Bir erkek neden bunu yapar sızce?

sal artık adamı nedense neden. istemiyor işte seni. kendine biraz saygı duy bırak şu "sağlam kaynakları". hayatına bak
Ya sanane ya anlamiyorum kı. Sorumun cevabını istiyorum bos bos knsma ya uza ısıne bak. İstemeyen adam hergun gızlı numaradan arıyor sesımı duymsk ıcın. Kendı kendne bos yapma uza

sal artık adamı nedense neden. istemiyor işte seni. kendine biraz saygı duy bırak şu "sağlam kaynakları". hayatına bak
Aslında çok iyiydik ama bize büyü yapıldı diye kaç konu açtı. Adam boşanmak istiyor. Yani beni istemeyen birinin peşine bu kadar düşmezdim

Erkekler neden esıyle bosanma asamasındayken (davayı acan erkekse bıde) baska flortler edinir fakat flört ettıgı kısıye mesafeli davranır sızce?
Adamın flörtüne olan mesafesi bile umut kaynağı demek.. Vah vah, o kadar kötü mü durum? :(

Aslında çok iyiydik ama bize büyü yapıldı diye kaç konu açtı. Adam boşanmak istiyor. Yani beni istemeyen birinin peşine bu kadar düşmezdim
Adam boşandığında, resmen bunu düğününden daha şanlı bir törenle kutlayacak. Boşandım diye araba falan süsleyecek. Ben öyle bir vayb aldım ya. Adama sakız gibi yapışmış bırakmıyor.

Adam boşandığında, resmen bunu düğününden daha şanlı bir törenle kutlayacak. Boşandım diye araba falan süsleyecek. Ben öyle bir vayb aldım ya. Adama sakız gibi yapışmış bırakmıyor.
Evet ya..ben önce kendisi o kadın sandım ama eski konularda gördüm ki eşinin Instagram şifresini biliyor. Sapik gibi adam kimle ne konuşsa takip ediyor .
Korkutucu ya...
Herhalde bir umut kendisini karşı taraftaki kız sanip 'karisini seviyor,seni oyaliyor/seni sevmiyor' falan dememizi bekledi .
Bir de adam bu arkadaşı terkedip babasına bırakalı belki 8 ay olmuş, hala her gün gelsin diye ağlıyor,dualar ediyor.
Gelse de kabul etme,diyene 'etmem zaten sadece köpek gibi pişman olsun istiyorum' diyor.
Nasıl bir terapi alıyorsa bunca aydır bir adım ileri gidemedi..online egitimle psikolog olan birinden mı alıyor terapileri, keşke paylassa da eşi dostu göndermesek

İstemeyen adam hergun gızlı numaradan arıyor sesımı duymsk ıcın. Kendı kendne bos yapma uza
Seni isteyen adam gizli numaradan aramaz ,sen yalvardigin - araya sabah akşam araması için büyükleri koyduğunda gelir duyardı sesini.
Cidden adamın seni istediğini mi dusunuyorsun? İstese neden babanın evindesin, adam seni görse yolunu değiştirecek. Kabul et de kendine gel artık, en çok kendine yazık ediyorsun..o adama hiç bri şey olmuyor

Evet ya..ben önce kendisi o kadın sandım ama eski konularda gördüm ki eşinin Instagram şifresini biliyor. Sapik gibi adam kimle ne konuşsa takip ediyor .
Korkutucu ya...
Herhalde bir umut kendisini karşı taraftaki kız sanip 'karisini seviyor,seni oyaliyor/seni sevmiyor' falan dememizi bekledi .
Bir de adam bu arkadaşı terkedip babasına bırakalı belki 8 ay olmuş, hala her gün gelsin diye ağlıyor,dualar ediyor.
Gelse de kabul etme,diyene 'etmem zaten sadece köpek gibi pişman olsun istiyorum' diyor.
Nasıl bir terapi alıyorsa bunca aydır bir adım ileri gidemedi..online egitimle psikolog olan birinden mı alıyor terapileri, keşke paylassa da eşi dostu göndermesek
Çok korkutucu, ciddi takıntı yapmış, kendini inandırmış. En anlamsız, hatta kendini ilgilendirmeyen ayrıntılardan dâhi anlam çıkarmaya çalışıyor.

Gerçekten evliliğin de boşanmanın da hayırlısı, boşanmaya çalışıyorsun karşındaki insan yakanı bırakmıyor. Kabullenmiyor, çok iyi olduklarını, büyülerle bu hâle geldiklerini iddia ediyor. Gizli numaradan her gün sesimi dinliyor diyor, adam sesini duymamak yüzünü görmemek için boşanıyor.

Çok korkutucu, ciddi takıntı yapmış, kendini inandırmış. En anlamsız, hatta kendini ilgilendirmeyen ayrıntılardan dâhi anlam çıkarmaya çalışıyor.

