- 14 Ağustos 2018
- 20.480
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.999
- 598
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
sal artık adamı nedense neden. istemiyor işte seni. kendine biraz saygı duy bırak şu "sağlam kaynakları". hayatına bakDava acılan esım.. Bır yerlerden duydum saglam bı kaynaktan.. Onu bosver in
Ya sanane ya anlamiyorum kı. Sorumun cevabını istiyorum bos bos knsma ya uza ısıne bak. İstemeyen adam hergun gızlı numaradan arıyor sesımı duymsk ıcın. Kendı kendne bos yapma uzasal artık adamı nedense neden. istemiyor işte seni. kendine biraz saygı duy bırak şu "sağlam kaynakları". hayatına bak
Aslında çok iyiydik ama bize büyü yapıldı diye kaç konu açtı. Adam boşanmak istiyor. Yani beni istemeyen birinin peşine bu kadar düşmezdimsal artık adamı nedense neden. istemiyor işte seni. kendine biraz saygı duy bırak şu "sağlam kaynakları". hayatına bak
Adamın flörtüne olan mesafesi bile umut kaynağı demek.. Vah vah, o kadar kötü mü durum?Erkekler neden esıyle bosanma asamasındayken (davayı acan erkekse bıde) baska flortler edinir fakat flört ettıgı kısıye mesafeli davranır sızce?
Adam boşandığında, resmen bunu düğününden daha şanlı bir törenle kutlayacak. Boşandım diye araba falan süsleyecek. Ben öyle bir vayb aldım ya. Adama sakız gibi yapışmış bırakmıyor.Aslında çok iyiydik ama bize büyü yapıldı diye kaç konu açtı. Adam boşanmak istiyor. Yani beni istemeyen birinin peşine bu kadar düşmezdim
Rüyanızda mı?İstemeyen adam hergun gızlı numaradan arıyor sesımı duymsk ıcın.
Evet ya..ben önce kendisi o kadın sandım ama eski konularda gördüm ki eşinin Instagram şifresini biliyor. Sapik gibi adam kimle ne konuşsa takip ediyor .Adam boşandığında, resmen bunu düğününden daha şanlı bir törenle kutlayacak. Boşandım diye araba falan süsleyecek. Ben öyle bir vayb aldım ya. Adama sakız gibi yapışmış bırakmıyor.
Seni isteyen adam gizli numaradan aramaz ,sen yalvardigin - araya sabah akşam araması için büyükleri koyduğunda gelir duyardı sesini.İstemeyen adam hergun gızlı numaradan arıyor sesımı duymsk ıcın. Kendı kendne bos yapma uza
Çok korkutucu, ciddi takıntı yapmış, kendini inandırmış. En anlamsız, hatta kendini ilgilendirmeyen ayrıntılardan dâhi anlam çıkarmaya çalışıyor.Evet ya..ben önce kendisi o kadın sandım ama eski konularda gördüm ki eşinin Instagram şifresini biliyor. Sapik gibi adam kimle ne konuşsa takip ediyor .
Korkutucu ya...
Herhalde bir umut kendisini karşı taraftaki kız sanip 'karisini seviyor,seni oyaliyor/seni sevmiyor' falan dememizi bekledi .
Bir de adam bu arkadaşı terkedip babasına bırakalı belki 8 ay olmuş, hala her gün gelsin diye ağlıyor,dualar ediyor.
Gelse de kabul etme,diyene 'etmem zaten sadece köpek gibi pişman olsun istiyorum' diyor.
Nasıl bir terapi alıyorsa bunca aydır bir adım ileri gidemedi..online egitimle psikolog olan birinden mı alıyor terapileri, keşke paylassa da eşi dostu göndermesek
Aşkolog izleyip böyle oluyorlarÇok korkutucu, ciddi takıntı yapmış, kendini inandırmış. En anlamsız, hatta kendini ilgilendirmeyen ayrıntılardan dâhi anlam çıkarmaya çalışıyor.
Gerçekten evliliğin de boşanmanın da hayırlısı, boşanmaya çalışıyorsun karşındaki insan yakanı bırakmıyor. Kabullenmiyor, çok iyi olduklarını, büyülerle bu hâle geldiklerini iddia ediyor. Gizli numaradan her gün sesimi dinliyor diyor, adam sesini duymamak yüzünü görmemek için boşanıyor.
