu onu kendine aşık edebileceğin manasına gelmez
Ha ona yakın olmak isterim dersen, yanında olmaya, ona moral vermeye yardımcı olmaya çalış, güvenini kazan belki aranızda duygusal bir yakınlık olmaz ama iyi bir dost kazanmış olursunuz karşılıklı... Dost kazanmak zordur ve emin ol sevgili olmaktan daha değerlidir.
Tabii bunlar benim görüşüm beğenirsin beğenmezsin o senin bileceğin birşey
Sevgiler...
Son zamanlarda konustugum biri var arkadasca konusuyoruz mesajlasiyoruz ama benim ona olan hislerim artik baska safhada :) kendisi 2 sene once cok sevdigi kiz arkadasi tarafindan terk edilmis ve icine kapanmis. Arkadaslariyla zor konusuyor, kizlarla iliskisi sifir. Kimseye guveni kalmamis haliyle benimle konusurken hep cekiniyor ben yazmadan asla yazmiyor cogu zaman tersleyerek konusuyor. Ben hayattan sogudum benden bisi bekleme diyor. Ama ben onu duzeltecegime eminim sonuna kadar onun yaninda kalacagima inaniyorum. Boyle durumda siz olsaniz ne yapardiniz guvenini kazanmak icin? Ona neler soylemeliyim, nasil konusmaliyim nasil davranmaliyim ki bana guvenmesini saglayayim? Lutfen akil verin, sizleri seviyorum :)
tabi tabi sen onu düzeltmeye çalış, hep sen koş peşinden.. ilk sohbeti sen aç, ilk iltifatı sen yap.. çünkü sen hiç haketmiyorsun peşinden koşulmasını, iltifatları değil mi sevgili konu sahibi? yaşın kaç bilmiyorum ama bırak bu "çakma ıssız adam" tipini.. hayattan soğuduğunu söyleyen, yılmış bir adamdan neden hoşlandın ki bu kadar? kendisi tükenirken seni de tüketmesin dikkat et deha bana kalırsa ıssız ıssız yaşasın derim, arkana bakmadan kaç
Hislerle değil,mantıkla yola çıkmalı insan.Sen şu an neyi hissetmek istiyorsan onu hissediyorsun.Onu düzelteceğine inanıyorsun da,insanların kendini bile düzeltmesinin zor olduğunu bimiyor musun?Ne bekledigimi inanin ben de bilmiyorum yalnizca icimde onla mutlu olacakmisim gibi bir his var. Tabi hislerim beni yaniltiyor olabilir.. :)
Ne yazık ki ben de aynı şeyi düşündüm...eski iliskisi bahane.......konu sahibinden etkilenmemişSalla gitsin bence başkasının bırakığı yaraları sen niye kapatıyosun üstelik bu kişi senden etkilense öncekiler aklına gelmezdi en azından denemek isterdi,kendi kendine savaşacaksın onu kendine getireceksin o puff uçup gidecek..sonra ne diyeceksin ona şu kadar emek verdim zaman verdim o bana değer vermedi,bıraktı gitti..v.s...
bence asıl sorun eskisi değil sensin canım senden gerçekten etkilenmemiş sanırım,bu şartlarda tek zarar görecek olan senin,dünyada erkek mi bitti boşver bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?