Neden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?
düzenleme: önceki konumla tamamen alakasız bir soru. merak ettiğim için soruyorum sevgiler
Önceki konumda da söylediğim gibi, bahsettiğim kişiyle konuşmayı kestim. Ardından hemen yeni birini ne ara bulayımPeki bu soru kimin için ? Farazi olaylar için , örnek olay yazıp üzerinde çalışma mı yapacağız ?
Sosyal medyadan , arkadaşlık sitelerinden; hiç görmediğiniz, cinsiyeti ve medeni halinden emin olmadığınız birileriyle konuşmayı bırakırsanız , dertleriniz de son bulacak gibi duruyor.
Çalışıyordur, işi vardır, başka şeylerle uğraşıyordur. Ya da sabaha kadar konuştuğu için insani bir ihtiyaç olarak uyuyordur.Neden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?
düzenleme: önceki konumla tamamen alakasız bir soru. merak ettiğim için soruyorum sevgiler
Teşekkür ederim cevap için. Ben de bu tarz bir cevap bekliyordumÇalışıyordur, işi vardır, başka şeylerle uğraşıyordur. Ya da sabah kadar konuştuğu için insani bir ihtiyaç olarak uyuyordur.
Ya karısı uyanmıştır ya da gerçekten ölmüştürNeden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?
Teşekkür ederim cevap için. Ben de bu tarz bir cevap bekliyordum
Teşekkür ederim öneriniz içinO zaman hallmark channel filmlerini tavsiye ederim size. Tv için çekilmiş onlarca romantik komedi filmi mevcut. Kafanızı yormadan en az 90 dakika zaman geçirebilir , ve "sonunda mutlu mesut yaşadılar" mesajıyla bittiği için de strese girmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?