Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüzüne üfleseydin![]()
Kopardın beni buradaSesli güldüm yani
![]()
Konu sahibiciğim, bu adamı 1,5 yıl önce 1-2 kere gördün bitti ........................................................... ; bu noktalı kısımda geçen süreyi biliyor musun neler yaşamış ?
Evli filan değil eminsin değil mi ?
Ayrıca evliliğe yanaşmıyorsa sen de ondan uzaklaş.
Böyleleri sana evlenmek istemiyorum deyip , senden ayrıldıktan 3 ay sonra evleniyor genellikle.![]()
Yok canim eminim evli degil. Uzaklastim zaten konusmuyoruz artik. Evlenip evlenmemesi beni ilgilendirmiyor artik... yalniz evlilik konusunda degil baska konullarda da sıktı canimi, artik elinde yuzuk pesimden kossa bile donup bakmam o derece.
Dusmedim zaten. Ben de onu dusunuyorum hem niyetim ciddi diyor hem korkuyorum diyor. Bu konuyu derinlemesine konustuk ben korkumu yenemiyorum senden de vazgecemiyorum diyor. Ama en son ben seni sectim dedi. Anlamadim ne yapmaya calistigini? Oyalayacak vakit gecirmek icin konusacak biri mi degil mi onu da bilmiyorum. Bunu nasil anlarim hele onu hic bilmiyorum
O zaman hayırlısı olsun canım :)
çünkü artık erkekler istediği her haltı özgürce yiyebiliyolar..
niye evlenip tek bi kadına bağlı kalıyım
çoluk çocuk ev geçindirme derdine neden düşeyim ki diyolar..
ilk anda aklıma gelen hayatında başka biri olması veya evli olma ihtimali... olabilir mi acaba. üzmekten korkuyorum diye de kendine iyilik meleği, hassas, çok düşünceli biri süsü veriyor gibi geldi.
Gorustugum biri var.1.5 yil once konustuk bir iki kez, sonra durumlar cok karisti( hic anlatmiyim kafaniz karismasin) ve ayrildik. Ben tam onu aklimdan cikarmistim ki gecenlerde mesaj atti. beni sevdigini, aklindan cikmadigimi ,niyetinin ciddi oldugunu soyledi ve tanimak istiyorum dedi. Ben de tamam dedim. Gayet iyi hos konusuyoruz mesajlasiyoruz hersey yolunda. Ama konu evlilige gelince hep bir tedirginlik, bir korku hali. Neden diye sorunca da seni uzmekten korkuyorum diyor. Bir suru sorumluluk ya esime bir sey olursa ya cocuklarimi iyi yetistiremezsem falan diyor. Bu korkularima ragmen senden vazgecemiyorum diyor. Ben ne yapayim, sizce bu adam niye boyle yapiyor? Hem asığım seviyorum diyor hem de evlenmekten korkuyor. Umarim anlasilir yazmisimdir kafam cok karisik yardim edin.
Ay ilahi...Cok guldum ya :) Aman asansordeki kiza bakip kafasi karisacaksa hic evlenmesin ya.. Huydur bu degismez... Evlendikten sonra kafasi karisirsa ne olacak? Erkek dedigin ne istedigini bilecek yahu. Ayy korkuyorum, evlensem mi ki? Ya soyle olursa bilmem ne.. Karakteri oturmamis erkekte olur bunlar bence...umut şöyle aranacak bakınacak sizden başka birini bulamazsa size dönecek aradan zaman geçecek otobus duragında biriyle karşılaşacak kızdan çok etkilenecek kafası karışacak sonra asansörde biri gülümseyecek biraz bakışacak takip edecek felan filan örnekler çoğalabilir sonunda yorulacak biraz size bağlanacak hayvan değil yaa ister istemez bağlanmış olacak ama onu deli gibi sevdiğinize ikna etmeniz lazım bunun için.sonunda size dönme olasılığı var tabii özellikle asansördeki bayanlar sizin için büyük risk teşkil ediyor
umurım alınmazsın
maddi durumu iyi degılse korkabilir evlılıkten, ben boyle bır sorumlulugu kaldırabılıyım dıye ama onun dısında korkacagını dusunmuyorum.. ki bana gore bellı sorumluluklarını almıs maddi ve manevi her türlü sorunun halletmıs her erkek evlenmek ister..
size karsı bır alıskanlıgı olabılırmı sevgılınızın? sızınle evlılık konusunda aklında kendı ıle ılgılı soru ısaretlerı vardır bence bıraz ne ıstedıgıne daır gozlemleyın...
neden boyle bır soru sordum.. cunku cevremde yakın kız arkadaslarım uzun ılıskı yasayıp cok ; ya ben evlılıkten korkuyorum of-pof, bana bıraz zaman ver...vb basagrına gıren erkekle muhattap oldu ama sonuc ; kızarkadslarımın ılıskılerını bıtırdı ve cogu en gec 1 sene sonra nısanlandılar hatta gecen gulustuk.. bır kız arkadsım kızlar rekor bende 6 ay doldu sozlendı dedı..![]()
demek ıstedıgım uzun ılıskılerı cok fazla uzatmayacaksın uzatınca b*ku cıkıyor, bazı erkekler uzun ılıskısını bır sıgınak bır garantı gıbı goruyor ama kafasına yatan bırını buluncada o 6-7 senelık ılıskıler pat dıye bıtıverıyor.. oyuzden sordum sıze olan duygularını gozlemletın bu verdıgım orneklertekı adamlar evlılıkten korkuyordu kendıne guvenmıyordu evlılık deyınce sıkısmıs gıbı hıssetıgını soyleyen adamlar aklında bulunsun![]()
Sevmiyormus bunu anladim ve bitirdim zaten.
hayırlısı olsun canım.. evlenmek için beraberce deli divane olacağınız güzel bir ilişki gelecekte seni bekliyordur.. hiç sıkma canını..
Bence kendini bu adamın çekiminden kurtar. Erkek kendinden emin olmadığı için bu triplere girer genelde ve hiçbir kadın bu muameleyi hak etmez muhtemelen bu iş olmayacaktır kendi arkadaşımın da başından böyle birşey geçmişti ona dinletemedim ama umarım sen en doğrusnu
görürsün..