• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek ne ister bilmiyormusum :(

tambileydi34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
35
6
3
Merhabalar yaklaşık 2 yıldır evliyim ama eşimle hep sorunlarımız var dün "evli bir erkeğin hayatının kadınını bulması" ile ilgili bi sözlükte geçen biseyi beğenmiş eşim ondan sonra tartışmaya başladık, beğendiği şey ektedir. Daha sonra bana " bi erkek ne istiyor bilmiyorsun, sadece kendi isteklerine göre yasiyorsun" falan gibi şeyler söyledi. Suçunu bastırmaya çalışıyor farkındayım ama bu konuyu konuşalım falan dedi. Konuşayım ama ne ister ne söylemem lazım bilmiyorum..
Bide bu yazılanda bisey yokmuş abartıyor musum, sözlüklerde başlık değil içerik okunurmus doğru mu bu ?

Guncelleme: anlamadığını söyleyen arkadaşlar için
iona Esposito .!.:
konu sahibi çokta haksız değil arkadaşlar. ben iyi paragraf yorumlarım üniversite sınavında türkçe bölümünden full çekmiştim.
başlarda rahatsız edici bi yazı değil gibi görünüyor ama yorumlayınca öyle değil. yani kısmen masum kısmen değil.
başlığı geçiyorum adam başlığı beğenmemiş.
beğendiği içeriğe bakın
"evlendikten sonra da arayış içerisinde olanların karşılaşacağı bir durumdur sadece.
o yüzden hiç bir kadınla o anlamı çıkartacak kadar uzun bir diyaloğa girmemek en doğru iştir."

tamam şu noktada güzel bişey, evlendikten sonra arayışa girmeyin diyor, kadınlarla uzun diyaloglara girmeyin, evlendikten sonra başka kadınlarla uzun muhabbetler etmeyin, başka kadınları iyi tanıyacak seviyeye gelmeyin diyor. tamam burası çok güzel.

ama şurda rahatsız edici bi kısım var, bi yandan da diyor ki eğer ki evlendikten sonra başka bi kadınla uzun muhabbetler ederseniz onu tanıdıkça sevebilirsiniz ve aslında hayatınızın kadınının ruh eşinizin o olduğunu anlarsınız, ama evli olduğunuz için bu durum sıkıntı olur diyor. ve adam da bunu beğenmiş, yani başka bi kadınla muhabbet ederse onu tanırsa belki o kişi hayatının kadını ruh eşi çıkacak? bu demek oluyor ki eşini hayatının kadını olarak görmüyor.

yani öyle bi içerik ki, masumluğu çok tartışmalı.

Eklentiler

• Screenshot_20200617-160411_Chrome.webp
    Screenshot_20200617-160411_Chrome.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 586
Son düzenleme:
Sende bir kadın ne ister bilmiyorsun deseydiniz.Sorunlarınız tam olarak neler ? 2 yılda Nasıl bu hale geldi evlilik
Söyledim kendisi de dahabnapayim yardımcı oluyorum sana arkadaşlarımla az görüşüyorum gibi şeyler söyledi bilmiyor ki bi kadının istediği şeyler bunlar degil

Yazı doğru düzgün bir yazı neyi sorun oldu ki
Yanı doğru düzgün mu nasıl ya bi erkek kadınla diyaloğa girmemesinij sebebini etkilenmemek için diye bağlamış. Ben kpss hazırlanıyorum da paragraf anlamım iyi değil ondanbmi yanlış anladım şu an nen de anlamdım

İnsan illaki kendisiyle bağlantılı içerikler beğenecek diye bir şey yok neden buradan kavga çıkıyor anlamadım? Gerçi bir girdiden daha fazla sorununuz var gibi.
Girdinin başlığı nedir, anlaşılmıyor ne anlatmak istediği bu şekilde.

Söyledim kendisi de dahabnapayim yardımcı oluyorum sana arkadaşlarımla az görüşüyorum gibi şeyler söyledi bilmiyor ki bi kadının istediği şeyler bunlar degil
Peki istediği gibi biri değilseniz neden sizinle evlenmiş ? Hayatının kadını olduğunuzu düşünmüyorsa neden sizinle evlenmiş ? Olmadığınızı anladıysa neden boşanmıyormuş ? Bunları sordunuz mu ? O bahsettiğiniz sözlüğü biliyorum.Orda takılan erkeklerin çoğu Türk kızlarından nefret eden Rus kızlarına övgüler yağdıran tipler

Ben başlığa takılmıştım
Geçen gün ben de gördüm bu başlığı.İlgi çekici bir başlık entrylere göz attım hatta.Şu paylaştığınız yazıyı görüp helal olsun gerçekten kaliteli insan böyle olur diye düşündüm hatta.Buna takılmayın lütfen boş yere.Çok güzel bir yazıyı beğenmiş hatta.Sevinin :)

Back
X