- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
- Konu Sahibi cicekbahcesi91
-
27 yaşında hala bunlarla uğraşmak?
Ben de bunu merak ettim
Masallah Allah bozmasin:))Ah canim oyle bir kuruluyorki hem de mynette okey oynarken bir bakmissin okey oynadigin adamla evlenmissin:))10 yillik evliyim allah bozmasin
Valla benimki okey cevirirken geldi.hem okeye dondum hem koca buldum:))Kismetin nerden ve ne zaman gelecegi belli olmaz
Tesekkurler.iyiki cevirmisim o okeyiMasallah Allah bozmasin:))
Çifte gidip okeye bitmissiniz o zaman :))Valla benimki okey cevirirken geldi.hem okeye dondum hem koca buldum:))
Eski bir hesap. Facemde ekli. Fake deil ailesiyle resimleri varFacebook da eklimi? Yoksa sadece messgrdan mi yaziyor?
Cunku oyle de yazisilip, goruntulu konusuluyor.
Ekliyse adresi nasil mesela cook eski bir hesap mi? Ailesiyle , arkadaslariyla fotograflari var mi? Yorumlar nasil? Vsvs.
Suan internet ortami pek guvenilir degil ama olur ya kismet.
Numara istememesi bana da entrsan geldi. Bence bir sure internete fazla giremiyorum vs de ya da paketim az arama yapamam de fazla konusma bakalim ozaman ne soyleyecek. Bunu cozmelisin. Biraz garip cunku
HayirYurtdisinda mi yasiyorsun
Hatta bunları öğrendiğim kişi birebir görüştüğü dostum dediği kişiydi tabi ben bunlardan bahsetmedim birine benzettim demiştimValla benimde önceden vardı öyle bir tane ergenken bende senin gibi üzülürdüm neden istemiyor diye yıllar sonra tesadüfen bir yerde resmini gördüm bu kim dedim ismini söyleyince çok şaşırdım bana kendisini çok farklı tanıtmış herşeyi yalanmış mesleği hariç çokta dert etme bence
Yok canim dedigin gibi evli olamaz sabahlara kadar benimle konusamazdi evli olsaydi facesi fake hesap degil begenilerinde ayni soyaddan kisiler var ama bencede hayatinda biri var. Sordum ben bakalim ne cvp gelecekYine evlidir tayfası bu konuyada yorum yapmış
Bence evli değildir evli olsa facebook tan konuşmaz fake değilse profil ki bunu artık net anlaman gerek.foto beğenilerinde vs akraba aynı soyad kişiler vs var mı ??
Ama başka biri olabilir hayatında konuştuğu vs
Bence dogru tahminBir ıssız adam daha...
Telefon numarası olunca her an iletişimininizin olmasından korkuyordur. Hazır değildir.
Ya da siz mesaj attıgınızda görmesinden korktugu biri vardır? ( sevgilisiyle arası bozuk oldugu bir dönemdedir, sizinle dolduruyordur o boşluğu)
Yani ben olumsuz olabileceklerş yazdım. Ağır olduysa affola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?