Bir erkek dusunun; hayattan sogumus...

Benden birsey bekleme demis......acik acık.......birgun guzel bir iliskisi illa olacak ama bu sen olmayacaksin

Bırak kardeşim bırak.. Kimsenin yara bandı olma şu hayatta...
Her yanın yara alır... kalkamazsın altından...
Bırak ne hali varsa görsün...
Belki acıdan zevk alıyor... 2 sene üstesinden gelemediğine göre...
Ha çok iyileşmek istiyorsa bir psikolog tavsiyesinde bulunabilirsin..
Sen psikolog olmaya kalkma...

bence sonunda çok üzülebilirsiniz..
değip değmediğinden emin değilsiniz.
denildiği gibi, erkeklerin çoğu kolay havaya giriyor, ego tatmini yapıyor ve sizin değerinizi anlamayabilir sonunda.
bazıları gerçekten fazla dağılıyor ve eskiyi hiç unutamıyorlar. sadece deniyorlar ve karşılarında ki kişiler üzülüyor.
ben de zamanında hissetmiştim, kaderim demiştim ama değildi. hayatımda bana ders vermek için gelip geçen biri oldu sadece.
yaşınızı veya daha önce yaşadıklarınızı bilmiyorum çünkü yaşanmışlıklar arttıkça, olgunlaştıkça hissiyatlar daha tutarlı hale gelebiliyor. eski toz pembelik olmadığından... inşallah hisleriniz doğrudur.

Son düzenleme:

Sevmiyor evet ama sevemez mi ki? Gerci sevse bile gercekten sevecegi ilerde gozu acilinca birakmayacagi ne malum degil mi¿ Arada halimi hatrimi soruyor ben bundan bile umutlaniyorum hata bende galiba :)

Sevmiyor evet ama sevemez mi ki? Gerci sevse bile gercekten sevecegi ilerde gozu acilinca birakmayacagi ne malum degil mi¿ Arada halimi hatrimi soruyor ben bundan bile umutlaniyorum hata bende galiba :)

bilemiyorum canım böylerinden uzak durun sizi yara bandı gibi kullanırlar falan derler hem insanlar neler çekiyo eski sevgilisini hala unutamayanlardan o kızla ilgili sana birsey der üzülen sen olursun okadar ugraştıgın emeklerin bi anda heba olur.... iyi düşün derim

zaten hep kendi hemcinslerimizin yıkıntılarını topluyoruz. şuna bak adamı hayattan soğutmuş gel de onu normale çevir Allah yardımcın olsun arkadaşım çok sabırlı olman gerek...

Yeterince onun yanında olmaya çalışıyorum moral veriyorum geçenlerde beni canlı müziğe davet etmişti ona gidemedim ama hiç bozulmadı sağolsun O beni gerçek bir dost gibi görüyor, ben de kendimi kaptırmadan bir arkadaş dost olarak yaklaşmaya çalışıyorum ama ne kadar beceriyorum tartışılır. Değerli cevabın için teşekkür ederim.
Saygılar :)

Hiç bulaşma
Dertsiz başına dert alma
Beli doğrulduğu zaman ilk dirseği sana gösterir
Tecrube konuşuyor
On yılıma mal olmuş bir felakettir yaralı bir adamla uğraşmak
Sakın derim

CANIM NEDEN SORUNLU İNSANLARI BULUP DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUZ
belki dediğin gibi olur ama çok yıpranacaksın
ne gerek var
üstelik durum şu :
ben istememiştim sen çok üzerime geldin
!
açıkcası ben her sorunda böyle dile getirilebilcek bir ilişki kurmak istemezdim

Kadınlara özgü bir durum bu. Bir tür annelik içgüdüsü. Yardıma muhtaç, kalbi kırık adamı hayata bağlayan fedakar kadın rolü biçiyorsun kendine.
Kendince anlam yüklüyorsun. Onun özel biri olduğuna inanıyorsun. Sen üstündeki melankoliyi kazıyınca bakalım ne çıkacak?

