Bir erkek neden yalnız kalamaz?

Ah dombik nasıl ihtiyacım var o sessizliğe bir bilsen. Tuvalete gidince bile kapıyı kırarcasına anneee aç diye yumruk atıyorlar. Gece uyku yok. Dün gece eşim gelince kızları üstüne saldım bende tuvalete kaçtım abartısız 10 dakika durdum öylesine sessiz diye
Bırak sakın aşağıya inme yap kahveni höpürdet..
Dur bende yapayım bağrış çağrış içerim artık

Sanırım bizim de sonumuz böyle olacak :))
kesinlikle daha bugun cikdim carsiya taki dukkaninda benden once firliyorlar ayyyy bu cok guzel aldimmm aldimmm aldin aldin ama para varmi diye soran yok ayyy bayilmadan geri birakin sunlari dedim ufaklik diyorki parann yoksa kart gecir anne burda makinesi var

Amann geleceğimi gördüm bende de iki kız var. Büyük daha 6 yaşında olucak bir süslü bir süslü anlatamam. Küçük te o ne yaparsa onu yapıyor takılırım saatlerim takılıp geziliyor
Alacağım kıyafete büyük karar veriyor oldu olmadı ayy büyüdüklerinde düşünemiyorum

Allah'tan tuvalet var. Takılmak için güzel bi yer bence. En hayati kararlarımı hep orda verdim. Gerçi o kararlar da nerden alındığını bilir gibi hep b.ktan sonuçlar verdi ama neyse..
Şimdi de kafa dinlemek için kullanıyorum

Eskiden hep neden tuvalette bu kadar kalırlar hiç anlamam derdim şimdi tuvaletimi getirin banaaaa modunda dolanıyorum
Şuan evde kıyamet gibi ses var valla deliricem az kaldı babalarının arpa tarlasını paylaşamıyorlar sanki birbirlerini yediler. Ah be ah babaları evde olsa hemen kitlicem ikisini de bende bir tuvalet yapıcam

Hahahaha bende nedensiz tuvalete gidenlerdenim.

parkbyull dinlemediniz hacım beni. Sen ortalığı toplayacağım dedin gittin diğeri misafirim var dedi biride güldü gitti. Bende buraya attım kendimi

Oyhh beni neler bekliyor acabagaaa :)
Yemegi isitmaktan aciz ben cocuk bakcam....
simdiden kafam sisti :)
Sadece hayal ederek....

gecen gorumce ve oglu geldi ....cocuk tek basina bir ordu
yandin kova hatunu dedim icimden
yandin ki ne yandin gecmis ola

o öyle gidecek dombiğim.. zaten miniğin biraz büyüdüğünde o diyecek "anne sen de gel" diye çünkü alışkanlık oluyor sanırım

Ay dombiğim valla bizimkide öyle bugün iş yapıyım diye biraz baktı demin diyoki iyi kitledin Bugün bunu bana bakmak istemiyolar cnm zor geliyor tek anlamı bu bende aynı dertten muzdaripim ama ben gidin kafamı dinliyim diyorum

bizde baba-kiz guzel vakit gecirirler
mutlaka resim cekilip yollanir ama bize has bi durum degilmis ogrenmis oldum :)))

Hahahaha bende nedensiz tuvalete gidenlerdenim.
Tuvaletten bildiriyorum
Küçük uyuyordu uyandı artık sabaha kadar kop kop yaparız,büyük zaten uyumamıştı, eşim geldi az önce daha kapıdan girince al bebelerini ben tuvalete gidiyorum dedim
Gözünü sevdiğimin sessizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…