• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek niye böyle yapar?

Aynı iş yerinde çalışıyorduk geldim geleli gözleri hep üstümdeydi öyle böyle değil ama devamlı bakıyordu o süreçte birkaç kere yanıma gelip bir şey demeye çalıştı yanıma kadar geliyor elini ovuşturuyor ama söyleyemiyordu.İyi de biri insanlarla ilişkisi çok güzeldi kimseyi kolay kolay kırmayan biri. pek tersleyemedim sadece hiç muhattap olmuyordum bakmıyordum bile gerçekten yok gibi davranıyordum hatta devamlı bakmalarından bir ara kafamı kaldırınca tam orda bakarken istemdışı niye bakıyorsun gibi bir hareket yaptım baya bozulmuştu birkac gün hiç oralı olmadı kizgindi neyse zaman geçti sonrasında benden umut bulamayınca başka bir kıza tam da yanımda yürümeye çalıştı duydum kız hakkında bişeyler sordu ama kıza değil tabi başkasına sordu neyse o kız başka bölüme gitti bilmiyorum beni mi kıskandırmaya çalıştı anlamadım arayış içinde gibiydi evlenmek istiyor gibiydi. Baya üstümde etkisini hissettim ama ben ona ümit vermedim oralı olmadım. Sonra ordan benden hoşlanan biri varmış haberim yoktu gelip söylediler bende görüştüğüm biri olduğunu söyledim onun kulağına mi gitti yoksa o çocuğun hoşlandığını söyledikten sonra ne oldu bilmiyorum ama birkaç güne biriyle nisanlandigini öğrendim.(Bu nişan bir anda olmadı o süreçte bir süre birisiyle görüşüyor gibiydi zaten) Bu olayın üstüne denk gelmesi çok garipti hatta şey dediğini duymuştum birileriyle konuşurken ben çok acele ettim nişan konusunda niye böyle yaptım falan demişti. Bende çok güzel bir kız değilim ama şuan bile hala bakıyor yokluntan mi neyden bilemiyorum ben kimim de bu kadar gözü bende olsun diyorum kendi kendime çünkü bir erkek hala neden bakar gerçekten şunu farkediyorum en ufak bir hareketim ya da konuşmam ki aynı ortamda bazen yan yana geliniyor bir şey oluyor saatlerce oradayız işte o zaman yanaşmaya başlıyor ben bakmadığımda umursamadığımdaa ayrı tam tersi en ufak bir iki kere göz göze gelsek dibimde bitecek gibi yüz vermediğim için uzak gibi.Yüz vermediğim zamanlarda da bakıyordu ama bir süre asla oraya dönmedim bile hep başka yöne dönük çalıştım o zamanlar umudu mu kesti ne olduysa bakmalarını yakalamadım gerçi hiç oraya dönmedim ki göreyim belki bakıyordu bilemiyorum gerçekten iyi biri herkese karşı öyle merhametli o yüzden kizmak istemiyorum.
Buna uygun bir laf var ama söylemek doğru olmaz. Bu adam herkese bakar bacım. Seninle de görüşse ayşeye bakar ayşeyle nişanlansa fatmaya bakar çünkü arsız.

Bakan adam var gören adam var ikisini karıştırmamak lazım,her gördüğüne bakan adamı,baktığını gören adam sanmışsınız anlam yüklemişsiniz kafanız karışmış,bakıp adım atamayabilir erkeklerde çekingen olabiliyor hayatınızda biri varmı yokmu,aradığınız tipmi beğenirmisiniz,terslermisiniz vs vs bir ışık görmeden adım atamayabilir,yada uygun ortam bulana kadar bekleyebilir her konuşmayan sevmiyor istemiyor demek değildir,burada istikrar önemli o şekilde gerçek duygularını anlarız,ama adam siz ters davranınca başkasına yürümüş o da olmamış başkasıyla nişanlanmış ki bu kısa süre zarfında olmaz evveli vardır,millete asılan vasat bir erkek işte bu da, çok anlam yüklememek lazım.
İşte aynn öyle oldu çekingendi sadece bakıyordu uzaktan ve bende asla yüz vermedim kafamı kaldırıp bakmadım hatta dedikm gibi birkaç kere geldi yanıma doğru ama birşey diyemedi o yüzden gerçekten çok mu hoşlandı acaba diye düşündüm ilk kez böyle birşey geliyor başıma çünkü
Buna uygun bir laf var ama söylemek doğru olmaz. Bu adam herkese bakar bacım. Seninle de görüşse ayşeye bakar ayşeyle nişanlansa fatmaya bakar çünkü arsız.
Bilmiyorum belki de öyledir fırıldaktır