Salla gitsin bence başkasının bırakığı yaraları sen niye kapatıyosun üstelik bu kişi senden etkilense öncekiler aklına gelmezdi en azından denemek isterdi,kendi kendine savaşacaksın onu kendine getireceksin o puff uçup gidecek..sonra ne diyeceksin ona şu kadar emek verdim zaman verdim o bana değer vermedi,bıraktı gitti..v.s...
bence asıl sorun eskisi değil sensin canım senden gerçekten etkilenmemiş sanırım,bu şartlarda tek zarar görecek olan senin,dünyada erkek mi bitti boşver bunu

Bu konuda tecrübeyle sabit bi dost tavsiyesi;

Bile bile lades deme. Yol daha çok yakın. Bence üzülmek istemiyosan uğraşma.
Çünkü gerçekten bu yolu seçersen çok yorulucaksın, yıpranıcaksın, belli.

Umarım hakkında hayırlısı olacak doğru kararı verirsin.

Onu sen düzeltemezsin
tam düzelttim ne güzel hayatımız devam ediyor dersin kiii karşına yine bir yerden öteki kız çıkar
öyle üstü örtülmekle geçmez aşklar onun ancak bir psikoloğa gidip yardım alması lazım ya da zamanla o kızı unutması lazım ki seninle yeni temiz bir ilişkiye başlayabilsin.

Cakma issiz adam tabirine cok guldum sen cok yasa emi :) ne desen haklisin, kendimi frenlemeye calisiyorum ama yapamiyorum hemen nasil kaptirdim.kendime hayret ediyorum.

Ne bekledigimi inanin ben de bilmiyorum yalnizca icimde onla mutlu olacakmisim gibi bir his var. Tabi hislerim beni yaniltiyor olabilir.. :)
Hislerle değil,mantıkla yola çıkmalı insan.Sen şu an neyi hissetmek istiyorsan onu hissediyorsun.Onu düzelteceğine inanıyorsun da,insanların kendini bile düzeltmesinin zor olduğunu bimiyor musun?
Adam bir kız uğruna kendini dağıtmış.Sanki dersin çok büyük dermansız bir derdi var,sağlık sorunlarıyla,geçim sıkıntısıyla boğuştu.Karısı aldattı,çocuğundan çekti de yıkılmış.İki senedir kendine gelemiyor.Hayattan soğumuş,amacı yok,iradesi yok,kendi ayakları üzerinde duygusal olarak duramayan birinden ne bekliyorsun.Seni tersliyor,seni kazanmak için hiç bir çabası gayesi olmayan adama ne diye bel bağlıyorsun.Daha hiçbirşey yaşamadığın adamla mutlu olacağına nasıl inanıyorsun.Bırak güzelim.Kendi değerini düşürüpte onu pohpohlama.Kim ki o seni tersleyecek.Böyle melankolik erkekten fayda gelmez.

Erkekler bise hissetmedikleri kizlari kendilerinden uzak tutmak icin yipratici eski iliski palavrasini ortaya koyar. Eger sen onun ilgini cekseydin senin pesinde kosardi. Adam seninle ilgilenmiyor.

Ne yazık ki ben de aynı şeyi düşündüm...eski iliskisi bahane.......konu sahibinden etkilenmemiş

Üzgünüm ama bir erkek bir kıza sevgi anlamında yaklaşmıyorsa bu hayattan soğuduğunun anlamına gelmez aklı başka birinde ama o da olmuyor anlamındadır ama ona sorsanız ''hayattan soğudum'' der. Belli ki terk edilmek yaramamış.Bizde şöyle bir duygu var kim bizi terk ederse ona yapışırız,kim severse de teperiz Üstelik açıkça söylemiş ''Benden bir şey bekleme'' diye .Bence yol yakınken uzaklaşın sonra üzülen siz olursunuz + her gidenin yıllar sonra da bir dönüşü vardır ki düşünün onun aklı hala gerçekten ondaysa sizi gözü görmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…