Bir erkek kız bolluğu olan bu devirde neden face de gördüğü bir kızla tanışmak ister

tebessm79

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
188
19
643
İzmir
kızlar; çok yakışıklı, kültürlü, okumuş, iyi bi mesleği olan, büyük şehirde yaşayan bir erkek, kız bolluğu olan bu devirde neden face de gördüğü bi kızla tanışmak ister????
cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum:16:

o kriterlere haiz olduğunu nereden biliyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar; çok yakışıklı, kültürlü, okumuş, iyi bi mesleği olan, büyük şehirde yaşayan bir erkek, kız bolluğu olan bu devirde neden face de gördüğü bi kızla tanışmak ister????
cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum:16:

göz önündekilerden sıkılıp gözünün görmediği birine el atmak istemiş olabilir.

ya da bu kadar garip bir şahsiyetse altında bi bit yeniği de olabilir.

ya da belki de normal biridir kimbilir.

neden o kişiye sormuyorsunuz???

bu soruya ancak o kişi yanıt verebilir.

çok yakışıklı, kültürlü, okumuş, iyi bi mesleği olan, büyük şehirde yaşayan bir erkek olması onun asosyal olmadığı anlamına gelmez ki.
Gerçek hayatta pasiftir belkide.

Ne bılıorsunuz kı face de baska kızlarlada konusmadıgını?
Adam dalgasına uckuruna bakıor..

göz önündekilerden sıkılıp gözünün görmediği birine el atmak istemiş olabilir.

ya da bu kadar garip bir şahsiyetse altında bi bit yeniği de olabilir.

ya da belki de normal biridir kimbilir.

neden o kişiye sormuyorsunuz???

bu soruya ancak o kişi yanıt verebilir.

kendisine sorsam sence ne kadar dürüst cevap verir. görüşmedim zaten kendisiyle yani kabul etmedim ama aklımda da kalmadı değil

valla canım oncelıkle sana sunu soylıyım ,kulturlu ıyı bır meslek sahıbı adam zaten facede takılmaz ki bırak facede tanıstıgı kızla tanıssın .kulturlu ıyı bır meslegı olan adamın vaktı mı olur faceler de kız aramaya .onların zaten bellı bır ortamı vardır faceye gerek bıle duymaz .ama bos bır gununde facede tanıdıgı kızla sadece macera amaclı zaman gecırmek ıcın de takılabılır .bunun otesı olmaz .bılemedın 1 haftalık bılemedın 1 aylık maceradan ıbaret olur bu durum.

Son düzenleme:
bence yakışıklı olabilir,zengin olabilir belki ama asla kültürlü biri değil dalgasına konuşuyor

kızlar tamamen size katılıyorum, o yüzden kestirip attım zaten. ama şu da var emre altuğ da çağla şikelle dalgasına başlamış şimdi çocuğunun annesi ve bunu bi röportajında kendi itiraf etti. yani böyle şeylerde olabiliyo hayatta :)) gerçi o piyango bana vurmaz bunun da farkındayım :))

zaten erkekler tuhaftırda önce yazar yazar senden hoşlanıyo falan gibi yapar sonra bakarsın birdenbire susar mala bağlar :D sonra bi bakarsınki sen ona bağlanmışsın yazmasını falan bekliyo olursun.

zaten erkekler tuhaftırda önce yazar yazar senden hoşlanıyo falan gibi yapar sonra bakarsın birdenbire susar mala bağlar :D sonra bi bakarsınki sen ona bağlanmışsın yazmasını falan bekliyo olursun.

hahahah evet gunumuz de sıkca gorururuz bu durumu .:1:

canım ya o kadar tecrübem var merak etme :) 32 yaşındayım büyük konuşmak gibi olmasın kolay aldanmam :kkk:

Back
X