bir erkek neden bebek istemezz??

Maddi problemleri varsa,eşini yeteri kadar tanımadığını düşünüyorsa,kendini hazır hissetmiyorsa,bebekten daha öncelikleri varsa (ev almak iş değişikliği gibi),hayatında bi başkası varsa,eşiyle halledemediği problemleri varsa yada sorumluluk almak istemiyorsa çocuk istemeyebilir ama ben de olsam çocuk istemeyen adamdan şüphe ederdim.

Esim istemedi ben cok istedim
Hayatimda en pisman oldugum konu budur
Cok zor oldu..esim depresyona girdi
Bittik suan kizim 3 yasina girecek
Yeniden basliyoruz hayata
Hala tam oturmadi biseyler
Ona cok haksizlik ettigimi dusunuyorum

benim eşimde istemedi bebek... nedenmi kıskançlıktan hep bebekle ilgilencem diye onla ilgilenmicem diye.. beni şuan 1.5 yasındaki yigenim dogdugunda ondan bile kıskanmıstı... 2.5 yıllık evliyiz.. son 6 aydır istiyor ama olmuyo doktora bile gittik hiç bi sorunumuz yok ama olmuyo...şimdide pişman baştan isteseydim gitseydim doktora diye... hersey zamanla düzelir merak etme üstüne gitmesin eşinin...

bir kadın rahmine yavrusu düştüğü anda ona bağlanır. hep hisseder onu. doğduğunda kucağına aldığında hiç yabancı değildir. ama erkekler öyle değil işte. çoğu kucağına alıyor ona rağmen hissedemiyor o duygusu. sonra sonra o duygusu gelişiyor. muhtemelen hazır değildir. emri vakiyle hamile kalıp öyle bir aile olmaktansa her iki tarafın isteğiyle olmak daha mantıklı geliyor bana.

tüm yorumlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum zaman ayırrıp yazdıkları içinn:46:
yazdıklarınızı okuttum umarım ona iyi gelmiştir :26:

Son düzenleme:
bizim bi arkadaş sana nieee tuhaf gelkiyokii :) insanın fikri neyse zikride o olurmuşşş form arkadaşımm:3:

bu senın konun değil mi kardeş?

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/523818-bebegim-dussun-esim-ilaclarimi-icirmiyor.html

gel bana saldır kocana gıkın çıkmaz

Son düzenleme:
benim eşimde hemen ıstemıyordu..
ılk yıllar bırbırımıze doyalım,evlılıgın tadını cıkaralım dedı..
zorda olsa kabul ettım,cunku yaşım ilerlemıs olcaktı..
derken butun arkadaslarının eşlerı hamıle kaldı..
hepsı tek tek bebıslerıne kavustu..
bızımkıde heveslendı..sıranın kendısıne geldıgıne kendı karar verdı..
calısmalara basladık ama bı turlu bebek olmadı..
anladı kı sadece onun ısteyıp,yapmaya karar vermesıyle olmuyormus bu ısler..
allah ne zaman verırse ozaman oluyormus..
derken kocam ıyıce bunu kafaya taktı,neden olmuyor dıye..
ıyıce umutsuzlastık ama hıc doktora gıtmedık..
bı ay daha denıyelım,bı ay daha denıyelım derken 9 ay sonra bırden hamıle kaldım..
cok ugrastırdı bızı bebısımız ama cok kıymetlı oldu bızım ıcın..
cok bekledık ama
kocamın boylesıne ısteklı olmasını saglamıs oldu bu durum..

ay tam bilmiyorumda geçen yaz yada ilk baharda evlenmişler sanırım:26: erkeğin hazır hissetmiyorum demesi saçma geliyo erkekldurumu bişi yokki ortada hazıra konmak olacak balı o yiyecek tabagın temizliği anneye kalcak . bence erkek ya maddı durumu kötüdür ( ki karı koca gayet maddi durumları iyi) yada erkeğin karısıyla geleceğe dair planları yok çoçuk ayaklarına dolaşmasın istiyo bana katılan var mı yksa yalnış mı düşünüyorum.
yada arkadaşıma nasıl anlatmalıyım

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Nasıl ki kadının kendini bebeğe hazır hissetmemesi normal bir durumsa erkeğinki de normal. Bebek demek ortak sorumluluk demek kendini bilen kişiliği tam oturmuş erkek balını yiyip tabağını eşine temizletmez o adam da belki böyle biridir.. Ya da eşiyle yapmak istediği şeyler kurduğu hayaller vardır ve çocuk olunca bunları yapamıcağından biraz ertelemişlerdir. Ayrıca evet durumları dışarıdan iyi görünüyor olabilir ama içini siz ne derece de bilebilirsiniz ki? Bence arkadaşınıza böyle söylemeyin alınır zaten kadın yeterince üzülüyormuş arkadaşınıza söyleyin sorsun eşine cevabına göre bir tavır takınır. Naçizane fikrim bu :)

kızlar bu soru benm için değil zaten çok erken daha bana bebek..
oncelikle çift hakkında bilgi vereyim yaşları buyuk yanı 26 yaşlarındalar kız istiyor kocası istemiyo ağlıyo falan ..
bana sordu kelin ilacı olsa basına surer dedim . bu site aklıma geldi sizlere soruyum dedim.
ona şaka yaptım seni boşayıp başkasıyla evlencek o yüzden istemiyodur diee :25: onada uzuldu ciddiye aldıı :(
siizce neden istemiyodur
not: kızın kimsesi yok anlatacak o yüzden sizlere soruyorum

24 yaşımızda evlendik, 30 da çocuk istedik. 26 yaş hiç büyük değil, hele de erkek için. çoğu o yaşta evlenmek bile istemiyor, erken diye...
yaşla çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. çocuk hiç mi istemiyor yoksa daha sonraya mı erteliyor? bu önemli sadece.
belki çocuktan önce yapmak istediği başka şeyler vardır.

galiba bu okuduklarından sonra fikri değişti şimdidee allah hayırlısını versinn diyoo sağ olun kızlarr en azından üzülmüyoo ve sadece onun eşi istememiş bebeğii onu gördüü :34:

bu senın konun değil mi kardeş?

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/523818-bebegim-dussun-esim-ilaclarimi-icirmiyor.html

gel bana saldır kocana gıkın çıkmaz
canım benm bu konuyu arkaşım için açtığımı üstüne basa basa belirttiğim haldeee beenii üstüne basa basa deşifre ettiğin için sana saygılarımı gönderiyorum burdan:42: ha sana burda bi tavsiyem var her açtığım konuyaaa geçmiş konularımı kopyala yapıştır yapıp zahmet etme eminimki her üye konuyu açan üyenin profiline girip bakıyodur . :34: boşuna sen yorma kendinii başka işlerle uğraş :21:

Back
X