Bir erkek sevmediği kadınla evlenir misin?

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
Merhaba benim sorum başlıktan da anlaşıldığı üzere bir erkek sevmediği bir kadınla evlenir mi ?ailesi kızı begendi diye evlenir mi?

Evlenir, orneklerini gordum.

Yani cesitli sekillerde gordum aslinda sevmeyen erkek evlenmesi, erkeklerin bazilarinin sevme beklentisi yok benim tanidiklarimda.

- Guzelce kiz, duzgun de bir insan, beni de seviyor evleneyim
- Annemin tanidigi, aile dostunun kizi, evlenmezsem ayip olur evleneyim; evlenmezsem annem kizar
- Ogretmen , hemsire olsun maasi olsun ama cok da calismasin ev isi yapsin cocuk baksin

Benim tanidigim erkeklerin cogu bu kafayla evlendi. Cidden sevip evlenen galiba cok az erkek gordum.

Son düzenleme:
Kesinlikle evlenir. Ailesi icin yillardir sevdigi kizdan vazgecip onlarin istedikleriyle evlenen erkekler taniyorum. Cogu zaman zaten sevdigi kizi onaylamadiklari icin boyle durumlar ortaya cikiyor. Hayatinda kimse olmayan erkekler zaten kimseyi sevmedigi icin ailesinin sectikleri kizlari taniyip evleniyorlar.

soru erkek severek evlenir mi olarak düzenlense daha iyi..çünkü sevdiklerinden değil kadının da maaşı olsun rahat geçineyim diye evleniyorlar.tek başına ev araba alamıyor gidip maaşı olan bi kaďınla evleniyorlar..başka bir sitenin linkini vermek yasak değilse vereyim erkeklerin yorumları bi okuyun.

Ben biraz huysuz bir kızım.erkek arkadaşım var ramazan sonu gibi Nisan söz yapacağız Allah izin verirse.kendisi sessiz sakin birisi.ben ona sevdiğimi felan söylüyorum o da söylüyor. Ama ben o bana hep yazsin hep söylesin istiyorum.o da bana diyor ki ben sana yazınca söyleyince mi seni sevmis oluyorum sen benim halimden anlamıyormusun diyor.ve ben bunun iÇin sürekli kavga ediyorum söylemiyor diye.hep ayrılma noktasına getiriyorum.ama o benim dediklerime aldırış etmiyor.bir kaç saat sonra sinirim geçince arıyor beni.
Sizce beni sevmiyor mu ?
Bütün ailesi biliyor beni hatta sülalesi ailelerimiz tanisti anlaştılar. Bizde anlaşıyoruz ama bu konuyu evirip çevirip gündeme getiriyorum. Bıktı benden de ama değişmiyorum.
Sanki ailesine söyledi onlar beğendi de herkes duydu onun için istiyorsun diye baskı yapıyorum. Ne yapmalıyım bana yardım edin.
Ben çok seviyorum onu.

Doğru ek olarak bir de şu durumlar var;
-Bir halt yenildiyse mecbur kalıp evlenir
-Sevdiği kadın onu sevmiyordur o da ne yapalım deyip birileriyle evlenir. Varsa kendisini seven birini tercih edebilir onu sevmediği halde
-Ailesi sevgilisini onaylamaz, ailesini karşısına alamaz onun yerine ailenin uygun gördüğü birisine yönelir. Tam tersi kızın ailesi onu onaylamaz, kız ailesini karşısına alamaz.
-Geçmişi temiz, o niyetle konuştuğu hiç erkek bile olmamış der evlenir.

Alınmayın ama biraz şımarık buldum sizi. Seni seviyorumu sürekli demiyor diye ayrılık noktasına getirmek çok yanlış. Bıktırmayın sözlünüzü.
Başlığı okuyunca başka bir şey sandım, lütfen sözlünüzün üstüne gitmeyin ben de hiç söyleyemem mesela ama sevmediğim anlamına mı geliyor tabii ki hayır.

Merhaba benim sorum başlıktan da anlaşıldığı üzere bir erkek sevmediği bir kadınla evlenir mi ?ailesi kızı begendi diye evlenir mi?

Evlenirr...
Yanii bildiğim böyle bir kişi var.
Şu anda da çok mutsuz.
Eşi hamile...
"Zamanla severim" mantığıyla evlendiğini söyleyen mutsuz bir adam bir baba adayı.
Sevilmedigini bilen hamile bir kizcagiz var ortada.
Sırf aileler istedi diye yapılan evlilik mutsuz iki insan üçüncü de yolda

Evet var evlenen ailesinin baskisiyla evlendi daha kina gecesinde zindan etmeye basladi hayati kiza bes yil sonra bosandilar zaten

Ailesi istedi diye evlenir,çocuk yapar hatta boşanırlar bile..
Adamına göre değişir itisnalar olsada arada sırada büyük bir yüzdesi böyle öküz..

Sevdigi kiz onu aldatti yada sevmediyse gider evlenir..
Niye boyle bir aptallik yapar anlamam ama evlenir..

Flirt dönemi ilgisiz erkek evlenince çok daha ilgisiz olur bence şuan aşktan gözü dönmesi gereken bir dönem ama tabii yaşayan sensin tatlım adamın tarzı bu belki de

Bence seviyordur panpa, sevilmeden çekilmicek ömür törpüsü insanlar categorisindesin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…