- 21 Mart 2018
- 32
- 17
- 38
- Konu Sahibi Ahuramazdaaa
x
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzaklık konusunu çok sorun ettiklerini gördüm çünkü üç cümlelerinden biri çok uzak bu kadar uzak olduğunu bilmiyorduk kim bu kadar yolu gidip gelecek çok yorulduk sürekli bu cümleler vardı şaşırdım haliyle iki saat oturdular ve hiç bahsetmeden kalkıp gittiler ailecek çok şaşırdık.zoruma giden şey de bana bu yol zorlu bir yol olacak ama birlikte aşacağız sabret bu yoldan dönmek yok dedi ve bu laftan sonra ben durumu aileme açıkladım ama şimdi onları söyleyen o değil sanki çok zor ya yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum aklımdan çıkmıyor çok büyük bir haksızlık buÇok garip bir olay gerçekten. Ailesinin lafından çıkamayan bir erkeğe ne denir ki...
Daha önce akılları nerdeymiş hem?
O görüşme sırasında size garip gelen bir olay yaşandı mı merak ettim?
Üzüldüm,ama bu durumda unutmak en iyisi ne kadar zor olsada
Evet iki yüzlülük ve vicdansızlık bu yaptıkları.kim bilir belki de öyledir hayırlısını diledim hep öyle de olur inşallah Allah büyüktür kimsenin ahı kimse de kalmazAh canım ya, çok üzüldüm seni tanımasam da, iki yüzlülük bence bu yaptıkları. Hakkında hayırlısını dile. Belki senin için hayırlısı böyledir Allah seni kurtarmıştır kimbilir.
Uzaklık konusunu çok sorun ettiklerini gördüm çünkü üç cümlelerinden biri çok uzak bu kadar uzak olduğunu bilmiyorduk kim bu kadar yolu gidip gelecek çok yorulduk sürekli bu cümleler vardı şaşırdım haliyle iki saat oturdular ve hiç bahsetmeden kalkıp gittiler ailecek çok şaşırdık.zoruma giden şey de bana bu yol zorlu bir yol olacak ama birlikte aşacağız sabret bu yoldan dönmek yok dedi ve bu laftan sonra ben durumu aileme açıkladım ama şimdi onları söyleyen o değil sanki çok zor ya yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum aklımdan çıkmıyor çok büyük bir haksızlık bu
27bence oğulları için düşündükleri başka biri var uzaklık falan bahane. asıl sevgilinizin arkanızda durması gerekirdi. adam değilmiş. boşverin. yaşınız kaç
Aramızda ırk ve dil ayırımı yok zaten aynı dili konuşuyoruz ama kafalarında başka biri olma ihtimali olabilir kendi akrabalarından sonuçta dışarıdan hiç gelin almamışlar ben ilk olacaktım teşekkür ederim umarım her şey yoluna girer tek temennim o.Uzakliktan sürekli bahsetmeleri bence bahane ...kafalarında belki başka bir kız var kendi içlerinden ...belki ayni dili bilen biri Kültür farki ....oğullarının hatrinı kırmamak için gelmiş olabilirler sonra kendilerince uygun gormedikleri isteksiz oldukları için yolu bahane etmisler .Belki zamanla değişir her şey yoluna girer biraz sabret ha olmadı unutmak zorundasın allah yardimcin olsun.
Amin umarım ne yaşattılarsa onu yaşarlar Allah a havale ediyorumÇok üzücü gerçekten...
Bu kadar sözler verilip yarı yolda bırakmak
Kendiside sizi kırdığı kadar kırılsın diyecek bişey bulamadım![]()
Üç hafta oldu hala kabullenemiyorum..sevmediyse niye bunca yıl vazgeçmedi niye evlilik yoluna girdi benimle aklım almıyor canım çaresizliğimi Allah biliyor.babam ileri derece kalp hastası ve biz annemle bunu üç haftadır babama söylemiyoruz korkuyoruz bişey olur diye nasıl yapacağımızı bilemiyoruz.benim de ilk düşüncem başka biri var akıllarında diye olmuştu.. yolu bahane etmişler direk belli diyecektim ki bir kaç yorumda aynı şeyden bahsetmişler.. yaptıkları çok çok çok ayıp. aslında ailesinin sözünden bu kadar çıkmıyorsa ilerde daha da zor olacaktı belki durumun tatlım bazen neyin iyi olduğunu göremeyebiliyoruz.. hakkında hayırlı olan bu demek ki
5 yıldan bahsediyorsun kolay değil ama zararın neresinden dönersen kar bu da bir gerçek..
bide üzülmeni istemiyorum ama adam gerçekten sevseydi ben seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum derdi.. yani demesi gerekirdi..
Üç hafta oldu hala kabullenemiyorum..sevmediyse niye bunca yıl vazgeçmedi niye evlilik yoluna girdi benimle aklım almıyor canım çaresizliğimi Allah biliyor.babam ileri derece kalp hastası ve biz annemle bunu üç haftadır babama söylemiyoruz korkuyoruz bişey olur diye nasıl yapacağımızı bilemiyoruz.((((((((((((
Çok sağolun Allah razı olsun Anlıyor tabi anlamaz olur mu kavgalıyız diyorum yalan oluyor biliyorum ama Allah affetsin onu düşünüyorumayy ya cok gecmis olsun.. ama babaniz anlamiyor mu yememenizden durgunlugunuzdan..
Olmadi münasip bir şekilde soylenmesi lazim ne zamana kadar saklayacaksiniz ki![]()
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama bunca hayal kırıklığından sonra çok zor benim içinCok üzüldüm canim yaa.. insAllah karsina daha hayirli biri cikar ve bu yasattiklarin aklina bile gelmez gercekten sevilir ve seversin..
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama bunca hayal kırıklığından sonra çok zor benim için