- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
E yani az bi gorgusu varsa birakirAltında arabası varsa ancak biraz uzak mesafe olsa bile eve bırakmali mi sizce yoksa dolmuşa mi bindirmeli ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E yani az bi gorgusu varsa birakirAltında arabası varsa ancak biraz uzak mesafe olsa bile eve bırakmali mi sizce yoksa dolmuşa mi bindirmeli ?
+1Kimse kimseyi evine bırakmak, evinden almak zorunda değil. Kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda olmadığı gibi. Bu tür şeylerin bilincinde olarak sevgili olun birileriyle. Madem rahatsız edildiniz başınıza bu geldi, bu tür şeylere karşı kendinizi nasıl koruyacağınızı öğrenmenizi tavsiye ederim. Ayrıca neden sizi eve bırakmasını teklif etmesini bekliyorsunuz açıkça istemek varken?
Kesinlikle cook doğru özetlemişsinzDeğer veren insan karşı tarafın hiçbi konuda zor duruma düşmesine fırsat vermez.
Onunla buluşmak için 1 saat dolmuşla otobüsle git, sarkıntılık edenler olsun bi de kendi kendini koru.
Karşı taraf da zahmet olcak ama arabasına binip seninle kahve içmeye gelsin. Zahmet etmiş.
Bizde ank.canm siz nerede oturyorsunz sevgilin ve sen ne kadar mesafe varBak hayatım mesela erkek arkadaşımla çok yeniyiz.. ilk günden beri gelip beni kapımdan alıp kapıma bırakıyor.ben içeri girmeden basıp gitmiyor bile ..eve girmemi bekliyor kapıda... Ankda yaşıyoruz şehrin bi ucundan bi ucuna geziyoruz.. şu an ben işsizim mesela bi kuruş bile harcattırmıyor bana.. değer veren erkek böyle davranır.. kusura bakma ama seninki biraz sırtlan gibi geldi bana ..
Az önce zaten Bdv ye ilişkimle ilgili bir konu attım istersen okuyabilirsin yorum da yazabilirsin sevinirimBizde ank.canm siz nerede oturyorsunz sevgilin ve sen ne kadar mesafe var
Peki sizde ? sen nerede oturuyorsun o nerede oturuyor MBizde ank.canm siz nerede oturyorsunz sevgilin ve sen ne kadar mesafe var
Ben sincan o mamak ama bitirdim zaten ilişkiyi istersen özelden konuşablrz canmPeki sizde ? sen nerede oturuyorsun o nerede oturuyor M
Nasl bulcam konunu sitede yeniyimde pek bilmiyorum kbAz önce zaten Bdv ye ilişkimle ilgili bir konu attım istersen okuyabilirsin yorum da yazabilirsin sevinirim
Katlyrm benim arabam olsa bende bırakrdm şahsenBen arkadaşlarımı alır bırakırdım yahu, varsa imkanın hem jest hem iyiliktir bu.
Ama yapmayan sevgili çok itici, kadında da erkekte de.
Üni hayatım böyle geçti.Katlyrm benim arabam olsa bende bırakrdm şahsen
Mücbir sepepler dısinda katılıyorumBir erkekte en cok dikkat ettiğim şey bırak eve bırakmayi,eve giresiye kadar orda beklemesidir.