Bir Erkek,Kız Arkadaşının Giyimine Ne Derece Karışabilmeli?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgilimin karışmasına izin verdiğim giyimle ilgili tek olay
belimin aşırı açılmamasıdır şehir içinde kötü yerlerde
yoksa tatilde veya daha nezih bir yerde ona karıştırtmadıgım gibi karışmaz da zaten
he bazen göğüs dekoltesine takar birazcık
ama şu konuda haklı ki ben oturup kalkarken çok rahat bir insanım
dikkat etmediğimin farkında oldugu için karışmaya çalışıyor:sm_confused:

bence karışabilir.
ama dozunda olmalı.
çok hevesliysem falan beni kırmamalı.
inada bindirmemeli.
kıskansın yani dozunda:)

Erkeklerin kız arkadaşlarının kıyafetlerine karışmasına çok kızıyorum.Herkes belli bir yaşa gelmiş,olgunluğa erişmiş. Aklı başı yerinde...Ben nerde nasıl giyineceğimi bilirim.Onun benim kıyafetlerime karışma hakkı yok.Şu da dikkatimi çekti belirtmeden geçemeyeceğim.Bi erkek kız arkadaşının etek boyuna,dekoltesine,elbisesinin darlığına karışıyorsa çok ciddi anlamda,o erkeği incelemeye alın hemen.Gözleri nerede geziyor dikkat edin.Sevgilisinin öyle giyinmesini istemeyen erkekler yolda,dışarda vs hep istemediği şekilde giyinen kızlara bakarlar.Eee,be adam!Madem sevgilime bakarlar öyle giyinirse düşüncesindeysen ,milletin karısına ,kızına öyle giyindiler diye neden bakarsın?(!)İşte erkek ironisiKötü Kazen

Bir erkeğin eşinin giyim tarzına karışması bence ilkellik.Bir bayanın aklı başındaysa eğer zaten neler giyip neler giyemeyeceğini erkekten daha iyi bilir.Onlarda belkı bazen haklı olabılırler sonucta bende ıstemem yanımda acık sacık bır bayan olsun.İnsanı bence biraz da giyim gösterir.

Şunu eklemeyi unuttum :))) Erkek arkadaşım kıyafetlerime karışıyor ,beni çookkkk kıskanıyor diye kendinizi kandırmayın.O ,sadece egolarını tatmin ediyor.Siz giyinin cicilerinizi,umrunuzda olmasın.Onu dinlerseniz arkası kesilmeyecektir.klava:

evet dinlemeyin sonunda pes ediyorlar :)
benimkide askılı giyme bikini giyme diyip duruyordu ama sonuç ben giyiyorum ben böyleyim napıyım böyle kabul etsin kıyafetten dolayı bırakıyorsa zaten güle güle...

Benimki karışmıyor yani tabi bazı şeyler var göğüs çatalı bel mini etek falan olmucak yanındaysam olurda onun dışında sen nerde nasıl giyineceğini biliyrsun der. ama ben biraz daha kıskansın isterdm hoşuma gidiyo

erkek arkadaşım benim giyimime '' 0 '' derece karışabilir
ben aptalmıyım?
nerede ne giyeceğimi bilmiyormuyum sanki ?

Burdan Devam Kizlar Off Of Benim Ki Ayrildi.gerçi Artik Benim Ki Değil

düşüncesini söylebilir amaaaaa bu sebepten dolayıda ayrılırsa ayıp yani hiç sevgi yokmuş demektir off böyle erkekler çekilmez zaten onlar için üzülmeye hiç değmez
allah allah hiç böyle sebepten ayrılınırmı sinir oldum ha

evet canım bende sinir oldum hemde 5, inci senemize giricektik

karışabilir :icecream:
öyle ki bazen öyle bayanlar görüyorum ki ben bile karışmak
istiyorum o kadar yani :1shok:
bence eşim bana fikir verebilir sarının altına yeşil gitmemiş
diyebilir hatta demeli !:..
bende ona diyebilmeliyim
o takımın içine o kravat gitmemiş diyebilmeliyim
yoksa herşeye kendim karar vereceksem niye evlendim
bana göre herkez biraz birbirine fikir vermeli çok abartılı durumlardada
müdahale edebilmeli

evet canım bende sinir oldum hemde 5, inci senemize giricektik

5. sene, sorumluluklardan kaçan bir erkeğin gözünü korkutabilecek bir süre ve de asla ama asla kıyafet, giyim tarzı bir nedenle tartışmanın mümkün olamayacağı kadar da uzun bir süre bence.

