Bir erkek sevgilsini ailesiyle tanıştırıyorsa seviyor mudur ?

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Merhaba bayanlarr ..
Sizce bir erkek sevgilisini ailesiyle tanıştırıyorsa onunla gerçekten ciddi mi düşünüyordur yani onu seviyor mudur ??

bunu bana 4 yıl once sorsalardı tabi ki derdim. ama şimdi hiçte bişeylerin belirtisi değildir derim. ÇÜnkü ailesiyle tanıştığım ve tüm akrabalarımın bilhassa çok sevdiği ve onların tanıdığı olan eski erkek arkadaşım beni oyle büyük bi hayal kırıklığına uğrattı ki. Evet sevdi ki niyeti ciddiydi, ailesinle binbir ısrarı sonucu tanıştırdı beni ama bu sadakatsızlığıne engel olamadı malesef.

katılıyorum...

seviyodur belki ama bu hiçbişeyin garantisi olmuyor... ailesiyle aile gibi olup sonra hüsran ve yıkımla ayrılan ole insan olduki cevremde...

açıkcası bazı erkeklerin aile ile tanıstırma psikolojisinin sebeplerini anlamak zor... benim bi arkadasta daha yeni tanıstı sevgilisinin annesiyle ama cocuk evliligin lafını bile etmiyo suan için bu ne perhiz bu ne lahana tursusu durumları olabiliyor bazen

hiçbirşeyin belirtisi olmuyor ki zaten .. o yüzden birşeyleri seçmek ve o yolda ilerlemek çok zorlaşıyor.

ailesiyle tanışıyor olmanız onun sizi gerçekten sevdiği yada seveceği garantisini vermez.
eğerki tanıştıysanız onu birde ailesinin gözünden tanıyın derim sizin için doğru kişi olup olmadığının kararını vermenizde yardımcı olur.

duruma ve kişiye göre değişir benim erkek arkadaşım hiçkimseyle tanıştımamış bugüne kadar bahsetmemiş bile askerde şimdi gitmeden önce tanıştırdı annesiyle,arkadaşları bile inanamadı ilk tanıştıgımızda bahsi geçmişti o zamanda söylüyo evlenicegim insanı tanıştırıcam diye annesi benden daha çok heyecanlıydı mesela bu aban göre en büyük adımdı çünkü annesine herkesten çok değer veriyo bana yetti açıkçası

seviyor mudur ne demek ya? seviyor ki sevgililer..

her daim sevecek midir? onu biz nereden bilelim..

bugün sever, 2 gün sonra vazgeçer.. ona kim ne garanti verebilir? adam 25 yıllık karısından ayrılıyor, ailesi ile tanıştırdı diye kızdan mı ayrılmayacak..

aynen öyle aileyle tanıstırdı diye birsey yok bu gibi durumların garantisi olmaz...
suan da seviyor ki tanıstırıyor ama yarın ne olacagı hiç belli olmaz,bugune degil yarına bak derler

bende tanıştım hepsi beni çokda sevdi sevgilim ailesinin yanında aşkını haykırıyordu resmen ama neolduu yıllar sonra aldatıldımm o yüzden boşş bunlarr

aynılarını yazcaktım.

Seviyor da olabilir,göz boyuyor da olabilir... Yani ailesi ile tanıştırması kesin sevdiği anlamına gelmez.... Erkekler bazan çok deli divane aşık olmadıkları bir ilişkide bile aileleri ile tanıştırabiliyorlar...

Ailesiyle tanıştırınca seviyor olarak düşünmek çok mantıksız,O zaman evlendikten sonra ailesiyle yaşamanızı isteyince aşkından ölüyor mu olacak ?

Sevgi böyle ölçülemez bence.

Sevginin belirtisi değildir bence de, olsa olsa ailesinin sevebileceği tarzda bir kız olduğunu düşündüğünün göstergesidir, ya da ailesinin onun ilişkilerine dahil olmayı sevdiğinin göstergesi de olabilir bilemicem

Canm eğer ailesine saygısı varsa ailesiyle laubali değilse ve senide tanıştırıyorsa sevgilin olgunsa tabiiki seviyordur

Sevdiği için beraber olduklarını düşünerekten evet olabilir diyorum.
Ama bunu kabul ettiğin ve tanıştığın andan itibaren onla bir şekilde muhattap olma zorunluluğun da gelecek.
Anneler günü beni aramadı, bayramda beni kaçıncı gün aradı böyle konuştu, bu ara beni hiç aramadı, ben aradım kısa konuştu vs gibi konuşmalara maruz kalabilirsiniz.
Sıkıcı durumlar yani...
Anneler de haklı olarak evlatların arkadaşlıklarını görmek ve rahatlamak istiyorlar anlıyorum ama biz tazecik gelinler bu durumda zorda kalan yegane tarafız...
İmza: Sevgilisinin annesiyle tanışmış 2050 yılı gelin aday adayı

bence sevıyordur ama bırde soyle bır erkek grubu var her takıldıgı kızı annesıne babasına soyleyen tanıstıran bırlıkte programlara katılan...bunlara benı aılesıyle tanıstırdı kesın sevıyor demek yanlıs olur...daha once cıddı ılıskılerı olmus mu cıddı ılıskılerınde mı tanıstırmıs yada hiç kimseyı tanıstırmamıs ilk benı tanıstırıyor dersen ozaman daha hoş olur...

ailesiyle yeni bi ilişkiniz varsa tanışmayın. insanlar sevgililerini tanıyamıyor ailesiyle tanışmak da neymiş.
biz kızlar bayılırız ayyy ablasıyla tanıştırcak ayyy annesiyle çay içicez. çocuk bunları görünce seni elde zannediyor. gidemezsin sana ne yapsa sanıyor.
ve biraz da evlilik hazırlığı gibi görüp korkuyor. sakın derim tanışmaya hevesli olmayın. hiçbir şeyin göstergesi değildir aileyle tanışmak.
hatta en güzeli kimse bilmesin ikiniz bilin. ne zaman ki evlencek kıvama gelirsiniz ( ki gelebilirseniz) işte o zaman herkese duyurur aileleri tanıştırır ciddiyete bindirirsiniz işi.
kimsenin bilmemesi bile çok iyi bence...

sanmıyorum yetişmekten yetişmeye fark var...Bazıları beraber olduğu kisileri tanıstırmak ister nasıl bir insanla beraber olduğunu ailesinin güvenini kazanmak icin yani iyi biriyle beraberim süsü vermek icin olabilir bazılarıda ciddiye binene kadar görüştürmez..Her tanıstıran seviyor olsaydı üst üste yığın kuma olurdu değil mi... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…