Cok kibirli ve buyuk knsmussunuz böbürlenerek.. Suan sızın ıcın uzuldum neden blıyormsnz. Sınanmadıgın bı acı üzerine konusmak kolaydır.. Ama sen bu buyuk konustugun ve benı kınadığın her anı malesef kı yasıycaksın..ıste ozaman benı buralarda bulursan bı helallik istersin.. Smdıden cok gecmıs olsun.. Ama sunu unutma ben senı kırmadan yanında olcam acını paylasıcam.. Hoscakal
Arkadaşım, biz de ayrıldık sevdiğimiz insanlardan. Benim cevremde de elimi atsam bosanmis insana,dağılan yuvaya çarpıyor. Ama bu demek değildir ki sapik gibi adamın instagramina girip özel mesajlarını okuyalim. İnsanlar karnında bebeğiyle terkediliyor, üç çocuğuyla boşanıyor bir şekilde kalkip yoluna bakıyor . Sizin evli kaldığınız süre kadar üstünden zaman geçmiş, adam sizi istemiyor. Hala daha ısrarla dönmesini bekliyorsunuz
Ha deseniz ki; ben takıntı yaptım ama çok seviyorum. Yine normal değil ama anlaşılır.
Siz her konuda diyorsunuz ki; "ben onu geri istemiyor, pişman olsun istiyorum. O bana geri dönsün, ben onu terkedeyim".
Bu aşk değil ki. Bu ego
Siz aşık olduğunuz insana üzülmüyorsunuz, 'gelsin de ben de vurayım totosuna' hesabı yapıyorsunuz. Eski konularınizda bunu defalarca söylemişsiniz.
Bu normal mi gerçekten??
Böyle olumsuz istekleri dile getirdikce evren de sana hep olumsuz şeyleri vermeye devam edecek. Sen bakış acini biraz düzeltip diğer insanlar için de güzel şeyler istersen bence hayatın da düzelecek.
Benden beş yas küçük yaşın, gencecik kadınsın. Hayat onunde koca bir yol. İlk beş ayında mutluydun diye beş sene daha böyle üzülecek misin?? Kendine cekiduzen vermen lazım.
Uğruna delirdigin Adam çoktan yoluna bakmış, daha boşanmadan elin kadınlarıyla düşüp kalkiyor,kayak tatillerine gidiyor. Bu adam için mi bunca kararttın hayatını? Cidden değer mi? Altından mi,nedir yani adamın özelliği?