• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek en sinirli anında. .

Asli49

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
134
16
13
33
Bir erkek en sinirli olduğunda bile gerçekten seviyorsa kaç günde arar???

Konu önemli değil ben bunu merak ediyorum
Yaşım 24 sevgilimle tartıştık ilk defa kavgadan sonra ben aramıyorum onu..

Sizce Kaç gün beklemem gerekir ben arayaMAM o haksiz Özür dilemesi gerekir

Kavga sebebiniz nedir belki onunda haklı olduğun bir durum vardır

Eger alistirmissaniz her tartismadan sonra ilk adimi hep siz atiyorsaniz kolay kolay aramaz, haksiz oldugunu essek gibi bilse de aramaz

En sinirli an dediğin andır. Bir gün düşünür 2 3 4 5 gün düşünür. Doğru yolu bulur.

Arayana kadar arama, belki de eçkiniyor gurur yapıyor sonuçta 3 yıllık ilişkin iyi tanıyor olman gerek.

konudan konuya fark var. belki sen ona haksız diyorsun fakat haksız değil?
yazmadığın için olayı net bişey diyemeyiz canım

En sinirli an dediğin andır. Bir gün düşünür 2 3 4 5 gün düşünür. Doğru yolu bulur.

Arayana kadar arama, belki de eçkiniyor gurur yapıyor sonuçta 3 yıllık ilişkin iyi tanıyor olman gerek.
beni itekledi bende kaçtım gittim. Facen açık kalmış dedim birden bağırdı sinirlendi aslında açık değildi ben öylesine dedim üstüme yürüdü polisi çağırırim dedim. Korktum.

Ben eşimle çok problemler yaşadım doğumdan sonra ve hamilelik döneminde.inan bir giderdi evden,en ufak tartışmadan sonra,5 gün gelmezdi,telefonunu da kapatırdı.
Sevgiyle alakalı değil,öfkeye yenik düşüyorlar bence.

Ben eşimle çok problemler yaşadım doğumdan sonra ve hamilelik döneminde.inan bir giderdi evden,en ufak tartışmadan sonra,5 gün gelmezdi,telefonunu da kapatırdı.
Esinizin burcu neydi ?? Ben konuyu yukarda yazdım 24 yaşındayiz ben ona hep güvendiğimi söylerdim zaten neden sinirlendi sadece 5 dakika süren bi kavgayı çok basit nedeni

Her insanın sinirinin geçme süresi farklıdır.Kimi insan kincidir uzun sürede unutamaz,siniri geçmez.Kimi insan daha sakindir çabuk siniri geçer.Yani olaya ve kişiye göre değişir bu durum.Net bir şey söyleyemeyiz.

Bende ileriyi düşünüyorum her kavgamizda çeker gider gelmez

Bunu bir ortalaması olduğunu düşünmüyorum. Kişiden kişiye, olaydan olaya, ilişkiden ilişkiye değişebilir..

Her insanın sinirinin geçme süresi farklıdır.Kimi insan kincidir uzun sürede unutamaz,siniri geçmez.Kimi insan daha sakindir çabuk siniri geçer.Yani olaya ve kişiye göre değişir bu durum.Net bir şey söyleyemeyiz.
Konuyu yazdım yukarda

beni itekledi bende kaçtım gittim. Facen açık kalmış dedim birden bağırdı sinirlendi aslında açık değildi ben öylesine dedim üstüme yürüdü polisi çağırırim dedim. Korktum.
hala seni aramasını mı bekliyorsun?

Turşu mu bekleyince olgunlaşacak mı:KK53::KK53:
Kimse belli bir zaman veremez. Benim eşim 1 gün bile beklemez :KK37::KK37:

İnat ve öfke birleşirse kötü

Hatirladim seni, canlı yayinla kız düşüren sevgilin vardi. Ben olsam ölene kadar aramam,arasa da açmam. Çünkü o seni sevmiyo

Konuyu yazdım yukarda
onuda şu. Ben ona gerçekten güvenirim . Şakayla karışık faceni açık unutmussun dedimm birden bir parladı üstüme cok geldi. Anlayamadım şaka yaptım bile diyemedim çok korktum bagirinca git burdan polis çağırırim dedim. Sadece bir kaç dakikalık parladı ben kaçtım arkamdan beni aradı bağırdı adımı duydumda saklandim gittim sandı . Sonra beni 4 gündür hiç aramiyor ben zaten hiç aramam sizce . Sınırı geçince arar mi içimde hiç kötülük yoktu onu yaparken beni sevdiğinide biliyorum 3 senedir neler yaşadık basit birsey için biterse zaten onu hayatım boyunca affedemem
Hatirladim seni, canlı yayinla kız düşüren sevgilin vardi. Ben olsam ölene kadar aramam,arasa da açmam. Çünkü o seni sevmiyo
Ben aramadim ilk defa kendimi tuttum gururum incindi evet sevmiyor belkide .. 3 senedir hep ben kostum peşinden tek sebep budur belki hiç bir sebep bulamıyorum

Back
X