Seksi afrodizyak parfüm, cilt bakımı yaptırma peşinde. Demek ki ciddi umudu var, kendini güzelleştirerek, bakarak geri kazanmaya çabalıyorAşkolog izleyip böyle oluyorlar
Aslında üzülüyorum bu kızcağıza, kendine gelmesi bir terapi alması lazım. Saplantı gibi bir şey olmuşSeksi afrodizyak parfüm, cilt bakımı yaptırma peşinde. Demek ki ciddi umudu var, kendini güzelleştirerek, bakarak geri kazanmaya çabalıyor
Kendisi için istediğine, yaptırdığına inansam mutlu olacağım. Bir herif için hem de onu istemeyen bir herif için yaptığını düşününce çok üzülüyorum ben de.Aslında üzülüyorum bu kızcağıza, kendine gelmesi bir terapi alması lazım. Saplantı gibi bir şey olmuş
Aslinda ortada bir herif bile olmayabilir.İnandiriciligin da bir siniri olmasi gerek.Kendisi için istediğine, yaptırdığına inansam mutlu olacağım. Bir herif için hem de onu istemeyen bir herif için yaptığını düşününce çok üzülüyorum ben de.
Senin de bir sapığın var artık.Ya sanane ya anlamiyorum kı. Sorumun cevabını istiyorum bos bos knsma ya uza ısıne bak. İstemeyen adam hergun gızlı numaradan arıyor sesımı duymsk ıcın. Kendı kendne bos yapma uza
Cok kibirli ve buyuk knsmussunuz böbürlenerek.. Suan sızın ıcın uzuldum neden blıyormsnz. Sınanmadıgın bı acı üzerine konusmak kolaydır.. Ama sen bu buyuk konustugun ve benı kınadığın her anı malesef kı yasıycaksın..ıste ozaman benı buralarda bulursan bı helallik istersin.. Smdıden cok gecmıs olsun.. Ama sunu unutma ben senı kırmadan yanında olcam acını paylasıcam.. HoscakalEvet ya..ben önce kendisi o kadın sandım ama eski konularda gördüm ki eşinin Instagram şifresini biliyor. Sapik gibi adam kimle ne konuşsa takip ediyor .
Korkutucu ya...
Herhalde bir umut kendisini karşı taraftaki kız sanip 'karisini seviyor,seni oyaliyor/seni sevmiyor' falan dememizi bekledi .
Bir de adam bu arkadaşı terkedip babasına bırakalı belki 8 ay olmuş, hala her gün gelsin diye ağlıyor,dualar ediyor.
Gelse de kabul etme,diyene 'etmem zaten sadece köpek gibi pişman olsun istiyorum' diyor.
Nasıl bir terapi alıyorsa bunca aydır bir adım ileri gidemedi..online egitimle psikolog olan birinden mı alıyor terapileri, keşke paylassa da eşi dostu göndermesek
Arkadaşım, biz de ayrıldık sevdiğimiz insanlardan. Benim cevremde de elimi atsam bosanmis insana,dağılan yuvaya çarpıyor. Ama bu demek değildir ki sapik gibi adamın instagramina girip özel mesajlarını okuyalim. İnsanlar karnında bebeğiyle terkediliyor, üç çocuğuyla boşanıyor bir şekilde kalkip yoluna bakıyor . Sizin evli kaldığınız süre kadar üstünden zaman geçmiş, adam sizi istemiyor. Hala daha ısrarla dönmesini bekliyorsunuzCok kibirli ve buyuk knsmussunuz böbürlenerek.. Suan sızın ıcın uzuldum neden blıyormsnz. Sınanmadıgın bı acı üzerine konusmak kolaydır.. Ama sen bu buyuk konustugun ve benı kınadığın her anı malesef kı yasıycaksın..ıste ozaman benı buralarda bulursan bı helallik istersin.. Smdıden cok gecmıs olsun.. Ama sunu unutma ben senı kırmadan yanında olcam acını paylasıcam.. Hoscakal
Sizin ağzınızdan hiç iyi bir şey çıkmaz mı? sürekli beddua ediyorsunuz. Bence sizin hayatınız bu yüzden yolunda gitmiyor. Ettiğiniz beddualar başınızda dolanıyorCok kibirli ve buyuk knsmussunuz böbürlenerek.. Suan sızın ıcın uzuldum neden blıyormsnz. Sınanmadıgın bı acı üzerine konusmak kolaydır.. Ama sen bu buyuk konustugun ve benı kınadığın her anı malesef kı yasıycaksın..ıste ozaman benı buralarda bulursan bı helallik istersin.. Smdıden cok gecmıs olsun.. Ama sunu unutma ben senı kırmadan yanında olcam acını paylasıcam.. Hoscakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?