Seni o kadar iyi anlıyorum ki ..
Senin öfken ve kızgınlığın ailesine değil sevdiğin adama.
Farkettim de bu kadar berbat durumdayken bile sevdiğin adama bir tane ağır hakaret ve küfür etmedin.
Ne kadar çok sevdiğini anlıyorum,alışkanlıkların var her şeyden önce,5 yıldır her anında hayatında olan bir adamın bir anda yok olması hayatındaki tüm rutinleri alt üst etti.
Kurduğun tüm hayallerinin yıkılması da cabası ..
23 gibi en altın ve güzel yaşında tanışıp,ona tüm zamanını heba edip (Belkide o zamanını almasaydı harika insanlarla tanışacaktın) Sonrada 5 yılın sonunda sen 27 yaşına gelmişken s*ktir olup gitmesi tamamen büyük adaletsizlik.
İnan bana yaptığı bu yanlışın bedelini her iki cihanda çekecek.
Senin korkularını da anlıyorum...
5 yıl bir adama sadakatle bağlıyken gözün dışardaki hiç bir karşı cinsi görmezken,şimdi ondan bir başkasına nasıl bakarım nasıl elini tutabilirim,yaralarımı nasıl sararım düşüncesi.
Aile öğrendi akrabalar öğrendi,kapına geldiler ve sonrası devam etmedi.
Kim bilir ne söyleyecekler diye de düşünüyorsun.
Öncelikle derin derin nefes al ve sakinliğini koru.
Ve bir çözüm yolu düşünmeye başla.
Sevdiğin adama kararının kesin olup olmadığını öğrenmek için mesaj at.
Düşüncelerinde ve kararında emin misin ? Sana bunu son defa soruyorum de ...
O sana muhtemelen uzunca düşünüp mecbur kalıp eminim diyecek.
Sende ona : Verdiğin bu kadar sözlerden ve yeminlerden sonra bana bu alçaklığı yapıp ,kapıma kadar aileni getirdikten sonra beni tek başıma bu mücadelenin içine atıpta kaçtığın için sana binlerle Lanet olsun...
Ve sana güvenip ömrümü kalbimi avuçlarına bıraktığım için bana yazıklar olsun .
Bu son konuşmamızdı,bir daha ne beni ne sesimi ne cismimi ne ismimi göremeyeceksin ....
Diye yaz.
Numaranı değiştir ,sosyal medyadan çık ...Onu düşünmek istiyorsan ,yaptığı kalleşliği ailesinin yaptığı adiliği düşün ve soğut kalbini.
Zaten o adam seni seviyorsa sana ulaşamayınca karşına çıkacaktır,eğer sevmiyorsa o halde kendi hayatını yaşamanın vakti gelmiştir. Hakkında hayırlısı oymuş demektir