• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkek ilk elini tuttuğu, ilk öptüğü birini bırakır mı?

Bırakır. Sevgiliniz bugüne kadar kimsenin elini tutmamış ama eski sevgilisiyle kırıştırıyor. Çok tezat durumlar.

Birakir niye birakmasin kim ilk elini tuttugu biriyle evlenmiski yani nadir tabi evlenen. Nasil esim unutup gecmisi benimle evlendiyse ve de bende gecmisi unutup esimle evlendiysem demek ki kimse vazgecilmez ve unutulmaz degildir :21::KK25:

Bırakırlar öptüm diye bırakılmaması diye birşey olsa 40 yıllık karılarını aldatmazlar. Erkekler düzdür hatta öküzdür:işsiz:

sorunun cevabı bırakır neden bırakmasın?
30 yaşında 3 yıldır siz varsınız 27 yaşına kadar kimsenin elini tutmamış sizce gariplik yok mu? adam ya yalancı ya bu işte bir gariplik var adam muhafazakar diyemem çünkü öyle olsa sevgilisi olmaz zaten e seninle sevgili olabildiğine göre? İnanma bence sen bu adama

Birakir hem de birakir arkasina bakmadan topuklar bir de.

Erkek arkadaşım 30 yaşında. Onunla 3 yıldır birlikteyiz.
Her ne kadar anlaşamasak ta sorunlar yaşasak ta birbirimize olan sevgimiz her defasında ağır bastı ve bunca zaman birbirimizden kopamadık.
Onun hayatında ilk elini tuttuğu, ilk öptüğü, ilk sarıldığı, ve onun dediğine göre sevdiği kişiyim
Ama zaten yaşadığımız sıkıntılarda derken, benden habersiz istemediğim, bunun daha önceden ilgisi olan bir kız ve başka bir kişiyle daha buluşup görüştüklerini öğrendim
Daha önce zaten kız bunu istememiş. Buda bana öyle birşeyin olmadığını sadece arkadaş olduklarını söylüyor.
Ama ben bu durumdan inanılmaz rahatsız oldum ve bitirdim.
Sizce ne yapmam gerekirdi. Düşenemiyorum şuan. Haklı mıyım sizce de fikirlerinize çok ihtiyacım var:110:

Devir oyle bir devirki Ahlaki degerler diye birsey kalmadi, kimsede vicdan ve insanlik durustlukte yok...
Dolayisiyla herkes herkesi herturlu seyi yasadiktan sonra birakir. Ve 30 yasinda bir adamin ilk senin elinin tuttugu soylemesi bana komik geldi.
Bunun disinda senle birlikteyken baskasina meyil eden adamdan bir halt olmaz yoluna bak dusunme bile

27 yasina kadar hicbir iliskisi olmayan adam ucan kusa hallenir, kusura bakmayin. Ya da baska bir arkadasin da dedigi gibi, yalan soyluyordur.

Daha önceden ilgi duyduğum bazı arkadaşlarımla görüşüyorum ama onların haberi olmadığı gibi sonradan ben de ilgimi yitirdim. Bunu absürd bulmadım şahsen.

Anlamadığım hala ilgileri yoksa arkadaşça görüşmesinde ne gibi terslik var. Ayrılmadan önce ben rahatsız oldum görüşmesen deseydin ya. Belki görüşmezdi.

Ayrıca KK Boşan, ayrıl timi direk admı yaftalamış, yalancı çıkarmış. Nasıl ilk olur, yalandır falan. Tanımadıkları bir adam için bu önyargı iki satırla nasıl oluştu ben anlayamıyorum. Kaldı ki adam insanlık suçu da işlememiş ve çözülmeyecek dertte değilmiş. Ne seviyorsunuz herşeyi abartmayı. Eşim benden önce beş yıl çıktığı, birçok ilki yaşadığı ve ciddi düşündüğü kız arkadaşıyla 2-3 yıl öncesine kadar facede falan görüşüyordu. Kadın zaten evlendi. Sınıf arkadaşıydı, ortak arkadaşları vardı ne var yahu bunda?

Sevistigini bile bırakır. Niye bırakmasın ne alaka yani?
Ya bir de, ta değil da. Gözünüzü seveyim baglaci sertlestirmek nerden geliyor aklınıza?

Bırakır neden bırakmasın ki? İlk de olsa, ortanca da olsa bişey bitti mi biter. Şu ilklere amma çok anlam yüklüyorsunuz. İlk olan en mutlu olan demek değildir ve benim için ilk değil, "en" önemlidir. Mesela, hayatıma giren ilk erkek mi daha önemli yoksa beni en çok mutlu eden mi? Ben en çok mutlu eden derim.

Erkek arkadaşım 30 yaşında. Onunla 3 yıldır birlikteyiz.
Her ne kadar anlaşamasak ta sorunlar yaşasak ta birbirimize olan sevgimiz her defasında ağır bastı ve bunca zaman birbirimizden kopamadık.
Onun hayatında ilk elini tuttuğu, ilk öptüğü, ilk sarıldığı, ve onun dediğine göre sevdiği kişiyim
Ama zaten yaşadığımız sıkıntılarda derken, benden habersiz istemediğim, bunun daha önceden ilgisi olan bir kız ve başka bir kişiyle daha buluşup görüştüklerini öğrendim
Daha önce zaten kız bunu istememiş. Buda bana öyle birşeyin olmadığını sadece arkadaş olduklarını söylüyor.
Ama ben bu durumdan inanılmaz rahatsız oldum ve bitirdim.
Sizce ne yapmam gerekirdi. Düşenemiyorum şuan. Haklı mıyım sizce de fikirlerinize çok ihtiyacım var:110:

havada karada bırakır:işsiz:
30 yaşında ilk elini tuttuğu ve öptüğü insanın sen olduğunu söylemesi bile çok inandırıcı değil bence
Buram buram yalan kokusu geliyor:KK12:

Bırakır neden bırakmasın?
Benim kuzenim ilk sevdiği kız için ağlıyordu ya, nasıl düşkündü. 2 sene sonra buz gibi oldu. Kız yalvar yakar da olsa nefret etti.
Kuzenimin aşırı düşkünlüğü varken bırakıp buz gibi olduysa herkes olur diye düşünmüşümdür hep.

baslıga cevap verıyorum
neden bırakmasın
kadında bırakabılır erkekde
onemlı olan ılk degıl son olandır ;)

Konu başlığına cevap veriyorum bu kadar saf olmazsın heralde ilkini bile unutur bırakmak ne ki bu arabesk tavırlar beni sinir ediyor :hasta:

30 yaşında herifin;şu durumuna ciddi ciddi inandın mı?
"Onun hayatında ilk elini tuttuğu, ilk öptüğü, ilk sarıldığı, ve onun dediğine göre sevdiği kişiyim"
ay totom yani resmen

Back
X