bir erkek ilk elini tuttuğu, ilk öptüğü birini bırakır mı?

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
Erkek arkadaşım 30 yaşında. Onunla 3 yıldır birlikteyiz.
Her ne kadar anlaşamasak ta sorunlar yaşasak ta birbirimize olan sevgimiz her defasında ağır bastı ve bunca zaman birbirimizden kopamadık.
Onun hayatında ilk elini tuttuğu, ilk öptüğü, ilk sarıldığı, ve onun dediğine göre sevdiği kişiyim
Ama zaten yaşadığımız sıkıntılarda derken, benden habersiz istemediğim, bunun daha önceden ilgisi olan bir kız ve başka bir kişiyle daha buluşup görüştüklerini öğrendim
Daha önce zaten kız bunu istememiş. Buda bana öyle birşeyin olmadığını sadece arkadaş olduklarını söylüyor.
Ama ben bu durumdan inanılmaz rahatsız oldum ve bitirdim.
Sizce ne yapmam gerekirdi. Düşenemiyorum şuan. Haklı mıyım sizce de fikirlerinize çok ihtiyacım var

30 yaşında daha önce sevgilisi olan bir insan el ele tutuşmadıysa ya çok muhafazakardır yada yalancı.
Sizinki en alasından yalancı çıkmış gibi görünüyor.
Gelişigüzel yalan söyleyen biri olduğu için ayrılmakla doğru yapmışsınız bence.

Birakir
Ayrica senin istemedigin biriyle gorustugune gore seni onemsemiyor demektir.
Karsina daha iyisi cikar insallah.

Başlığa göre cevap vetoyum bırakır

İlk olduğuna emin misin? 30 yaş bunun için anormal biraz. Bırakır maalesef. Neler oluyor hayatta gözü açmak lazım...

Bırakın Allah aşkına bu türk filmleri modunu. Bu devirde öyle ilk elele tutuştuğum, ilk öpüştüğüm vs. bırakamam yapamam diyen kaldımı yahu. Hemde erkek. Asla inanmam. Bu adam 27 yaşına kadar kimseyle olmamış öyle mi? Buna inandınızmı gerçekten? Ben olsam inanmazdım. Günümüzde ilkokul sıralarında başlıyor flörtler. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Yani doğru mu değilmi bunu bilmeniz imkansız ama eğer gerçekten doğruysa adamda bi anormallik vardır bence. Ayrılmanız isabet olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…