- 29 Aralık 2023
- 71
- 9
- 6
- Konu Sahibi derinhayal
Aylardır ilgisini farkediyorum ama son zamanlarda Sanki hiç tanımamış gibi davranıyor,neden olabilir anlamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni gördüğü zaman yakınıma gelirdi,konuşmaya çalışırdı şimdi bakmıyor bileİlgisi başka yere kaymıştır.
İlgisini nasıl farkediyorsunuz mesela?
Birinin yakınınıza gelmesi, muhabbet etmesi tek başına ilgi değildir. Hadi diyelim ki ilgiydi siz ne tepki verdiniz bu ilgiye? Bir kadından etkilenen erkek aylarca beklemez adım atmak için. Ya sizinle ilgilenmiyordu siz öyle anladınız ya da ilgisine karşılık bulamayınca radarı başka yöne çevirdi.Beni gördüğü zaman yakınıma gelirdi,konuşmaya çalışırdı şimdi bakmıyor bile
Aradığını bulamamıştır.Aylardır ilgisini farkediyorum ama son zamanlarda Sanki hiç tanımamış gibi davranıyor,neden olabilir anlamıyorum
Cevabı sizde biliyorsunuzAylardır ilgisini farkediyorum ama son zamanlarda Sanki hiç tanımamış gibi davranıyor,neden olabilir anlamıyorum
Bir şey olacak olsa aylardır olurdu zaten. İlgisi varsa da başka yere kaymıştırBeni gördüğü zaman yakınıma gelirdi,konuşmaya çalışırdı şimdi bakmıyor bile
O kadar kendine bağladı ben başlarda bu ilgiden rahatsız oluyordum sonra bir şekilde kendine bağladı,ben bağlandım şimdi de kendi bıraktı görmezden geliyor artıkYa yeni birini bulmuştur yada ilgisi azalmıştır. Bu durumda üstünde düşmeyi bırakıp kendi ulaşmadığı sürece geri çekilmeniz gerekir.
Şimdi de cesaret edemiyorum olumsuz olur diye, beni kendine bağladı şimdi de tüydüSen ilgilen madem daha açık olabilirsin beğeniyorsan sorularının cevabını almış olursun ayıp birşey değil sonuçta
Başlarda O kadar bakıyordu ki böyle sürekli yakınıma gele gele dikkatimi çekmeyi başardı birkaç kere sohbet etmeye çalıştı tersledim sonra bende bağlanmaya başladım ama birden bire beni tanımamazlıktan geldi birkaç haftadırBirinin yakınınıza gelmesi, muhabbet etmesi tek başına ilgi değildir. Hadi diyelim ki ilgiydi siz ne tepki verdiniz bu ilgiye? Bir kadından etkilenen erkek aylarca beklemez adım atmak için. Ya sizinle ilgilenmiyordu siz öyle anladınız ya da ilgisine karşılık bulamayınca radarı başka yöne çevirdi.
Çok kafayı taktım ya bu duruma canım sıkılıyorYedeklerden biriyle daha çok yakınlaşmıştır
O kadar kendine bağladı ben başlarda bu ilgiden rahatsız oluyordum sonra bir şekilde kendine bağladı,ben bağlandım şimdi de kendi bıraktı görmezden geliyor artık
Yanınıza gelip konuşan adama bağlanmak acayip değil mi?Şimdi de cesaret edemiyorum olumsuz olur diye, beni kendine bağladı şimdi de tüydü
Tabiki kısa bir süre değil bu yaklaşık 1 yıldır gördüğüm birisi genel olarak benim ilgimi çekmeye çalıştığı için farkettirdi kendiniYanınıza gelip konuşan adama bağlanmak acayip değil mi?
O kadar kendine bağladı ben başlarda bu ilgiden rahatsız oluyordum sonra bir şekilde kendine bağladı,ben bağlandım şimdi de kendi bıraktı görmezden geliyor artık
Ne fark eder?Tabiki kısa bir süre değil bu yaklaşık 1 yıldır gördüğüm birisi genel olarak benim ilgimi çekmeye çalıştığı için farkettirdi kendini