- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşım 30 yaşında. Onunla 3 yıldır birlikteyiz.
Her ne kadar anlaşamasak ta sorunlar yaşasak ta birbirimize olan sevgimiz her defasında ağır bastı ve bunca zaman birbirimizden kopamadık.
Onun hayatında ilk elini tuttuğu, ilk öptüğü, ilk sarıldığı, ve onun dediğine göre sevdiği kişiyim
Ama zaten yaşadığımız sıkıntılarda derken, benden habersiz istemediğim, bunun daha önceden ilgisi olan bir kız ve başka bir kişiyle daha buluşup görüştüklerini öğrendim
Daha önce zaten kız bunu istememiş. Buda bana öyle birşeyin olmadığını sadece arkadaş olduklarını söylüyor.
Ama ben bu durumdan inanılmaz rahatsız oldum ve bitirdim.
Sizce ne yapmam gerekirdi. Düşenemiyorum şuan. Haklı mıyım sizce de fikirlerinize çok ihtiyacım var![]()
Valla cnm 30 yillik esini bilmem kac cocugunun anasini terkediyolar.hatta evlatlarini bile.Erkek arkadaşım 30 yaşında. Onunla 3 yıldır birlikteyiz.
Her ne kadar anlaşamasak ta sorunlar yaşasak ta birbirimize olan sevgimiz her defasında ağır bastı ve bunca zaman birbirimizden kopamadık.
Onun hayatında ilk elini tuttuğu, ilk öptüğü, ilk sarıldığı, ve onun dediğine göre sevdiği kişiyim
Ama zaten yaşadığımız sıkıntılarda derken, benden habersiz istemediğim, bunun daha önceden ilgisi olan bir kız ve başka bir kişiyle daha buluşup görüştüklerini öğrendim
Daha önce zaten kız bunu istememiş. Buda bana öyle birşeyin olmadığını sadece arkadaş olduklarını söylüyor.
Sizce ne yapmam gerekirdi. Düşenemiyorum şuan. Haklı mıyım sizce de fikirlerinize çok ihtiyacım var![]()
Aynısını yazmışız resmenValla cnm 30 yillik esini bilmem kac cocugunun anasini terkediyolar.hatta evlatlarini bile.
Elini tuttugu kadi surda dursun.
Cogunun umrunda bile olmaz.
Oyle romantik anlamlar yuklemek filan kadinlari isi.
Erkekler icin hiic bir anlami yok.
O sebeple sen de gercekci bak durumunuza.
Net dusunmeye calis.
El tutmak opmek filan unut bnlari
Aa oyle mi yapmisiz.cevaplari okumadan yazmistim.aklin yolu bir.Aynısını yazmışız resmen
27 yaşına kadar kimsenin elini tutup öpüşmemiş olması bana korkunç gelirdiErkek arkadaşım 30 yaşında. Onunla 3 yıldır birlikteyiz.
BU NE YA CANIMMM SANA CAN YÜCEL DEN BİR ŞİİR İKRAM EDEYİM. ELBETTE UNUTULUR UNUTULMAZ DEME ÖYLE BİR TERK EDİLİR YA DA EDERSİN Kİ. İLK SEVGİLİMDİ BEN DE ONUN . LİSE AŞKI ÜNİVERSİTE AŞKI. AĞIR BİR KAZA SONRASI YÜRÜYEMEDİ BIRAKMADIM NELER YAŞADIM BIRAKMADIM. DÜŞMANIMA VERMESİN ALLAH. ŞU AN DA EVLİYİM BOŞANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜM AMA HEP BİR AÇIK KAPIM VAR.Erkek arkadaşım 30 yaşında. Onunla 3 yıldır birlikteyiz.
30 yaşında daha önce sevgilisi olan bir insan el ele tutuşmadıysa ya çok muhafazakardır yada yalancı.
Sizinki en alasından yalancı çıkmış gibi görünüyor.
Gelişigüzel yalan söyleyen biri olduğu için ayrılmakla doğru yapmışsınız bence.