- 18 Şubat 2012
- 241
- 15
- 68
konuştuk konuştukça canım fikri değişmeycek bence ya da kararsız mı kaldı çünkü kararın kesinse şmidide cevap verebilirsin dedim öyle deyince işim çıktı şimdi kapatıyorum dedi.benim mi vazgeçiceğimi düşünüyo anlamadım ki hiç bu kadar ara vermedik daha önceleride konuşoduk bu konuyu tartışıyoduk en fazla bigün sonra yazardı hiç tartışmamış gibi bu kez son noktayı koyacaz heralde hayırlsı herşeyin ben herşeyi açık açık söyledim çalışmam için o kadar çok nedenim var yani ama onunki biraz bencillkten ibaret ve en zoruma gidende ben onun şartlarını kabul ettim şırnaktayken evt dedim bak ikinci bi şark çıkmış yine mesaisi belli değil tatili belli değil daha bir sürü sey sen daha iyi bilirsin bi polis eşi olarak ben bunlara rağman evt dedim.o da bikez benim için fedakarlık yapsın dimi.tamm o da söylüyo hesap açarız heray yatırızı emekliliğini yaparız vs diye ama yinede ben kendi paramla bunları gerçekleştirmek istiyorum.inaşşah atanırız canım senin bölüm ne yaş kaç
amin canım inşallah atanırız. tabiki en güzeli kendi emek verdiğin alın terini döktüğün para. ama eşinle ayrın gayrın olmaz eğer gerçekten o hayatı ortak sayabiliyorsanız. şu an senin göremediğin ama dışardan başkalarının az çok görebileceği bişey var. bu bildiğim kadarıyla ilk ilişkinmiş uzun zamanda geçirseniz sonuçta ilk. bir erkek eğer çok isterse bir kızı böyle kaçamak cevap vermez ortak nokta bulmaya çalışır. sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın her şeyiyle kabul etmişsin ki özel harekat normal polislikten çokkk çok zor bunu biliyorum. ne kadar iş streside olsa bunu o seçti senden bunun acısını sıkıntısını çıkartmaya hakkı yok. o işteyken sen evde sıkıntıdan patlayacaksın ve bu onun umurunda değil o eve gelince sen evde süslen hazırlan yemek yap bekle istiyor birazda bu onun lüksü aslında biliyor musun bana öyle geldi yani. ne olur yazdıklarımı yanlış anlama belki senden büyügümdür bir abla nasihatı gibi al sevgilinin niyetiyle ilgili yorumlarımı. sonunuz ne olur bilemem hayırlısı ama ilerde bu olaya dışardan biri gibi bakarsan sende erkek arkadaşının tavrının sebeplerini anlayacaksın eminim. senin bitirdigini sanmış olsa oda söz söylerdi bence. sanırım kaçıyor konuşmak yerine aklında başka bişey var gibi geldi. senin için ne iyi ise o olsun canım.
bu arada ben işletme fakültesi bitirdim yaşım 26.