- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
kesinlikle daha bugun cikdim carsiya taki dukkaninda benden once firliyorlar ayyyy bu cok guzel aldimmm aldimmm aldin aldin ama para varmi diye soran yok ayyy bayilmadan geri birakin sunlari dedim ufaklik diyorki parann yoksa kart gecir anne burda makinesi varSanırım bizim de sonumuz böyle olacak :))
Amann geleceğimi gördümkesinlikle daha bugun cikdim carsiya taki dukkaninda benden once firliyorlar ayyyy bu cok guzel aldimmm aldimmm aldin aldin ama para varmi diye soran yok ayyy bayilmadan geri birakin sunlari dedim ufaklik diyorki parann yoksa kart gecir anne burda makinesi var
Allah'tan tuvalet var. Takılmak için güzel bi yer bence. En hayati kararlarımı hep orda verdim. Gerçi o kararlar da nerden alındığını bilir gibi hep b.ktan sonuçlar verdi ama neyse..Ah dombik nasıl ihtiyacım var o sessizliğe bir bilsen. Tuvalete gidince bile kapıyı kırarcasına anneee aç diye yumruk atıyorlar. Gece uyku yok. Dün gece eşim gelince kızları üstüne saldım bende tuvalete kaçtım abartısız 10 dakika durdum öylesine sessiz diye
Bırak sakın aşağıya inme yap kahveni höpürdet..
Dur bende yapayım bağrış çağrış içerim artık
Eskiden hep neden tuvalette bu kadar kalırlar hiç anlamam derdim şimdi tuvaletimi getirin banaaaa modunda dolanıyorumAllah'tan tuvalet var. Takılmak için güzel bi yer bence. En hayati kararlarımı hep orda verdim. Gerçi o kararlar da nerden alındığını bilir gibi hep b.ktan sonuçlar verdi ama neyse..
Şimdi de kafa dinlemek için kullanıyorum
Hahahaha bende nedensiz tuvalete gidenlerdenim.Ah dombik nasıl ihtiyacım var o sessizliğe bir bilsen. Tuvalete gidince bile kapıyı kırarcasına anneee aç diye yumruk atıyorlar. Gece uyku yok. Dün gece eşim gelince kızları üstüne saldım bende tuvalete kaçtım abartısız 10 dakika durdum öylesine sessiz diye
Bırak sakın aşağıya inme yap kahveni höpürdet..
Dur bende yapayım bağrış çağrış içerim artık
Bugün hoş değilim da affetparkbyull dinlemediniz hacım beni. Sen ortalığı toplayacağım dedin gittin diğeri misafirim var dedi biride güldü gitti. Bende buraya attım kendimi
Ay dombiğim valla bizimkide öyle bugün iş yapıyım diye biraz baktı demin diyoki iyi kitledin Bugün bunu bana bakmak istemiyolar cnm zor geliyor tek anlamı bu bende aynı dertten muzdaripim ama ben gidin kafamı dinliyim diyorumMerhaba arkadaşlar
Demin bir yaşındaki kızımı babası apartmanın bahçesine indirelim dedi. Bende iyi gidin gezin biraz hava alın dedim. Eşim yok sende gel sensiz gitmeyelim deyince tam diyecektim ki gidin siz ikiniz, bende tek başıma biraz kafa dinleyeyim diye ki demedim. Siz gidin bende yemeğe bakayım diye çevirdim. Kesin desem canı sıkılırdı biliyorum huyunu. Üsteledi bir sürü sensiz tadı çıkmıyor vs sıkıcı oluyor diye ama yok dedim. Yalnız kalamıyor bu erkekler çocukla. Neden peki? Azıcık tek başınıza gidin de bizde yalnız kalalım. Şu evdeki sessizliği dibine kadar yaşayalım. Ben kızım doğduktan sonra bu yoğunluğa hala alışamadığımdan sanırım en ufak böylesi anlar bana derin derin aldığım nefes gibi geliyor. Ama sonra düşündüğümde vicdan yapmam gerekmiş gibi geliyor. Yani şu istediğim anı dahi sakinlikle geçiremedim bakın şimdi bilene yapayım ben şimdi gidip bi kahve mi yapayım kendime yoksa anahtarı kapıp aşağıya mı ineyim Allah derdin de böylesini versin hepimize
Tuvaletten bildiriyorumHahahaha bende nedensiz tuvalete gidenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?