İlişkinin başlarında birbirini tanıma devresinde bu tarz şeyler sorun olabilir. Ama mantıklı açıklamaları yapıp iki taraf da anlaştıysa zaten beraberlikle devam eder.

Düşünün yani giyinmek, her gün sorun çıkabilecek bir konu, tatil tarzı değil, müzik değil film değil.

3 senedir alışverişte tenime yakışacak renk önerileri, ya da bana yakışacağını düşündüğü kıyafetleri söylemek dışında karışması olmamıştır. Benim de ona tabii.

cnm diğer topic'te sadece kıyafetimin açık olduğunu söyledi ayrıldı demişsin.. gözümde bile canlandıramıyorum yani.. 5yıldan sonra nasıl sadece bunu söyler de ayrılır ki bi insan?? hadi kıyafet konusunda kavga etseniz tatsızlık çıksa ayrılsanız anlycam da bu durum garip gerçekten..
ayrılmak istiyomuş bahane olarak bunu bulmuş dicem (ilk akla gelen bu böyle bi durumda) ama siz beraber eve çıkmak için plan yapmıyo muydunuz en son? başka bişeye kırılmış ve sen farkında olmamış olabilir misin canım? :uhm:

+kıyafete karışma konusuna gelince.. benim erkek arkadaşım da karışır çoğu zaman.. ama asla şunu giymyceksin etmyceksin şeklinde değil.. bilir benim damarımı asla o şekilde baskı kurmaya çlşmaz.. ben de izin vermem ztn.. ama biraz dekolte giysem hemen mızırdanır, lafın ortasında "ama çok açıııık" der gözlerini devirip =)) sonra ben bi şekilde üste çıkıp haklı olur, bana karıştığı için özür diletirim o da benim sırrım şakkıdı hehhehe..

Karışmalı demeyelimde fikir beyan edebilir çünkü bende onun giydikleri hakkında fikrimi sölerim bunlar normal.
ama ben nerde nasıl giyinmesini bildiğime inanıyorum ölçülüyüm giyim konusunda bu yüzden fazla taviz vermem zaten o da karışmaaz genelde hoşuna gitmeyen bişey varsa söler sadece ben bazen dinlerim bazen dinlemem

hayır sorunumuz yoktu.beklicem bakalım arayacak mı.umarım arar çünkü ben onu çok seviyorum

hayır sorunumuz yoktu.beklicem bakalım arayacak mı.umarım arar çünkü ben onu çok seviyorum

:çok üzgünüm:
umarım düzelir aranız sen gerçekten öyle olmasını istiyosan.. ama önce gerçekten senden neden ayrıldığı öğren.. ve tavsiyem naparsan yap ama ilk adımı sen atma.. çünkü henüz bilmiyosun işin gerçek yüzünü.. böyle bi neden için bitemez 5yıllık ilişki.. 5yılı geçtim 1haftalık bile bitemez.. uyarırsın en fazla olur biter.. bu kadar kolay mı herşeyi silmek?
kendimi senin yerine koydum, şu an gerçekten çok çok üzgün olurdum muhtemelen.. ama bi o kdr da kızgın.. bi huyum var, daha ilişkinin ilk günü konuşur bunu söylerim; "birlikte olcaksak aramızda yerli yersiz ayrılık lafı geçmycek..geçerse hemen ayrıl.".çünkü ben aklından bi kerecik de olsa ayrılığı geçiren adamı istemem.. bensiz olmayı hayal edebiliyosa, kafasında bunu tartıyosa buyursun olsun.. belki de ben çok kindarım bu konuda bilmiyorum ama bi kere benden ayrılmayı düşündüyse, ya da cidden ayrıldıysa o büyü kaybolur gibi geliyo bana.. sevsem de bu durumu kabullenemem gururum ağır basar yani :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Sağol Canim Yok Aramicam Beklicem Aramasini (

Bence karışabilir. Ama ayrılık sebebi olamaz.Belkide daha öncesinde sinyal vermiş sen görmemişsindir oda rest çekmiştir Hani bazen olur ya taraflardan biri madem öle işte böle der.5 yıl sonunda böyle şeylere gerek kalırmı bilmiyorum ama teori işte.Bence arar a.s.

Hiç Karismamali bence.. Biz kadinlar nerde ne giyecegimizi biliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…