Bir erkek ne ister bilmiyormusum :(

🙄
Yazılana hak vermiş olabilir
Bu uygulayacağı anlamına gelmez
Bazen ruh halimize göre beğendiğimiz laflar,kelimeler vardır
Gerçek hayatta uygulamayız
Bilmiyorum fazla bir tepki değil mi bu?

Ya benim eşim biraz samimi insanlara kendini sevdirmeyi sever . Yanı herkes de sever cevresinde kendisi de kadınlarla muhabbet edip şakalaşmak seven bi insan . Aslında ilk başta kendini bana böyle tanitmamisti ama evlendkten sonra tam anlamıyla anladım bu duruma biraz icerliyim açıkçası. Ayrıca bizim onun ailesi sorunsalı da var. Bilmiyorum öyle biseyler

Ya benim eşim biraz samimi insanlara kendini sevdirmeyi sever . Yanı herkes de sever cevresinde kendisi de kadınlarla muhabbet edip şakalaşmak seven bi insan . Aslında ilk başta kendini bana böyle tanitmamisti ama evlendkten sonra tam anlamıyla anladım bu duruma biraz icerliyim açıkçası. Ayrıca bizim onun ailesi sorunsalı da var. Bilmiyorum öyle biseyler
Bekarken kadınlarla muhabbet etmeyip evlendikten sonra mı başladı yani ?

Bı salın şu adamlari kendi ozguvensizlikleriniz yuvanıza maloluyor

Ben anlamadım şimdi bu entry iyi biseymi boşuna üzdüm kendimi sabaha kadar ? Bi insan bu yaziyi niye beğenir ki ben anlamadim evli başka arkadaşlarım da var bakıyorum onlar begenmemis.. demekki aklından böyle şeyler geciyor diye düşündüm ben yani

Back
X