Gerçekten evliliğin de boşanmanın da hayırlısı, boşanmaya çalışıyorsun karşındaki insan yakanı bırakmıyor. Kabullenmiyor, çok iyi olduklarını, büyülerle bu hâle geldiklerini iddia ediyor. Gizli numaradan her gün sesimi dinliyor diyor, adam sesini duymamak yüzünü görmemek için boşanıyor.
Aşkolog izleyip böyle oluyorlar 😂😂

Aslında üzülüyorum bu kızcağıza, kendine gelmesi bir terapi alması lazım. Saplantı gibi bir şey olmuş
Kendisi için istediğine, yaptırdığına inansam mutlu olacağım. Bir herif için hem de onu istemeyen bir herif için yaptığını düşününce çok üzülüyorum ben de.

Kendisi için istediğine, yaptırdığına inansam mutlu olacağım. Bir herif için hem de onu istemeyen bir herif için yaptığını düşününce çok üzülüyorum ben de.
Aslinda ortada bir herif bile olmayabilir.İnandiriciligin da bir siniri olmasi gerek.
Bence burada yazilanlari okumaktan zevk aliyor.
İlgi gormek,cvplanmak,iyi veya kotu sekilde umursanmak hosuna gidiyor konu sahibinin..
Butun mesele bu bence..Bu kurgu,bu vazgecemeyis..Hepsi bir oyun,fark edilme cabasi.

Ya sanane ya anlamiyorum kı. Sorumun cevabını istiyorum bos bos knsma ya uza ısıne bak. İstemeyen adam hergun gızlı numaradan arıyor sesımı duymsk ıcın. Kendı kendne bos yapma uza
Senin de bir sapığın var artık.

Korkutucu ya...
Cok kibirli ve buyuk knsmussunuz böbürlenerek.. Suan sızın ıcın uzuldum neden blıyormsnz. Sınanmadıgın bı acı üzerine konusmak kolaydır.. Ama sen bu buyuk konustugun ve benı kınadığın her anı malesef kı yasıycaksın..ıste ozaman benı buralarda bulursan bı helallik istersin.. Smdıden cok gecmıs olsun.. Ama sunu unutma ben senı kırmadan yanında olcam acını paylasıcam.. Hoscakal

Cok kibirli ve buyuk knsmussunuz böbürlenerek.. Suan sızın ıcın uzuldum neden blıyormsnz. Sınanmadıgın bı acı üzerine konusmak kolaydır.. Ama sen bu buyuk konustugun ve benı kınadığın her anı malesef kı yasıycaksın..ıste ozaman benı buralarda bulursan bı helallik istersin.. Smdıden cok gecmıs olsun.. Ama sunu unutma ben senı kırmadan yanında olcam acını paylasıcam.. Hoscakal
Arkadaşım, biz de ayrıldık sevdiğimiz insanlardan. Benim cevremde de elimi atsam bosanmis insana,dağılan yuvaya çarpıyor. Ama bu demek değildir ki sapik gibi adamın instagramina girip özel mesajlarını okuyalim. İnsanlar karnında bebeğiyle terkediliyor, üç çocuğuyla boşanıyor bir şekilde kalkip yoluna bakıyor . Sizin evli kaldığınız süre kadar üstünden zaman geçmiş, adam sizi istemiyor. Hala daha ısrarla dönmesini bekliyorsunuz
Ha deseniz ki; ben takıntı yaptım ama çok seviyorum. Yine normal değil ama anlaşılır.
Siz her konuda diyorsunuz ki; "ben onu geri istemiyor, pişman olsun istiyorum. O bana geri dönsün, ben onu terkedeyim".
Bu aşk değil ki. Bu ego
Siz aşık olduğunuz insana üzülmüyorsunuz, 'gelsin de ben de vurayım totosuna' hesabı yapıyorsunuz. Eski konularınizda bunu defalarca söylemişsiniz.
Bu normal mi gerçekten??
Böyle olumsuz istekleri dile getirdikce evren de sana hep olumsuz şeyleri vermeye devam edecek. Sen bakış acini biraz düzeltip diğer insanlar için de güzel şeyler istersen bence hayatın da düzelecek.
Benden beş yas küçük yaşın, gencecik kadınsın. Hayat onunde koca bir yol. İlk beş ayında mutluydun diye beş sene daha böyle üzülecek misin?? Kendine cekiduzen vermen lazım.
Uğruna delirdigin Adam çoktan yoluna bakmış, daha boşanmadan elin kadınlarıyla düşüp kalkiyor,kayak tatillerine gidiyor. Bu adam için mi bunca kararttın hayatını? Cidden değer mi? Altından mi,nedir yani adamın özelliği?

Sizin ağzınızdan hiç iyi bir şey çıkmaz mı? sürekli beddua ediyorsunuz. Bence sizin hayatınız bu yüzden yolunda gitmiyor. Ettiğiniz beddualar başınızda dolanıyor

Back
X