- 14 Ağustos 2018
- 21.113
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.903
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee tabiki de dolmuşla zaten beklenmezde böyle bir şey her buluşmada bile beklemem bunu ama 7 aylık bir ilişkide bir kez bile bırakmadı onu geçelim teklif dahi sunulmadı anca elimi tutup dolmuş durağına kadar götryorduİkinizde dolmusa biniyor olsanız tabikide bırakmak zorunda değil. Ama ben şahsen araçla normal arkadasımı bile bırakayım derim arkadaslarımda öyle. Nezaketen biraz
Cimri olabilir km yazıyor malumEe tabiki de dolmuşla zaten beklenmezde böyle bir şey her buluşmada bile beklemem bunu ama 7 aylık bir ilişkide bir kez bile bırakmadı onu geçelim teklif dahi sunulmadı anca elimi tutup dolmuş durağına kadar götryordu
Istanbulda oturmuyoruz en fazla 1 saatt ki trafik fln yoksa o kadar da sürmez 45 50 dakika diyim almasını zaten beklememde buluştgmz yerden bırakmasni beklerdim ama hiç yapmadı sormadı bileNe kadar mesafe var ki
Karşıda mı atıyorum
Bence bırakmalı
Özellikle gece falansa
Ben önem veriyorum artık pek yapmıyorlar ama olsun
Sevgilim beni alır bırakır bi kere kendim çıktım kızdı niye çıkıyorsun diye
Nezaket meselesi biraz
Bırakmalıydı benceIstanbulda oturmuyoruz en fazla 1 saatt ki trafik fln yoksa o kadar da sürmez 45 50 dakika diyim almasını zaten beklememde buluştgmz yerden bırakmasni beklerdim ama hiç yapmadı sormadı bile
Bence her ikiside var biraz da üşengectiBırakmalıydı bence
Boşver gitsin
Düşünceli değil yada cimri
Ne alaka be kullanmak sürekli değil zaten arada bile bırakmıyorYani mesefayi belirtmeyince konu tamamen anlamsız kalmış.
15 -20 dk bir yolsa bırakmalı arada, en azından teklif etmeli bence de...ama arabayla 1 saat diyorsunuz. 1 saat git ve dön adama 2 saat kayıp + benzin. Ben bıraksa utanırım, onu kullanıyor gibi hissederim bu şartlarda.
Kendi adıma konuştum farkındaysanız. Ben bu kadar uzun mesafe şöförlük yaptırırsam böyle hissederdim diye.Ne alaka be kullanmak sürekli değil zaten arada bile bırakmıyor
Evet lakin ben farkettiysenz bunu her buluşmada beklemedi 2 3 kez yapabilirdi en azından evimin etrafını mahallemi vs merak edebilirdi yani hoş teklif bile etmedi deKendi adıma konuştum farkındaysanız. Ben bu kadar uzun mesafe şöförlük yaptırırsam böyle hissederdim diye.
Araba ile 1 saatlik yol olduğunu konunuza ekleseydiniz daha sağlıklı yorumlar alırdınız.
Ayrıca uslubunuz da çok çirkiiin...be li konuşmalar.
Hayatımmm 7 ay diyosun..! Yuhh .. erkek adam bi kere bile teklif etmez mi tam bi odunmuş..!! Kesin Bu zihniyetteki bir adam hesabı da ortak ödeme falan kalkıyordur..!! Bu erkek milletine sen acırsın.. başkası acımaz. kapısından alır kapısına bıraktırır.. emin ol öyle yapınca daha kıymetli oluyorsun çünkü adam senin için çaba sarfediyor öyle bir psikolojiye giriyorlar anladın mı ... Ayrıldım demiştin ayrılırken bu odunluklarını da söyleseydin?! Umarım söyle misindir içinde kalmasınEvet lakin ben farkettiysenz bunu her buluşmada beklemedi 2 3 kez yapabilirdi en azından evimin etrafını mahallemi vs merak edebilirdi yani hoş teklif bile etmedi de
Cimrilerle hayat zor geçiyor. En doğrusunu yapmışsınız. Ayrılınca ne dedi merak ettimEvet lakin ben farkettiysenz bunu her buluşmada beklemedi 2 3 kez yapabilirdi en azından evimin etrafını mahallemi vs merak edebilirdi yani hoş teklif bile etmedi de
Valla çok doğru tespit en son hesabı ortak ödeyelim dedi zaten ki kendisi çalışan biri ben yeni mezunum zaten buluştgmzda da yaptığımz hiç bir aktivite vs yoktu anca cafe de oturup bir şeyler içiyorduk düşün ki yemek bile yemiyorduk ve tabiki de ayrılırken hepsini yazdm açıkça dedim beni evime bırakmayı bile teklif etmedin ve bana trajedikomik bir şey dedi sen benim semtime kaç kez geldin ki benim oraya gitmem 3 dolmuş değiştirmek demek buda nerden baksan 2 saatt fln ve kendisi arabası olduğu halde erkek olduğu halde bir kez bile benim mahalleme gelmemiş bir insan o laftan sonra zaten dedim ugarşlmaz yani kendini haklı görüyor ona gore çok normal yaptıkları ben abartyorumHayatımmm 7 ay diyosun..! Yuhh .. erkek adam bi kere bile teklif etmez mi tam bi odunmuş..!! Kesin Bu zihniyetteki bir adam hesabı da ortak ödeme falan kalkıyordur..!! Bu erkek milletine sen acırsın.. başkası acımaz. kapısından alır kapısına bıraktırır.. emin ol öyle yapınca daha kıymetli oluyorsun çünkü adam senin için çaba sarfediyor öyle bir psikolojiye giriyorlar anladın mı ... Ayrıldım demiştin ayrılırken bu odunluklarını da söyleseydin?! Umarım söyle misindir içinde kalmasın
Aşağıda açıkladımCimrilerle hayat zor geçiyor. En doğrusunu yapmışsınız. Ayrılınca ne dedi merak ettim
Çok isabetli bi karar vermişsin hayatımmm.. bunla vakit kaybetme ki gönlüne göre birisini evren karşına çıkartabilsin ..!!Valla çok doğru tespit en son hesabı ortak ödeyelim dedi zaten ki kendisi çalışan biri ben yeni mezunum zaten buluştgmzda da yaptığımz hiç bir aktivite vs yoktu anca cafe de oturup bir şeyler içiyorduk düşün ki yemek bile yemiyorduk ve tabiki de ayrılırken hepsini yazdm açıkça dedim beni evime bırakmayı bile teklif etmedin ve bana trajedikomik bir şey dedi sen benim semtime kaç kez geldin ki benim oraya gitmem 3 dolmuş değiştirmek demek buda nerden baksan 2 saatt fln ve kendisi arabası olduğu halde erkek olduğu halde bir kez bile benim mahalleme gelmemiş bir insan o laftan sonra zaten dedim ugarşlmaz yani kendini haklı görüyor ona gore çok normal yaptıkları ben abartyorum
Kesinlikle öyle çok haklsnzÇok isabetli bi karar vermişsin hayatımmm.. bunla vakit kaybetme ki gönlüne göre birisini evren karşına çıkartabilsin ..!!
tabiki eve bırakmalı ve bu sana önem verdiginin bir belirtisidirAltında arabası varsa ancak biraz uzak mesafe olsa bile eve bırakmali mi sizce yoksa dolmuşa mi bindirmeli ?