Bir erkek neden karısını aşaglar ve çocuk istemez

Seval_cagla

hadi gel artk çk yorulduk
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
1.207
855
648
43
Slm arkadaşlar38yaşındayım ve 13yıllık evliyim tam 8düşügüm var ve nedensiz piskolojik deniliyor hayatta yok yeni evliyken eşim tedavi olalım dedigimde hep daha kaç yıllık evliyiz derdi şimdi aradan tamm13yıl geçti dr lar genetik araştırma yapalım dediler benimki yapıldı ama eşim bir turlu yapmadı param yok vs hep oyaladı bende bu sefer para biriktirip vakfa başvurdum kabul ettiler dedim üstelik ikimiz içinde başvurdum dedim senin kini yaptırıp benim ücretim bize kalacak dedim yeterki tamam desin diye ama yine yapmıyorilk evlendigimde 36,38 beden giyiyordum şuanda46beden giyiyorum akrabaların eşin dostun yanında hep aşaglar gibiiikonuşmak istiyorum offf sus vs geçiştiriyor dayanamayıp okadarmı bıktın benden diyorumyok diyor boşanalım diyorum yok diyorr piskolojikman harap bir haldeyim sorun bendemi diyorum hiç isyan etmedim rabbime ama Allahım vermiyceksen neden umutlandırıyorsun demeden de geçemiyorumm ablalarına ailelesi anlatayım derdimi diyorum ablasının biri nabıyım diyor digeri kocan evlenir başkasıyla bak sen çocuk diye tutturuyorsun diyor git evlatlık al diyor alırım kendi evladım gibide bakarım sorun degil ama dr lar olacak inş dedigi süreceneden tedavi ile denemek varken kendi evladımı istemiyorgibi rabbimden umudumu kesip alıyımm dr bana deseki eşinden çocugun olmıycak seve seve alırımmm ve eşime asla sırtımı donmemm ama oylebir şey denmiyor kayın validem kozım soyledik yapmıyor diyor üstünü kapatıyor kayınpederim zavallı aglıyor kızımm Allahtan umut kesilmez diyor şimdi size soruyorum bir eş neden çocuk istemez eşinle alay eder ve her şeye ragmen boşanmak istemez çocugumuzun olmamasındaki sebep benmiyimmm .?

Adam niye boşanmak istesin ki?
Aşağıladığı kadın her daim elinin altında zaten.
Siz boşanmayı düşünmez misiniz?
Bu arada adam çocuk istemiyor demişsiniz de 8 tane düşük varmış ya Rabbim nasip edeydi,evlat olacaktı onlar. Adam çaba göstermiş,daha ne yapsın?

Haklısınn ama çözüme yanaşmamaında problemm

Adam seni sevmyo asagiliyo çocuk istemiyo ve 13 yılın boşa geçmiş boşan sen ac dava daha ne duruyosun ki yani karşına seni seven başladı çıkar onunla olur çocuk ömrünü böyle adamla gecirme
Onuda denedim iki sefer dilekçe yazdık ama hep vazgeçirdi

Adam seni sürekli aşağılıyor çocuk istemiyor sen de eziğe bağlamışsın yok bu sınavım yok isyan etmem modundasın git terket evi nedebn işkence cekiyorsun o adamdan baba da olmaz merak etme ne bu ezik hissiyatı kalk toparlan bi adam uğruna değmez !!!

Çözüm sende arkadaşım,onda değil.
Aşağılanan sensin,o değil.
Boşanmak isteyen de sen olmalısın yani.
Denedim arkadaşım onuda denedim ikisindede vazgeçirdi tamm dedi tekrar eski haline döndü çocuk konusunda her seferin de Allah buyuktur deyip Allaha bırak diyor amacım onu düzeltmek aslında seviyorumda yuva yıkmak çok kolay diyorum ama kurmak çok zor

Allah önce tedbiri yapman gerekeni yap sonra bana bırak diyo eşine öyle de hiçbişey yapmadan vermez öyle

Seni aşağılayan insanın nesini seviyorsun ki?
Belki de çocuk olmaması senin hayrınadır,hangi evlat; ana baba sevgisizliğinin içinde yaşamak ister ki?
Tamam sen boşanmayacaksın,mutsuz yaşamaya razısın da niye bir masum çocuğu da bu işin içine çekiyorsun ki?

Çok ortadayımm gercekten sevmiyormubazen düşünüyorum sevmese neden boşanmak istemesin eşim otobüs şoförü ve aysa 3 gun evde kalabiliyor bazen beni kambur olarak gorse atmak istemezmi sırtın dan hazır boşanmaya razı bir eş varken sırtında onun için boşu boşuna ayda3 gun gordugu bir kambur olmazmıydım aklım çok karışık

Zorla zaten birini zorla sevdiremezsin farkındayım işte sorun orada gercekten sevmiyormu benmi onu anlamıyorum veyahut anlamak istemiyormuyum
İnsan sevdiğini birini aşağılar mı?

Ve ya seviyorsa neden böyle davranır düşünceleri ne olabilir benmi bencil düşünüyorum bilmiyorum

Öncelikle sağlığınız, psikolojiniz ve bebek hayaliniz için sağlıklı beslenerek zayıflamanızı öneririm, sonrasında eşinizin tutumu da, evliliğinizin gidişatı da, bebek probleminiz de çözülecektir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…