- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi Seval_cagla
-
Haklısınn ama çözüme yanaşmamaında problemmAdam niye boşanmak istesin ki?
Aşağıladığı kadın her daim elinin altında zaten.
Siz boşanmayı düşünmez misiniz?
Bu arada adam çocuk istemiyor demişsiniz de 8 tane düşük varmış ya Rabbim nasip edeydi,evlat olacaktı onlar. Adam çaba göstermiş,daha ne yapsın?
Onuda denedim iki sefer dilekçe yazdık ama hep vazgeçirdiAdam seni sevmyo asagiliyo çocuk istemiyo ve 13 yılın boşa geçmiş boşan sen ac dava daha ne duruyosun ki yani karşına seni seven başladı çıkar onunla olur çocuk ömrünü böyle adamla gecirme
Çözüm sende arkadaşım,onda değil.Haklısınn ama çözüme yanaşmamaında problemm
Neden vazgeçirdiğini söylim elinin altında yemeğini yapan evi temizleyen temiz giysi veren bi kadın var enayi mi boşanacak !!!Onuda denedim iki sefer dilekçe yazdık ama hep vazgeçirdi
Ee napsın millete diycek biseyi yok cunki ayrıl boşa zaman gecirmeOnuda denedim iki sefer dilekçe yazdık ama hep vazgeçirdi
Denedim arkadaşım onuda denedim ikisindede vazgeçirdi tamm dedi tekrar eski haline döndü çocuk konusunda her seferin de Allah buyuktur deyip Allaha bırak diyor amacım onu düzeltmek aslında seviyorumda yuva yıkmak çok kolay diyorum ama kurmak çok zorÇözüm sende arkadaşım,onda değil.
Aşağılanan sensin,o değil.
Boşanmak isteyen de sen olmalısın yani.
Allah önce tedbiri yapman gerekeni yap sonra bana bırak diyo eşine öyle de hiçbişey yapmadan vermez öyleDenedim arkadaşım onuda denedim ikisindede vazgeçirdi tamm dedi tekrar eski haline döndü çocuk konusunda her seferin de Allah buyuktur deyip Allaha bırak diyor amacım onu düzeltmek aslında seviyorumda yuva yıkmak çok kolay diyorum ama kurmak çok zor
Seni aşağılayan insanın nesini seviyorsun ki?Denedim arkadaşım onuda denedim ikisindede vazgeçirdi tamm dedi tekrar eski haline döndü çocuk konusunda her seferin de Allah buyuktur deyip Allaha bırak diyor amacım onu düzeltmek aslında seviyorumda yuva yıkmak çok kolay diyorum ama kurmak çok zor
Hıh işte tam olarak bunu anlatamıyorum ona aşaglama konuşuda sanki elli çocuk dogurmuşsun gibi bunu nasıl izah edebilirim onaAllah önce tedbiri yapman gerekeni yap sonra bana bırak diyo eşine öyle de hiçbişey yapmadan vermez öyle
Nasıl düzelecek ki?Sizce düzelme ihtimali yokmu düzeltemem mi?
Çok ortadayımm gercekten sevmiyormubazen düşünüyorum sevmese neden boşanmak istemesin eşim otobüs şoförü ve aysa 3 gun evde kalabiliyor bazen beni kambur olarak gorse atmak istemezmi sırtın dan hazır boşanmaya razı bir eş varken sırtında onun için boşu boşuna ayda3 gun gordugu bir kambur olmazmıydım aklım çok karışıkSeni aşağılayan insanın nesini seviyorsun ki?
Belki de çocuk olmaması senin hayrınadır,hangi evlat; ana baba sevgisizliğinin içinde yaşamak ister ki?
Tamam sen boşanmayacaksın,mutsuz yaşamaya razısın da niye bir masum çocuğu da bu işin içine çekiyorsun ki?
Zorla zaten birini zorla sevdiremezsin farkındayım işte sorun orada gercekten sevmiyormu benmi onu anlamıyorum veyahut anlamak istemiyormuyumNasıl düzelecek ki?
Zorla kendini nasıl sevdireceksin yani?
Çok ortadayımm gercekten sevmiyormubazen düşünüyorum sevmese neden boşanmak istemesin eşim otobüs şoförü ve aysa 3 gun evde kalabiliyor bazen beni kambur olarak gorse atmak istemezmi sırtın dan hazır boşanmaya razı bir eş varken sırtında onun için boşu boşuna ayda3 gun gordugu bir kambur olmazmıydım aklım çok karışık
İnsan sevdiğini birini aşağılar mı?Zorla zaten birini zorla sevdiremezsin farkındayım işte sorun orada gercekten sevmiyormu benmi onu anlamıyorum veyahut anlamak istemiyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?