Bir erkek neden sebepsizce engeller?

Papatyam1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
130
32
48
30
Arkadaşlar telefonum aylardır bozuk aşık olduğum çocukla en son Eylülde konuşmuştuk (1 senedir kavgalar engeller olmasına rağmen) telim o sıralar bozuldu. şu an telefonum yeni geldi ve whatsapa baktığında beni engellemiş olduğunu gördüm ikizimin telinden kontrol ettim onu engellememişti resimi gözüküyordu gayette güzel konuşmuştuk.Telefonum geldikten sonra sabah aradım açmadı ama whatsapa baktığımda engelim kalkmıştı.Şaşırdım merhaba yazdım saatler sonra gördü ve cevap yazmadı tekrar aradım açmayınca bu sefer nasıl istersen yazdım ve iletişimimi kestim.

Son düzenleme:
Ilk ihtimal sevgili edinmistir.

Ikinci ihtimal telefonunuz bozulunca whatsapp aktif olmadigi icin sizin onu engellediginizi zannedip karsi atak yapmistir.

Arkadaşlar telefonum aylardır bozuk aşık olduğum çocukla en son Eylülde konuşmuştuk (1 senedir kavgalar engeller olmasına rağmen) telim o sıralar bozuldu. şu an telefonum yeni geldi ve whatsapa baktığında beni engellemiş olduğunu gördüm ikizimin telinden kontrol ettim onu engellememişti resimi gözüküyordu gayette güzel konuşmuştuk.Telefonum geldikten sonra sabah aradım açmadı ama whatsapa baktığımda engelim kalkmıştı.Şaşırdım merhaba yazdım saatler sonra gördü ve cevap yazmadı tekrar aradım açmayınca bu sefer nasıl istersen yazdım ve iletişimimi kestim.

hiç bir şey anlamadım
telefonun bozulduğunda sevgili miydiniz, platonik aşık mıydın?
tel bozulunca onun haberi oldu mu, olmadı mı?
Eylül'den beri hiç mi görüşmediniz? tek irtibatınız telefon mu?

hımmm yani konuşmak istese çoktan atlardı bence. ama ben olsam o son mesajı atmazdım.üstüne bile durmazdım beklediğimi belli etmezdim.

hiç bir şey anlamadım
telefonun bozulduğunda sevgili miydiniz, platonik aşık mıydın?
tel bozulunca onun haberi oldu mu, olmadı mı?
Eylül'den beri hiç mi görüşmediniz? tek irtibatınız telefon mu?
Ben aşıktım ama ondan bir çıkma teklifi gelmedi hislerimi bilerek konuşuyordu.Eylülden beri konuşamadık evet aynı üniversitedeydik.Ve telimin bozulduğundan haberi olmadı.

Back
X