Bir erkek neden böyle davranır?

pembebulut111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
31
60
3
41
1- her akşam arardı
2- başka erkeklerden kıskanırdı, kimseyle görüşmemi istemezdi
3- sürekli beni izlerdi (bunu ben farketmedim, arkadaşlarım söyledi)
4- kendinden habersiz bir yere gitmemi, biriyle görüşmemi( kız, erkek farketmez) istemezdi.
5- kendinin değil, başka birinin yanına oturursam küserdi çocuk gibi. Herhalde benden hoşlanıyor demiştim. Duygularımı açınca biz sadece arkadaşız dedi. Ben de arkadaş olmak istemiyorum seninle diyince bozuldu, küstü. Arkadaşlığımızı bitirmemek için bayağı uğraştı. Bir erkek neden böyle davranır bilmiyorum. Yıllar önceki olay. Hala çözebilmiş değilim.

1- her akşam arardı
4- kendinden habersiz bir yere gitmemi, biriyle görüşmemi( kız, erkek farketmez) istemezdi.
5- kendinin değil, başka birinin yanına oturursam küserdi çocuk gibi. Herhalde benden hoşlanıyor demiştim. Duygularımı açınca biz sadece arkadaşız dedi. Ben de arkadaş olmak istemiyorum seninle diyince bozuldu, küstü. Arkadaşlığımızı bitirmemek için bayağı uğraştı. Bir erkek neden böyle davranır bilmiyorum. Yıllar önceki olay. Hala çözebilmiş değilim.

Adı üstünde, yıllar önce olmuş olay. Erkeklerin biz kadınlardan daha farklı çalışan bir beyinleri var, düz mantık. Biz daha ince düşünürüz mesela şu an senin yaptığın gibi. Erkekler çok çabuk değişir, bir de uyarıcılar çok fazla. Sosyal medya insan ilişkilerimizin içine mıktı, herkes 2000li yıllardaki gibi bile değil mesela. O yüzden geleceğe bakmak daha önemli, hala böyle davranışlar sergileyen erkekler var bu arada.

Sizi elinin altında tutabilmek için. Elinin altında hep egosunu besleyen kontrol edebileceği hayatınıza karışmaya sıra geldiğinde sevgiliymissiniz gibi davranabilecegi, ama kendisinin sorumluluk alma sırası geldiğinde havaya bakarak ıslık çalıp uzaklasabilecegi birini istemiş, bunda karmaşık bişey yok

1- her akşam arardı
5- kendinin değil, başka birinin yanına oturursam küserdi çocuk gibi.
Böyle bir arkadaşım olsa onunla sevgili olmayı düşünmezdim.
Çünkü bu sevmek değil sapkın bir bağımlılık şekli.

1- her akşam arardı

Verilmiş sadakanız varmış böyle bir hanzodan kurtulmuşsunuz. Şükredeceğinize kurcalıyorsunuz.

5- kendinin değil, başka birinin yanına oturursam küserdi çocuk gibi.
2 , 4 ve 5 leş gibi karakter özelliği. İyi ki de 'sadece arkadasiz' demis, yoksa size yazık olacakmis

Birini kontrol etmek hosuna gidiyormus olay bu. Sizi sevseydi agziniza bakardi ne yapsaniz olur derdi. Mesela bi yere ciktiginizda sizin yaptiginiz seylere saygi duyardi, engellemeye calismasi size saygi duymadigi kendinden asagi gordugu anlamina geliyor. Arkadas kalmak istemesi de oyuncagini kaybetmek istememis.

neden aramayin sizinle eglenmis kedinin fareyle oynadigi gibi. allah iyi insanlarla karsilastirsin deyin kapansin.

Yaşınız kaç?
yani bugün bu adamın hayatınızda olmadığına şükrettiğiniz için mi anıyoruz kendisini?
umarım öyledir.
iyiki sizi arkadaşı olarak görmüş.
Verilmiş sadakanız varmış

nedenini yıllar sonra neden kurcalamak istediğinizi anlamadım, ama benzer biri var çevremizde.
sizi yedekte tutmak istemiştir.
Önceliği siz değildiniz. İlk hedef başka biriydi. Olmazsa size gelecekti. O zamana kadar da ilgilenecekti. Ama siz erken davranınca bozulmuş planı :)
He bu Arada emin olun tek siz de degil, 3. 4. Seçenekleri de olur genelde.
bir tane iş cevresinden
Bir tane anasının bulduğu
Bir tane de internetten ... gider böyle..

Bir laf var ya "çirkinim, sen bekle gezip bakayım başkasını bulamazsam güzelimsin" arayışta daha sizden iyisini bulamazsa sizi cepte tutuyor, B şıkkı gibi. Kendi hayatınıza bakın, size karışmasına izin vermeyin.

1- her akşam arardı
Saygısız sevgi sevgi değildir. Seni kısıtlayan, çevrenden soyutlayan biri seni sevdiğinden değil, sana saygı duymadığı için bunu yapıyor. Yıllanmış arkadaşlıklarınızı şu iki günlük kekoların tek lafı ile bitirip, yalnızlaşmaktan özgüvensizlikten şikayet ediyorsunuz. Ananız babanız dese diller pabuç olur, kekolar diyince '' Aaa beni çok seviyor kıskanıyor yeeaaa şapşikk. 🤗😍🤩'' oluyor.

Back
X