- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
Akli seyinde olan erkek olan erkek, o disiyle yatabilmek icin, dunyanin en cirkini bile olsa derErkekler gerçekten güzel bulduğu kıza mı der güzelsin yoksa çirkin bir kıza da söyler mi güzelsin diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akli seyinde olan erkek olan erkek, o disiyle yatabilmek icin, dunyanin en cirkini bile olsa derErkekler gerçekten güzel bulduğu kıza mı der güzelsin yoksa çirkin bir kıza da söyler mi güzelsin diye
Erkekler gerçekten güzel bulduğu kıza mı der güzelsin yoksa çirkin bir kıza da söyler mi güzelsin diye
Siz çirkin insanlara 'guzelsin' demiyor musunuz? Kilolu insanlara 'sen kilo mu verdin?' , yaşlı gösterene 'aaa hiç belli etmiyorsun yasini', çirkin çocuğu olan arkadaşa 'oyy maşallah..çok paylaşma nazar deger' flaan demiyor musunuz? Alemin yalancisi ben miyim
Erkekler de der elbet.hele tavlama aşamasında
Ben diyorum valla. Bir İranlı arkadaşım beni yemeğe götürdü. Çeşit çeşit sipariş geldi. Her kaşıkta 'ayni anneminki gibi' dedi durduDemiyorum.![]()
Ben diyorum valla. Bir İranlı arkadaşım beni yemeğe götürdü. Çeşit çeşit sipariş geldi. Her kaşıkta 'ayni anneminki gibi' dedi durdu
Yemek de şöyle bir şey, görüntüsü bile iştah kapatıyor.
Eki Görüntüle 3199703
Ben bunu zor da olsa yedim , 'cok lezzetli, İran'a gelirsem mutlaka orada da yerim' falan dedim. Hatta arkadaşım 'gelirsen anneme yaptırırım,bize gidersin' falan dedi ,ben sevdim diyeöyle bir rol yaptim yani.
Napiim, saçma sapan restoranta dünyanın parasını bayıldı bana İran yemediği tattırmak için,nasıl beğenmedim diyeyim:)
Hayatımda genel olarak böyle bir insanım. Olumsuz elestirilerimi kendime saklarim. Daha bugün mutsuz ve üşümüş görünen market kasiyerine "eyelineriniz ne güzel" dedim,mutlu oldu:) güzel miydi? Çok da değildi. Ama belli ki uğraşmış sabah sabah emek vermişniye demeyeyim ki
S.kmek icin sana allah bile derErkekler gerçekten güzel bulduğu kıza mı der güzelsin yoksa çirkin bir kıza da söyler mi güzelsin diye
Fotoğraf paylaşmadığına göre yeterince sevmiyor demek diğerleri görüp kısmetimi kapanmasınSenin güzelliğini karşındaki erkek belirlemez ki bence erkekler o kadar takılmıyor güzelliğe yani karşısındaki bakımlı olsun süslü olsun tamam güzel bu diyorlar. Örneğin aranızda böyle olan bar mı bilmiyorum ama estetik mağdurları kadınları düşün kocaman dudak popo meme sarı saç onlar çok mu güzel? ama bak çoğu erkek güzel diyor. kaç yaşındaki babaanneme bile Facebookta çok güzelsin mesajları geliyorörneğin bir düğün videosu altına maşallah geline yazıyor altına başkası siz daha maşallahlıksınız diyor. Sevip sevme güzel bulmaya alakalı değil. Seni ne kadar idare ettiği önemsemediğiyle alakalı. Fotoğraf paylaşmama sebebi de muhtemelen diğer adayları kaçırmamak.... kendine pay biçme
Vallahi İran yemeklerine ben asla beğendim diyemem sonra birgün yine yemek zorunda kalabiliyorsunuz. "Yok benim tarzım değil" dediğim de çok oldu.Sonuçta damak tadı bu herkese uymayabilir.Ben diyorum valla. Bir İranlı arkadaşım beni yemeğe götürdü. Çeşit çeşit sipariş geldi. Her kaşıkta 'ayni anneminki gibi' dedi durdu
Yemek de şöyle bir şey, görüntüsü bile iştah kapatıyor.
Eki Görüntüle 3199703
Ben bunu zor da olsa yedim , 'cok lezzetli, İran'a gelirsem mutlaka orada da yerim' falan dedim. Hatta arkadaşım 'gelirsen anneme yaptırırım,bize gidersin' falan dedi ,ben sevdim diyeöyle bir rol yaptim yani.
Napiim, saçma sapan restoranta dünyanın parasını bayıldı bana İran yemediği tattırmak için,nasıl beğenmedim diyeyim:)
Hayatımda genel olarak böyle bir insanım. Olumsuz elestirilerimi kendime saklarim. Daha bugün mutsuz ve üşümüş görünen market kasiyerine "eyelineriniz ne güzel" dedim,mutlu oldu:) güzel miydi? Çok da değildi. Ama belli ki uğraşmış sabah sabah emek vermişniye demeyeyim ki
çirkin demeyelimde herkesin kendine göre bir albenisi vardır illaki,bi başkasının hiç beğenmeyeceği bir insanı çok beğenebilirsiniz, o sebeple güzel olduğunuda söyleyebilirsiniz,yani onun gözüyle görmek lazım,mevzu derin olabilir:).ama bence asıl tehlikeli olan erkek türü güzel oldugunuz halde çirkin olduğunuzu ima edenler, çünkü onlar özgüveninizi kırıp sizi kendilerine bağlarlar, pasif hale getirirler, yoksa güzel diyen erkek saftır, ya sevgisinden yada çıkarıdan söyler anlamak kolay yani onu:))Erkekler gerçekten güzel bulduğu kıza mı der güzelsin yoksa çirkin bir kıza da söyler mi güzelsin diye
Erkekler çok yalan söyler. Yatağa atmak için, başından savmak için, ayıbını örtmek içinErkekler gerçekten güzel bulduğu kıza mı der güzelsin yoksa çirkin bir kıza da söyler mi güzelsin diye