Canim insallah senin dedigin gibidir. Umarim allah karsina istedigin gibi birini cikarir mutlu olursun..
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. senin erkek arkadaşın da bu korkusunu en kısa zamanda yener inşallah çok üstüne gitme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim insallah senin dedigin gibidir. Umarim allah karsina istedigin gibi birini cikarir mutlu olursun..
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. senin erkek arkadaşın da bu korkusunu en kısa zamanda yener inşallah çok üstüne gitme![]()
Evlilikten korkmak diye bişey yoktur.
Belki daha iyisini bulurum, acele etmeyeyim düşüncesi vardır.
Gorustugum biri var.1.5 yil once konustuk bir iki kez, sonra durumlar cok karisti( hic anlatmiyim kafaniz karismasin) ve ayrildik. Ben tam onu aklimdan cikarmistim ki gecenlerde mesaj atti. beni sevdigini, aklindan cikmadigimi ,niyetinin ciddi oldugunu soyledi ve tanimak istiyorum dedi. Ben de tamam dedim. Gayet iyi hos konusuyoruz mesajlasiyoruz hersey yolunda. Ama konu evlilige gelince hep bir tedirginlik, bir korku hali. Neden diye sorunca da seni uzmekten korkuyorum diyor. Bir suru sorumluluk ya esime bir sey olursa ya cocuklarimi iyi yetistiremezsem falan diyor. Bu korkularima ragmen senden vazgecemiyorum diyor. Ben ne yapayim, sizce bu adam niye boyle yapiyor? Hem asığım seviyorum diyor hem de evlenmekten korkuyor. Umarim anlasilir yazmisimdir kafam cok karisik yardim edin.
Gorustugum biri var.1.5 yil once konustuk bir iki kez, sonra durumlar cok karisti( hic anlatmiyim kafaniz karismasin) ve ayrildik. Ben tam onu aklimdan cikarmistim ki gecenlerde mesaj atti. beni sevdigini, aklindan cikmadigimi ,niyetinin ciddi oldugunu soyledi ve tanimak istiyorum dedi. Ben de tamam dedim. Gayet iyi hos konusuyoruz mesajlasiyoruz hersey yolunda. Ama konu evlilige gelince hep bir tedirginlik, bir korku hali. Neden diye sorunca da seni uzmekten korkuyorum diyor. Bir suru sorumluluk ya esime bir sey olursa ya cocuklarimi iyi yetistiremezsem falan diyor. Bu korkularima ragmen senden vazgecemiyorum diyor. Ben ne yapayim, sizce bu adam niye boyle yapiyor? Hem asığım seviyorum diyor hem de evlenmekten korkuyor. Umarim anlasilir yazmisimdir kafam cok karisik yardim edin.
daha çok yeni bir ilişki de evlilik konuşmayı gereksiz buluyorum..
"seni üzmekten korkuyorum" dediğinde biraz açar mısın neden deseniz..
evlendiğinizde sizi neden üzecekmiş.. aldatır mıymış, sıkılır boşar mıymış anlamadım..
sana birşey olsa çocuklara nasıl bakarım diye evlenmekten korkuyorum demek de ne?
kusura bakmayın ama bana garip hatta komik geldi söyledikleri..
seviyorsanız birbirinizi yolunuza bakın.. ilişkiniz sizi zaten evliliğe götürür ya da götürmez..
biri evlenmekten korkuyorsa sevmiyordur bana göre kusura bakmayın..
Ben valla çoğunuz gibi düşünmüyorum açıkcası.
Hani şu "daha çok çiçeğin tadına bakmak istiyordur" gibi düşüncelere...
Şahsen çok seviyorum ama (23 yaşındayım) şuan gelse evlenmeye korkarım. Aşık mısın derseniz evet, ilerde de yine onunla aynı yastığa baş koymayı çok isterim ama şuan değil. Ne yani bende mi gönül eğlendiriyorum
Malesef günümüzde evlilik öyle pek imrenilecek bi'halde değil.
Ben 22 yasindayim o 28 yasinda..
Korkmak değilde senle evlenmeyi düşünmüyor gibi geldi.
Sizi seviyor olabilir. Sizden kopamıyor olabilir.
Ama bu evlenmek için yeterli değil ki..
Eğer onun evliliğe hazır olana kadar bekleyebilecekseniz (ki belki de bu hiç mümkün olmayacak), bu tür bir ilişkiyle yetinebilecekseniz, sonu ne olursa olsun onunlayım diyecek kadar önemliyse sizin için hiç zorlamayın. Akışına bırakın.
Ama "Yoo ben bir an önce evlenmek yuvamı kurmak istiyorum. Hayatımda benim gibi düşünen biri olmalı. Sürüncemede kalan bir ilişki bana göre değil" derseniz açıkça sorun. Gerçekten evliliği ciddiye alıp başarılı bir tanıma sürecinden sonra olması gerektiğine mi inanıyor, yoksa hayal kırıklıklarıyla dolu bir geçmiş mi, beklentisi bitmemiş bir gelecek mi onu durduruyor anlayın.. Sonuca göre yolunuzu çizersiniz..