- Emoji Skoru
- 1.423
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Ruhsuzbirisi
Buna uygun bir laf var ama söylemek doğru olmaz. Bu adam herkese bakar bacım. Seninle de görüşse ayşeye bakar ayşeyle nişanlansa fatmaya bakar çünkü arsız.Aynı iş yerinde çalışıyorduk geldim geleli gözleri hep üstümdeydi öyle böyle değil ama devamlı bakıyordu o süreçte birkaç kere yanıma gelip bir şey demeye çalıştı yanıma kadar geliyor elini ovuşturuyor ama söyleyemiyordu.İyi de biri insanlarla ilişkisi çok güzeldi kimseyi kolay kolay kırmayan biri. pek tersleyemedim sadece hiç muhattap olmuyordum bakmıyordum bile gerçekten yok gibi davranıyordum hatta devamlı bakmalarından bir ara kafamı kaldırınca tam orda bakarken istemdışı niye bakıyorsun gibi bir hareket yaptım baya bozulmuştu birkac gün hiç oralı olmadı kizgindi neyse zaman geçti sonrasında benden umut bulamayınca başka bir kıza tam da yanımda yürümeye çalıştı duydum kız hakkında bişeyler sordu ama kıza değil tabi başkasına sordu neyse o kız başka bölüme gitti bilmiyorum beni mi kıskandırmaya çalıştı anlamadım arayış içinde gibiydi evlenmek istiyor gibiydi. Baya üstümde etkisini hissettim ama ben ona ümit vermedim oralı olmadım. Sonra ordan benden hoşlanan biri varmış haberim yoktu gelip söylediler bende görüştüğüm biri olduğunu söyledim onun kulağına mi gitti yoksa o çocuğun hoşlandığını söyledikten sonra ne oldu bilmiyorum ama birkaç güne biriyle nisanlandigini öğrendim.(Bu nişan bir anda olmadı o süreçte bir süre birisiyle görüşüyor gibiydi zaten) Bu olayın üstüne denk gelmesi çok garipti hatta şey dediğini duymuştum birileriyle konuşurken ben çok acele ettim nişan konusunda niye böyle yaptım falan demişti. Bende çok güzel bir kız değilim ama şuan bile hala bakıyor yokluntan mi neyden bilemiyorum ben kimim de bu kadar gözü bende olsun diyorum kendi kendime çünkü bir erkek hala neden bakar gerçekten şunu farkediyorum en ufak bir hareketim ya da konuşmam ki aynı ortamda bazen yan yana geliniyor bir şey oluyor saatlerce oradayız işte o zaman yanaşmaya başlıyor ben bakmadığımda umursamadığımdaa ayrı tam tersi en ufak bir iki kere göz göze gelsek dibimde bitecek gibi yüz vermediğim için uzak gibi.Yüz vermediğim zamanlarda da bakıyordu ama bir süre asla oraya dönmedim bile hep başka yöne dönük çalıştım o zamanlar umudu mu kesti ne olduysa bakmalarını yakalamadım gerçi hiç oraya dönmedim ki göreyim belki bakıyordu bilemiyorum gerçekten iyi biri herkese karşı öyle merhametli o yüzden kizmak istemiyorum.