- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Siz sanırım flört ettiği kişisiniz.Erkekler neden esıyle bosanma asamasındayken (davayı acan erkekse bıde) baska flortler edinir fakat flört ettıgı kısıye mesafeli davranır sızce?
Hyr bole bısı yok.Boşanma aşamasında olduğunuz eşinizle fake hesaptan mı flörtleşiyorsunuz yoksa?
Hyr dglm. Ama sorumun cevabını alamadm sizden...Siz sanırım flört ettiği kişisiniz.
Bence önce siz bir dürüst olun da biz cevap veririzHyr dglm. Ama sorumun cevabını alamadm sizden...
Soruyu soran kişi olayın hangi kahramanı merak ettim sadece. Mesela siz dava açılan eşseniz flörtle ilgili ayrıntıları nereden biliyorsunuz? Eğer flört edilen kişiyseniz boşanmamış adamla ne işiniz var?Hyr dglm. Ama sorumun cevabını alamadm sizden...
Simdi sen hak tazmini isteme diye olabilir.Erkekler neden esıyle bosanma asamasındayken (davayı acan erkekse bıde) baska flortler edinir fakat flört ettıgı kısıye mesafeli davranır sızce?
Abla sal şu adamı artık. Adam boşanmak istediğini daha nasıl belli etsin. Sizi istemeyen biri için neden bu kadar uğraşıyorsunuzErkekler neden esıyle bosanma asamasındayken (davayı acan erkekse bıde) baska flortler edinir fakat flört ettıgı kısıye mesafeli davranır sızce?
Evet cok haklısınız aynı fıkırdeym.. Ama kıza hıc yuz vermiyor kız baya uzuluyor story fln atıyor buna laf sokuyor. Bıde bu kızla kayak yapmaya fln gtmıs kaygısı olan ınsan buna cesaret edebılırmıydı sızceSimdi sen hak tazmini isteme diye olabilir.
Evli ve bosanmamissa sen bunu zina olarak niteletip adami kusurlu gosterebilirsin.
Benimle birlikteyken baskasiyla gorusuyor demek suretiyle bu bosanmayi ozel nedenlere baglayabilirsin
Muhtemelen bundan kaygi duyuyor,yoksa flort ettigi kisiden uzak durmaz bir erkek.
Bilirsin ki gecimsizligin Hukmu ayri,iki esin biririni aldatmasinin Hukmu ise daha ayri..
Dava acılan esım.. Bır yerlerden duydum saglam bı kaynaktan.. Onu bosver inSoruyu soran kişi olayın hangi kahramanı merak ettim sadece. Mesela siz dava açılan eşseniz flörtle ilgili ayrıntıları nereden biliyorsunuz? Eğer flört edilen kişiyseniz boşanmamış adamla ne işiniz var?
Ama inat ıcın olsa Bana göstermeye clsrdı bunu. Bem cok farklı yollarda ogrendm o bildigımı blmyorAcısını bastırmak ya da inat için olabilir
Kayak yaptigini biliyorsun,bunu belgeliyebiliyorsun.Evet cok haklısınız aynı fıkırdeym.. Ama kıza hıc yuz vermiyor kız baya uzuluyor story fln atıyor buna laf sokuyor. Bıde bu kızla kayak yapmaya fln gtmıs kaygısı olan ınsan buna cesaret edebılırmıydı sızce
Bence siz kendi kendinize kuruluyorsunuz. Yüz vermiyor, kız üzülüyor vs. Siz bu hikayenin hiçbir yerinde değilsiniz ki. Bence kafanızı çok bulandırıyorsunuz.Evet cok haklısınız aynı fıkırdeym.. Ama kıza hıc yuz vermiyor kız baya uzuluyor story fln atıyor buna laf sokuyor. Bıde bu kızla kayak yapmaya fln gtmıs kaygısı olan ınsan buna cesaret edebılırmıydı sızce
O zaman nereden biliyorsun da böyle bir genelleme yaptın?Hyr bole bısı yok.
Adam hayatını yaşamaya çalışıyor. Sizi zerre umursamıyorAma inat ıcın olsa Bana göstermeye clsrdı bunu. Bem cok farklı yollarda ogrendm o bildigımı blmyor
Ztn elimde kanıt yok somut bısı. Oyuzden belgeleyemem bunun bende farkındayım.. Sorumun cevabı bu dgldı ama neyse saoş ynedeKayak yaptigini biliyorsun,bunu belgeliyebiliyorsun.
Peki seks yaptigini belgeleyebiliyormusun ? Onun da var mi sttory'si :)
Bir tanidigim,arkadasim yada akrabam derse ? :)
Sen bence bu isin pesini birak..Ne gelirse fazla meraktan gelir,sen degilsen sorma daha fazla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?