çalıştığın yerde böyle tacizci hareketler istifa/şikayet sebebi hala hoşlandı mı diyorsun bi kere ne bakıyosun yapmışsın zaten adam hala devam ediyor farkında mısın bacım

siz hayal dünyanızda yaşıyor olabilir misiniz? tek kelime yok ama evlenmek istediğine kadar düşünmüşsünüz. başkasına yürümüş, nişanlanmış hala sizi sevdiğini düşünüyorsunuz. sürekli acaba bakıyo mu siz ona bakıyorsunuz da o yüzden mi bakıyor acaba diye düşünmedim değil

Aynı iş yerinde çalışıyorduk geldim geleli gözleri hep üstümdeydi öyle böyle değil ama devamlı bakıyordu o süreçte birkaç kere yanıma gelip bir şey demeye çalıştı yanıma kadar geliyor elini ovuşturuyor ama söyleyemiyordu.İyi de biri insanlarla ilişkisi çok güzeldi kimseyi kolay kolay kırmayan biri. pek tersleyemedim sadece hiç muhattap olmuyordum bakmıyordum bile gerçekten yok gibi davranıyordum hatta devamlı bakmalarından bir ara kafamı kaldırınca tam orda bakarken istemdışı niye bakıyorsun gibi bir hareket yaptım baya bozulmuştu birkac gün hiç oralı olmadı kizgindi neyse zaman geçti sonrasında benden umut bulamayınca başka bir kıza tam da yanımda yürümeye çalıştı duydum kız hakkında bişeyler sordu ama kıza değil tabi başkasına sordu neyse o kız başka bölüme gitti bilmiyorum beni mi kıskandırmaya çalıştı anlamadım arayış içinde gibiydi evlenmek istiyor gibiydi. Baya üstümde etkisini hissettim ama ben ona ümit vermedim oralı olmadım. Sonra ordan benden hoşlanan biri varmış haberim yoktu gelip söylediler bende görüştüğüm biri olduğunu söyledim onun kulağına mi gitti yoksa o çocuğun hoşlandığını söyledikten sonra ne oldu bilmiyorum ama birkaç güne biriyle nisanlandigini öğrendim.(Bu nişan bir anda olmadı o süreçte bir süre birisiyle görüşüyor gibiydi zaten) Bu olayın üstüne denk gelmesi çok garipti hatta şey dediğini duymuştum birileriyle konuşurken ben çok acele ettim nişan konusunda niye böyle yaptım falan demişti. Bende çok güzel bir kız değilim ama şuan bile hala bakıyor yokluntan mi neyden bilemiyorum ben kimim de bu kadar gözü bende olsun diyorum kendi kendime çünkü bir erkek hala neden bakar gerçekten şunu farkediyorum en ufak bir hareketim ya da konuşmam ki aynı ortamda bazen yan yana geliniyor bir şey oluyor saatlerce oradayız işte o zaman yanaşmaya başlıyor ben bakmadığımda umursamadığımdaa ayrı tam tersi en ufak bir iki kere göz göze gelsek dibimde bitecek gibi yüz vermediğim için uzak gibi.Yüz vermediğim zamanlarda da bakıyordu ama bir süre asla oraya dönmedim bile hep başka yöne dönük çalıştım o zamanlar umudu mu kesti ne olduysa bakmalarını yakalamadım gerçi hiç oraya dönmedim ki göreyim belki bakıyordu bilemiyorum gerçekten iyi biri herkese karşı öyle merhametli o yüzden kizmak istemiyorum.
bence sadece bakıyor
zaten nişanlanmış
sizle ilgilense söylememesi için bir sebep yoktu önceden
adım atmamış ama başkasıyla nişanlanmış
bana pek sağlam bir adam gibi gelmedi

