• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek giyinmeyi bilmiyorsa

Şöyle ki ben erkek olsam kız arkadaşımla görüşeceğim zaman şık bir pantolon gömlek giyerim. Yani lcw den alınmış düz koyu renk pamuklu tişört giymem mesela. Temizdi ama cok yenide değildi. Durumu olmasa gerçekten bir şey demem ama alabilecekken almaması acaba cimriliğinden mi diye aklıma geldi sormak istedim.
Lüks marka takıntısı yoktur belki de... Acaba şöyle mi düşündünüz? Olur da evlenirsek bu varlıkla adamla beni de kıyafet almaya LCW ye mi götürür? Bundan korktunuz, kafanıza daha çok bu takıldı gibi geldi bana.

Beceremiyor olabilir.
Mesela esim kaliteli marka giyinir ama uyum konusunda beceremez.
Ne neyle gider
Nasil kombinlenir
Renk uyumu hic cakmaz.

Evlenmeden oncede bakiyordum herseyi marka ama alakasizdi tarzi.
Nisanliyken basladik alisverise suan ben ne alirsam onu giyiyor.
Bana soruyor.
Kravatini bile ben secerim her gun ben kombinlerim.
Ne alirsam, hazirlarsam giyer.

Bazilari beceremiyor o isleri.

Misal yazin kot alicaz ona.
Bakiyo eviriyo ceviriyo gittim hemen aldim elime bedenine kesim sekline baktim al hemen bunu dedim
1 tanede kendi secti benim sectigim tam oldu daha cok sevdi.

Takim elbise giyiyor hafta ici isi geregi bana gosterir alirken sorar renk konusunda, kesim konusunda ben secerim.

Dipnot: cok alistirincada hep sana kitliyorlar zor oluyor.

Beceremiyor olabilir.
Mesela esim kaliteli marka giyinir ama uyum konusunda beceremez.
Ne neyle gider
Nasil kombinlenir
Renk uyumu hic cakmaz.

Evlenmeden oncede bakiyordum herseyi marka ama alakasizdi tarzi.
Nisanliyken basladik alisverise suan ben ne alirsam onu giyiyor.
Bana soruyor.
Kravatini bile ben secerim her gun ben kombinlerim.
Ne alirsam, hazirlarsam giyer.

Bazilari beceremiyor o isleri.

Misal yazin kot alicaz ona.
Bakiyo eviriyo ceviriyo gittim hemen aldim elime bedenine kesim sekline baktim al hemen bunu dedim
1 tanede kendi secti benim sectigim tam oldu daha cok sevdi.

Takim elbise giyiyor hafta ici isi geregi bana gosterir alirken sorar renk konusunda, kesim konusunda ben secerim.

Dipnot: cok alistirincada hep sana kitliyorlar zor oluyor.
Ne güzel anlatıp akıl vermişsiniz teşekkür ederim. Belki de öyledir, ben severim uğraşmayı kitlesin ya :))

Bir magazada ona pahali bir tisort begen
Bak bu cok guzel sana cok yakisir de tepkisini gor
Benim esim giyime iyi para verirdi fakat ben aldiklarini begenmezdim
Artik aliscerise yalniz gondermiyorum
Benim begendiklerimi aliyor bazen tarzinin cok disina cikiyor fakat kendiside cok begeniyor
Belkide sadece tavsiyeye ihtiyaci vardir

Bir magazada ona pahali bir tisort begen
Bak bu cok guzel sana cok yakisir de tepkisini gor
Benim esim giyime iyi para verirdi fakat ben aldiklarini begenmezdim
Artik aliscerise yalniz gondermiyorum
Benim begendiklerimi aliyor bazen tarzinin cok disina cikiyor fakat kendiside cok begeniyor
Belkide sadece tavsiyeye ihtiyaci vardir
Yorum için teşekkür ederim umarım öyledir :)

Yani öyle olur bilmiyodur anlamıyodur kombinlemek bile önemli cimri olsa eski giyer pis giyer anlarsın
Haklısınız aslında pis değil eskide değil ama ben çok özenirim dikkat ederim ondan da öyle bişi bekledim sanırım :) bide düşündüm acaba parasına kıyamıyor mu diye :)

Haklısınız aslında pis değil eskide değil ama ben çok özenirim dikkat ederim ondan da öyle bişi bekledim sanırım :) bide düşündüm acaba parasına kıyamıyor mu diye :)
Yok ya bence bilmiyo ne alacağını sen de lendime bişey alcam gel beraber gidelim de orda ona da bişeyler beğen alın giysin yada sen hediye al ver

Cimri olsa sen bunla hiç mi gitmedin biyere yemeğe falan anlardın mes3la benim eski nişanli cimriydi ama hoş giyinirdi sonuçta kıyafet ucuza da güzel bulunuyo bi kere babasının zoruyla yemeğe gittik ilk kez pizza yedim ama burnumdan geldi o meşhur marka yerde pazarlık yaptı garsonla 20tl tuttu yıllar önce 10 verdi tuttu beni çıkardı utandım rezil oldum bide zaten sürekli şikayet ederdi diğün gereksiz herşey pahalı diye zaten ayrılma sebebim de gelinliği takıları kiralayalım dedi bende kiralık gelin de bul lütfen dedim hala bilmem buldu mu cimri

Valla benim esimde bilmezdi
Fix bir gomlegi vardi gunluk hayatta hep o.isyerinde takim giyor
Ozel gunlerde hep kiyafet aldim.millet begenip sordukca hosuna gitti.evlenincede beraber yapariz alisverisi.simdi mukemmel.giyiniyor tam istedigim gibi:KK70:

Sosyal çevremde ünlü cemiyet hayatının jet mi jet sosyetelerinin çocukları arkadaşlarim var. Milyonluk arabasi var metrobüsle okula giderdi univ de . Biraz tarz meselesi. Değişir evlenince

Benimki de mesela bi kotu var takmış ona sürekli onu giyiyor evlenince ütüyü yapıştırmayı düşünüyorum kıyafete çok almaz ama giydiklerini beğenmiyorum bi evlenelim güzel bi şekilde ona alış veriş yapmayı düşünüyorum

Back
X