Bir erkek neden sabahlara kadar konuşup ertesi gün ölü taklidi yapar?

Acaba o an konuştu takıldı, sonra pişman mı oldu?

Meşgul olması tabiki mümkün ancak sizinle ilgili ikilemde de kalmış olabilir. Zamanla anlarsınız.

Uykuya çok düşkün olabilir sabahlayınca haliyle uyuyordur kalkınca da hayat koşuşturmacası hemen de kötü düşünmeyin canım

Evlidir gece çalışıyor yada başka yerdeydi gece ertesi gün evine gidiyrdur belki

Eskiden bir flörtüm vardı, bazen akşam saat sekizden sonra asla whatsappa girmez, ertesi gün akşamüzeri beşte, altıda falan dönüş yapardı. Sebebi de gece hayatına dalıp alkol alması ve ertesi gün o saatlerde anca uyanmasıydı. Bir keresinde yaptığımız bir planı aynen bu sebeple ekmişti. Beni ekmişti yani. Ben de kendisini flört kategorisinden uğurladım, arkadaş olarak arada konuşuruz, bazen bir yerlere davet eder gelmem falan. Değişikler yani boşver ama ciddiye de almaya değmiyorlar bak bunu da unutma.

Neden sabaha kadar konuşup ertesi gün hiçbir sosyal medyasına girmez ve mesaj yazmaz?

düzenleme: önceki konumla tamamen alakasız bir soru. merak ettiğim için soruyorum sevgiler
Gece çalışıyordur, sabah evine karısının yanına gidiyordur mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…