Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkek en sinirli olduğunda bile gerçekten seviyorsa kaç günde arar???
Konu önemli değil ben bunu merak ediyorum
Yaşım 24 sevgilimle tartıştık ilk defa kavgadan sonra ben aramıyorum onu..
Sizce Kaç gün beklemem gerekir ben arayaMAM o haksiz Özür dilemesi gerekir
beni itekledi bende kaçtım gittim. Facen açık kalmış dedim birden bağırdı sinirlendi aslında açık değildi ben öylesine dedim üstüme yürüdü polisi çağırırim dedim. Korktum.En sinirli an dediğin andır. Bir gün düşünür 2 3 4 5 gün düşünür. Doğru yolu bulur.
Arayana kadar arama, belki de eçkiniyor gurur yapıyor sonuçta 3 yıllık ilişkin iyi tanıyor olman gerek.
Esinizin burcu neydi ?? Ben konuyu yukarda yazdım 24 yaşındayiz ben ona hep güvendiğimi söylerdim zaten neden sinirlendi sadece 5 dakika süren bi kavgayı çok basit nedeniBen eşimle çok problemler yaşadım doğumdan sonra ve hamilelik döneminde.inan bir giderdi evden,en ufak tartışmadan sonra,5 gün gelmezdi,telefonunu da kapatırdı.
Sevgiyle alakalı değil,öfkeye yenik düşüyorlar bence.
Bende ileriyi düşünüyorum her kavgamizda çeker gider gelmezBen eşimle çok problemler yaşadım doğumdan sonra ve hamilelik döneminde.inan bir giderdi evden,en ufak tartışmadan sonra,5 gün gelmezdi,telefonunu da kapatırdı.
Bir erkek en sinirli olduğunda bile gerçekten seviyorsa kaç günde arar???
Konu önemli değil ben bunu merak ediyorum
Yaşım 24 sevgilimle tartıştık ilk defa kavgadan sonra ben aramıyorum onu..
Sizce Kaç gün beklemem gerekir ben arayaMAM o haksiz Özür dilemesi gerekir
Konuyu yazdım yukardaHer insanın sinirinin geçme süresi farklıdır.Kimi insan kincidir uzun sürede unutamaz,siniri geçmez.Kimi insan daha sakindir çabuk siniri geçer.Yani olaya ve kişiye göre değişir bu durum.Net bir şey söyleyemeyiz.
hala seni aramasını mı bekliyorsun?beni itekledi bende kaçtım gittim. Facen açık kalmış dedim birden bağırdı sinirlendi aslında açık değildi ben öylesine dedim üstüme yürüdü polisi çağırırim dedim. Korktum.
Ben eşimle çok problemler yaşadım doğumdan sonra ve hamilelik döneminde.inan bir giderdi evden,en ufak tartışmadan sonra,5 gün gelmezdi,telefonunu da kapatırdı.
onuda şu. Ben ona gerçekten güvenirim . Şakayla karışık faceni açık unutmussun dedimm birden bir parladı üstüme cok geldi. Anlayamadım şaka yaptım bile diyemedim çok korktum bagirinca git burdan polis çağırırim dedim. Sadece bir kaç dakikalık parladı ben kaçtım arkamdan beni aradı bağırdı adımı duydumda saklandim gittim sandı . Sonra beni 4 gündür hiç aramiyor ben zaten hiç aramam sizce . Sınırı geçince arar mi içimde hiç kötülük yoktu onu yaparken beni sevdiğinide biliyorum 3 senedir neler yaşadık basit birsey için biterse zaten onu hayatım boyunca affedememKonuyu yazdım yukarda
Ben aramadim ilk defa kendimi tuttum gururum incindi evet sevmiyor belkide .. 3 senedir hep ben kostum peşinden tek sebep budur belki hiç bir sebep bulamıyorumHatirladim seni, canlı yayinla kız düşüren sevgilin vardi. Ben olsam ölene kadar aramam,arasa da açmam. Çünkü o seni sevmiyo