Onu da düşündüm ama aynı yastayız büyük de değil sadece bakmıyor ama benden adım görse ışık görse yürüyecek gibi davranıyor en ufak hareketim yetiyor yani
Adam zaten aranıyormuş
Uygun bir kız bulup sevgili olayım ya da evleneyim kafasındaymış
Kendini özel hissetme yani

Ya da Story at “ne göze alabildin, ne gözünü alabildin” diye. Kesin mest olur

siz hayal dünyanızda yaşıyor olabilir misiniz? tek kelime yok ama evlenmek istediğine kadar düşünmüşsünüz. başkasına yürümüş, nişanlanmış hala sizi sevdiğini düşünüyorsunuz. sürekli acaba bakıyo mu siz ona bakıyorsunuz da o yüzden mi bakıyor acaba diye düşünmedim değil
Hayır yaa yok artık illa kamera kaydı mı olması lazım inanmaniz için ileri boyutta bakıyordu haddi hesabı yok

bakarlar kardeşim. ökkküüüz gibi bakarlar
ardında sebep arama
Bir değil iki değil yani benden yüz bulsa sohbet etsek farklı şeyler olacak gibi yanımda şey demişti mesela o gün biraz iletişimde kalmıştık ya dedi evleneceğim kişiden emin olmam lazım aklıma yatmazsa bitiririm hayatımda ilk kez evlenicem falan demişti ufak bi sohbet olmuştu birden coştu mesela bilmiyorum kendime bakıyorum çok mu güzelim hayır kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum o yüzden ama

Sizi tanımak istese gelip konuşmaması için hiçbir sebep yok. Sizi yanlış anlamaz, gelir konuşup anlamaya çalışır. Size önerim her zaman ilk kriteriniz netlik ve şeffaflık olsun. Olur olmaz orası nasip ama tavır yorumlamak endişeye ve zamanla anksiyeteye dönüşür. Bakışlar hiçbir şey ifade etmez, sağdan soldan duyulanlar hiçbir şey ifade etmez. Somut adım atmadıysa, size gelip tanışmak istemediyse; düşündüğünüz gibi bir şey yoktur.

Bir değil iki değil yani benden yüz bulsa sohbet etsek farklı şeyler olacak gibi yanımda şey demişti mesela o gün biraz iletişimde kalmıştık ya dedi evleneceğim kişiden emin olmam lazım aklıma yatmazsa bitiririm hayatımda ilk kez evlenicem falan demişti ufak bi sohbet olmuştu birden coştu mesela bilmiyorum kendime bakıyorum çok mu güzelim hayır kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum o yüzden ama
Ne taktın kafaya ya, hobi falan edin

Sevgilisi varken sana bakan, sen yüz vermeyince başkasına yürümeye çalışan, sonrasında sevgilisiyle nişanlanan bir karaktersiz abazan oldugu anlaşılıyor.
Neden ısrarla bana şöyle baktı böyle baktı diye üsteliyorsunuzki? Sizi beğenip bakmış olabilir yüz verseydiniz size yürüyecek de olabilir ama bunların sizce önemi var mı? Siz ne olsun istiyorsunuz tam olarak?

Kendi kendine çoktan gelin güvey olmuşsun sen zaten

gelin güvey olma zaten. adamın bakmasının hiçbir anlamı yok. boşuna kafayı takıyorsun. o eleman evlense beş çocuk da yapsa bakana bakar, bakmayana da bakar. yokmuş gibi hayatına devam et.

Adam nişanlı. Her bakana bu kadar takılmamak lazım. Erkekler istedikleri bir şey için her yolu dener, belirli bir yaştan sonra yeşil ışık gördüğü halde yürümeyecek erkek yoktur. Varsa bile sizi ilgilendirmez, sonuçta bazen hoşlantı kişinin isteği dışında da olabiliyor, ilişki istenmiyor vs. Kimsenin niyet okuyucusu olmamak lazım.

Back
X