- 26 Mart 2015
- 130
- 32
- 48
- 30
- Konu Sahibi Papatyam1907
-
Bu kişinin ağzı her daim bozuk mu? Bana çok itici geldi ne olursa olsun yazılmaz. Ama size değildir bence o laf.Kendisi en son benim aramalarıma ve mesajıma yanıt vermemişti ben de nasıl istersen yazıp iletişimimi kestim 5 gündür. Daha demin whatsapp hikayeden sevgisini s. kmek istediklerim var diye paylaşım yaptı. Bu yaptığı ne anlama geliyor? Not: Hiç çıkmadık ama ona olan sevgimi bilerek benimle konuşuyordu kavgalarımız engellemelerimiz filan oldu hep. Uzaktayız birbirimize 2 senedir.
Başla bir kıza mıdır diyorsunuz?Bu kişinin ağzı her daim bozuk mu? Bana çok itici geldi ne olursa olsun yazılmaz. Ama size değildir bence o laf.
Maalesef insan seçemiyor baştanÇok aradın mı bu atarlı ergeni?
Çok çirkin. Çıkmayı da düşünme benceKendisi en son benim aramalarıma ve mesajıma yanıt vermemişti ben de nasıl istersen yazıp iletişimimi kestim 5 gündür. Daha demin whatsapp hikayeden sevgisini s. kmek istediklerim var diye paylaşım yaptı. Bu yaptığı ne anlama geliyor? Not: Hiç çıkmadık ama ona olan sevgimi bilerek benimle konuşuyordu kavgalarımız engellemelerimiz filan oldu hep. Uzaktayız birbirimize 2 senedir. Durumuda ben gördükten bir kaç dakika sonra kaldırdı
Kesinlikle.Başla bir kıza mıdır diyorsunuz?
Kesinlikle artık düşünmüyorum zaten kendisi egoist bir insanÇok çirkin. Çıkmayı da düşünme bence
Teşekkürler Allah bana yaptıklarını yanında bırakmamış o zamanKesinlikle.
Egoist terbiyesiz doğru kararKesinlikle artık düşünmüyorum zaten kendisi egoist bir insan
Teşekkür ederimEgoist terbiyesiz doğru karar
Teşekkür ederim zaten eskisi gibi hissedemiyorum ne körmüşüm diyorum kendime soğudum resmenNe kadar itici bir üslup. İletişim kesmek aşırı derecede mantıklı bir adım olmuş. Aklın varsa iletişim kurmamaya bak. Sonra burda bu şahısla ilgili konuların eksik olmaz gibi geldi
Çok teşekkür ederim öyle yapıyorum artıkbinlerce dansoz var, salla bunu.
Valla babam hep der: Analar ne yigitler dogurmus, ergenuse takilip kalma.
Öyle yaptım çok teşekkür ederim gözüm açıldıİğrençlik, edepsiz..
Depar atarak uzaklaş..
Engelleyince bu lafının bana dokunabildiğini sanacak hiç bir şey söylemedim demedim umursamadım hemen kaldırdı zatenO kadar itici bir insan ki. Telefonu elinizden alıp engelleyesim geldi. Çünkü siz yapmıcaksınız belli.
Ne sanarsa sansın. Bu kadar itici, terbiyesiz, saygısız insanın ne sandığı hiç önemli değil.Engelleyince bu lafının bana dokunabildiğini sanacak hiç bir şey söylemedim demedim umursamadım hemen kaldırdı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?