- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi montesorri
-
Buradan link vermeyin sorun olabilirya kizlar sonra baska sitenin reklamini yapiyo diye banlanmiyim eger izin veriliyosa buraya yapistirayimMune izin oluyo mu
Bana da lütfen:)son sayfalardan baslayin okumaya
olabilir nefret ettiği olmaz da aşşık olmadığı biriyle belkiMerhaba benim sorum başlıktan da anlaşıldığı üzere bir erkek sevmediği bir kadınla evlenir mi ?ailesi kızı begendi diye evlenir mi?
Evet. Bunların "sen bu şehirden niye gittin" diye telefonda ağlayanları da mevcut.Evlenir sonra da anam istedi sevmiyordum diye elalemin kadınlarına göz dikip ayartmaya çalışırlar. Örnekleri saymakla bitmez
Gerizekalı erkek modelleri işte. Bir de bu yalanlara kanan gerizekalı kadın modelleri mevcut. Kkda çok var boşanıcaz dedi, sevmiyorum ayrı yatıyoruz dedi, annemin isteğiyle olan evliliktiEvet. Bunların "sen bu şehirden niye gittin" diye telefonda ağlayanları da mevcut.
Ağlıyor adam. Evli, çocuklu, tanınmış ve zengin. Sensiz çok yalnızım diye ağlıyor.
Karısı da hahayt kaptım kocayi diye mutludur eminim. Oysa adam onu sevmiyor
Banada ver bacimsoru erkek severek evlenir mi olarak düzenlense daha iyi..çünkü sevdiklerinden değil kadının da maaşı olsun rahat geçineyim diye evleniyorlar.tek başına ev araba alamıyor gidip maaşı olan bi kaďınla evleniyorlar..başka bir sitenin linkini vermek yasak değilse vereyim erkeklerin yorumları bi okuyun.
Evlenir, orneklerini gordum.
Yani cesitli sekillerde gordum aslinda sevmeyen erkek evlenmesi, erkeklerin bazilarinin sevme beklentisi yok benim tanidiklarimda.
- Guzelce kiz, duzgun de bir insan, beni de seviyor evleneyim
- Annemin tanidigi, aile dostunun kizi, evlenmezsem ayip olur evleneyim; evlenmezsem annem kizar
- Ogretmen , hemsire olsun maasi olsun ama cok da calismasin ev isi yapsin cocuk baksin
Benim tanidigim erkeklerin cogu bu kafayla evlendi. Cidden sevip evlenen galiba cok az erkek gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?