düşüncesini söylebilir amaaaaa bu sebepten dolayıda ayrılırsa ayıp yani hiç sevgi yokmuş demektir off böyle erkekler çekilmez zaten onlar için üzülmeye hiç değmez
allah allah hiç böyle sebepten ayrılınırmı sinir oldum ha
evet canım bende sinir oldum hemde 5, inci senemize giricektik
düşüncesini söylebilir amaaaaa bu sebepten dolayıda ayrılırsa ayıp yani hiç sevgi yokmuş demektir off böyle erkekler çekilmez zaten onlar için üzülmeye hiç değmez
allah allah hiç böyle sebepten ayrılınırmı sinir oldum ha
cnm diğer topic'te sadece kıyafetimin açık olduğunu söyledi ayrıldı demişsin.. gözümde bile canlandıramıyorum yani.. 5yıldan sonra nasıl sadece bunu söyler de ayrılır ki bi insan?? hadi kıyafet konusunda kavga etseniz tatsızlık çıksa ayrılsanız anlycam da bu durum garip gerçekten..
ayrılmak istiyomuş bahane olarak bunu bulmuş dicem (ilk akla gelen bu böyle bi durumda) ama siz beraber eve çıkmak için plan yapmıyo muydunuz en son? başka bişeye kırılmış ve sen farkında olmamış olabilir misin canım? :uhm:
+kıyafete karışma konusuna gelince.. benim erkek arkadaşım da karışır çoğu zaman.. ama asla şunu giymyceksin etmyceksin şeklinde değil.. bilir benim damarımı asla o şekilde baskı kurmaya çlşmaz.. ben de izin vermem ztn.. ama biraz dekolte giysem hemen mızırdanır, lafın ortasında "ama çok açıııık" der gözlerini devirip =)) sonra ben bi şekilde üste çıkıp haklı olur, bana karıştığı için özür diletirim o da benim sırrım şakkıdı hehhehe..
hayır sorunumuz yoktu.beklicem bakalım arayacak mı.umarım arar çünkü ben onu çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?