Birden fazla görüştüğü kişi vardırNeden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?
düzenleme: önceki konumla tamamen alakasız bir soru. merak ettiğim için soruyorum sevgiler
Ya evlidir ya da o zaman konuşacak biri lazımdırNeden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?
düzenleme: önceki konumla tamamen alakasız bir soru. merak ettiğim için soruyorum sevgiler
Sabaha kadar konuştuğu için tabikiNeden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?
Gece = seks ?Gece arkadasligi yapiyodur sizinle. Sohbetiniz ne uzerine geceleri ?
Bilmem valla gece gece tandir kebabi sohbeti yapip ertesi gun kosa kosa tandirci arayan sevgililer gordum. Hersey olabilir muhabbete bagliGece = seks ?
Kimseyle seks konuşmadım ve konuşmam. Sanal ortamlarda tedbir almak lazımGece = seks ?
Hic gozum tutmamisti bu kebapciyi zatenFilolog89 TeraziBurcu Cui Bono zillikedi BiProfenid 18 saat boyunca uyumuş (yersen) sonra bana yazdı uyumuşum kaç gündür uyumuyorum dedi (ki bence yalan) şimdi de 5 dk yazdı ve uykuya dalmış numarası yapıyor. Kendisini 3 evetle uğurladık
Yaz mevsimindeyiz ama bu kadar uyku senin için hayra alamet değil deyip uğurlasaydın bariFilolog89 TeraziBurcu Cui Bono zillikedi BiProfenid 18 saat boyunca uyumuş (yersen) sonra bana yazdı uyumuşum kaç gündür uyumuyorum dedi (ki bence yalan) şimdi de 5 dk yazdı ve uykuya dalmış numarası yapıyor. Kendisini 3 evetle uğurladık
Gece çalışıyordur, sabah evine karısının yanına gidiyordur mesela.Neden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?