- 26 Mart 2015
- 130
- 32
- 48
- 30
- Konu Sahibi Papatyam1907
-
Çok haklısınızNe sanarsa sansın. Bu kadar itici, terbiyesiz, saygısız insanın ne sandığı hiç önemli değil.
Teşekkür ederim eğer başkasınaysa da Allah bana yaptıklarını yanına bırakmamışBencede başka birine gibi , boşverin ya daha iyilerini bulabilirsiniz .
Ay düşünmeyin zaten.Kesinlikle artık düşünmüyorum zaten kendisi egoist bir insan
Edepsiz, küfürbaz ve ahlaksız olduğu için.Kendisi en son benim aramalarıma ve mesajıma yanıt vermemişti ben de nasıl istersen yazıp iletişimimi kestim 5 gündür. Daha demin whatsapp hikayeden sevgisini s. kmek istediklerim var diye paylaşım yaptı. Bu yaptığı ne anlama geliyor? Not: Hiç çıkmadık ama ona olan sevgimi bilerek benimle konuşuyordu kavgalarımız engellemelerimiz filan oldu hep. Uzaktayız birbirimize 2 senedir. Durumuda ben gördükten bir kaç dakika sonra kaldırdı
Boyle agzi bozuk ahlaksiz bir erkekten ne beklenir ki...Kendisi en son benim aramalarıma ve mesajıma yanıt vermemişti ben de nasıl istersen yazıp iletişimimi kestim 5 gündür. Daha demin whatsapp hikayeden sevgisini s. kmek istediklerim var diye paylaşım yaptı. Bu yaptığı ne anlama geliyor? Not: Hiç çıkmadık ama ona olan sevgimi bilerek benimle konuşuyordu kavgalarımız engellemelerimiz filan oldu hep. Uzaktayız birbirimize 2 senedir. Durumuda ben gördükten bir kaç dakika sonra kaldırdı
Bence de düşünme emin ol bu adam hep öyle ağzı bozuk olan bir insan olarak tarihe geçecek ve evlense de evleneceği eşine de hakaret eder ailesine varana kadar. Belki çok seviyorsunuzdur eyvallah ama yol yakınken vazgeçin....Kesinlikle artık düşünmüyorum zaten kendisi egoist bir insan
Ne nasıl bi laf hakaretmi ettim güzelimmm!!,!o nasıl bir laf ya
Ben konu sahibine yorum yapıyorum, sen de kimsin?Ne nasıl bi laf hakaretmi ettim güzelimmm!!,!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?