Bir erkek neden dokunmaz?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
kızlar bana bişeyler hissettiğini biliyorum sözlerinden falan anlaşılıyo istemese devam etmez zaten ama son 2 buluşmadır yanıma oturmuyo mekan müsait değil diyo tamam baktığın zaman öyle cafelere gidiyoruz dipdibe oturulcak yerler değiller ama bi erkeğin bu kadar ayrıntılı düşünmesi normal mi nedeni ne olabilir delircem dokunmak istemiyo diye

insan oglu ne acayip he dokunsa suc dokunmasa suc:) ne guzel etraftakilerin sana kotu gozle bakmasini istemiyor,dusunceli sevgilin var sevinmelisin

belki seninle görülüpte başka yerlere laf gitmemesi içindir.
eğer tenha veay kimsenin olmadığı yerlerde sana yapışıyor ama başkalarının olduğu yerde uzaksa kork bence.

İlişkiniz ne düzeyde belirtmemişsiniz ama ben eşimle nişanlıyken dahi kalabalık ortamlarda kafe vs yerlerde çok samimi sarılmak yanyana oturmak yerine karşılıklı oturmayı tercih ederdi benden uzak olmak istediiği için değildi.bu onun yapısıyla alakalı olabilir.daha ayrıntılı yazmış olsaydınızz net fikir verebilirdik.

Erkeklere yazık ya, dokunsa niyeti n dokunmasa niye dokunmuyor ? :) Her gittiğiniz yerde bu şekilde davranıyor ise sana olan sevgisinden saygısındandır yada güven oluşturmaya çalışıyordur ben art niyetli değilim diye.

bi erkeğin bu kadar ayrıntılı düşünmesi normal mi nedeni ne olabilir delircem dokunmak istemiyo diye

Normal; uygun, alışılagelen, olağan, düzgülü, aşırılığı olmayan, uygun anlamına geliyor...

Bu durumda erkek arkadaşınızın düşüncesi normal değil çünkü erkeklerin yarısından fazlası derinliği olmayan ilişkilerde bile ne kadar sarılsalar, öpseler, dokunsalar kar diye düşünüyorlar, yani tanıma göre normali bu...

Hal böyleyken normali mi anormali mi daha makbul, siz karar verin...

Zaten cafeler de, ağaç altlarında,parklar da öpüşen,sarım sarım sarmalanan çiftler göze çok çirkin geliyor. Bence dokunmaması ciddi olduğunu da gösterir. Zamanında sevgililerimiz bize dokundu da ne oldu demeden duramayacağım:))

Kıymetini bil derim ben. Demek ki değer veriyor

klasik bir söz kullanacağım ben de seven insan sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz bence yaptığı düzgün güzel bir davranış sürekli yapış yapış sarılması öpmesi sırnaşması bence hoş değil tabi bu da benim küçük nacizane fikrim

O kadar alışılmış ki hemen sevişmek isteyen dokunmak isteyen aklı aşağılarda gezen erkek tipine dokunmayan çıkınca garip geliyor.Dokunmaya kalksa sevmiyor derdi başka denir,dokunmaya sevmiyor istemiyor denir.Bizimde işimiz zor ama erkeklerin daha zor sanki

ayyy ne güzel canım kıymetini bil bence kaçırma onu bu devirde çok zor ben sana şöyle söyliyeyim daha önce başka konuda yazmıştım. bir çocuk iş yerine geliyordu iş yapıyorduk beraber çocuk seni istiyorum diyordu başka birşey yok seni öpmek istiyoruym dokunmak istiyorum .eee ama iş birşeylerin adını koymya gelince yok . bu çocuğa bakınca seninki var ya el üstünde tutulması gereken birisi canım sen takılma o zamanı gelince kendini hazır hissedince dokunurda öte bile geçer .

ayy kızlar çok içimi rahatlattınız çok tesekkür ederim.. canım ilişkimin düzeyini soranlar için, 6 aylık henüz. Öyle tenha yerlerde yapışıp kalabalıkta uzak durmuyo genel olarak böyle.. önceklerde de çok samimi değildik tamam ama en azından sarılıyodu noldu diye düşünüyorum bende

kızlarda bır tuaf dokununca erkek kabahatli efendilik bozulur.Dokunmayınca acabalar aklını kurcalar.saçmalamayın kızlar kendini bilen erkek dokunmaz öyle .

kızlarda bır tuaf dokununca erkek kabahatli efendilik bozulur.Dokunmayınca acabalar aklını kurcalar.saçmalamayın kızlar kendini bilen erkek dokunmaz öyle .

evet tatlım haklısın benim içinde iyi bişey ama son 2 buluşmadır böyle önceden yanıma oturuyodu en azından.

Bişey olmaz sendee varya boşa takıyosun kafaya belki karşıdan alıcı gözüyle bakmak izlemek izliyodur sevgilisini illa burnunun ucundan mı bakması lazım

Kizlar bence dokunmak askin dogasinda var.ben sevgilime dokunmadan duramam.bana dokunmasa sevgisiinden suphe ederim. Biz 4 yildir beraberiz.yanyanayken ellerimiz hic ayrilmaz.hep.sariliriz birbirimize. Simdi sevgilim bana değer vermediği için mi dokunuyor. Sadece isin puf noktasi arada gercek sevginin olup olmadığını hissetmek.dokunsmk verilen değerin kistasi degildir bence. :26:

Sevgilin senden soğumaya başlamış.Buna benzer bir şey yaşadım,ondan biliyorum.Kısa bir süre sonra da ayrıldı benden..Kadınlar yolunda gitmeyen şeyleri, çok elle tutulur bir sebep olmasa bile farkediyorlar.Sen de aynı bu şekilde, sevgilinin hareketlerinde farklılık gözlemlemişsin, bir şeylerin yolunda gitmediğini hissetmişsin ve üzülerek söylüyorum ki ortada kafaya takılacak hiçbir şey olmasa, böyle hissediyor olmazdın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…