- 23 Ekim 2022
- 2.282
- 6.632
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Kilo kaybı yaşıyorum" diye bir konu açmıştı. Orda birçok şeyi anlattı aslında yorumlarda.
Bu adam sinirlerim ı bozdu iyiceHayatına devam edeceksin ve psikolojik destek alacaksın.
Hopeeee"Kilo kaybı yaşıyorum" diye bir konu açmıştı. Orda birçok şeyi anlattı aslında yorumlarda.
İşte iletişimi kesersen kedi gibi olursun rahatlarsın. Ben antidepresan kullanıyorum çok sakinim. Yeme ve uyku düzenin nasıl?Bu adam sinirlerim ı bozdu iyice
Ağlak değilim hiçSoğan da ağlatıyor yine de güveniyoruz. Ağlatmaktan kasıt ne yani? Belki sen fazla ağlak birisindir. Daha somut yazmalısın içeriklerini.
İyiyim şimdi Kılıçdaroğlu normal e döndü mutluyum aslında evimde ailemlle yegenlerim var güzel geçiyorİşte iletişimi kesersen kedi gibi olursun rahatlarsın. Ben antidepresan kullanıyorum çok sakinim. Yeme ve uyku düzenin nasıl?
Yav ne Kılıçdaroğlu şu yav bıktum klavye den deİyiyim şimdi Kılıçdaroğlu normal e döndü mutluyum aslında evimde ailemlle yegenlerim var güzel geçiyor
Sen yine de beni dinle. Söylediğimi yap ama yaptığımı yapma. Mutlaka psikiyatriye randevu al hastaneye git.İyiyim şimdi Kılıçdaroğlu normal e döndü mutluyum aslında evimde ailemlle yegenlerim var güzel geçiyor
Hope sen napptınnki şimdi anlamadımSen yine de beni dinle. Söylediğimi yap ama yaptığımı yapma. Mutlaka psikiyatriye randevu al hastaneye git.
CanımsınSen yine de beni dinle. Söylediğimi yap ama yaptığımı yapma. Mutlaka psikiyatriye randevu al hastaneye git.
Hani öyle bir söz var ya. Öylesine söyledim boşver şimdi. Konuştuğun herifi her yerden engellemekle başla öncelikle.Hope sen napptınnki şimdi anlamadım![]()
Tmmm cnmHani öyle bir söz var ya. Öylesine söyledim boşver şimdi. Konuştuğun herifi her yerden engellemekle başla öncelikle.
Hopeee senin burcun ne söylemedinİşte iletişimi kesersen kedi gibi olursun rahatlarsın. Ben antidepresan kullanıyorum çok sakinim. Yeme ve uyku düzenin nasıl?
Hangı durumda ağlattığına göre değişirAglattı ama ben sonra dan üzüldüğüm için. Aglıyorum o an asla belli etmiyorum hiçbirşeyi normal hayatta da böyle bu. Asla ağlamam. Ama yalnız kaldığımda aglarım hep
NediyonyaHangı durumda ağlattığına göre değişir![]()
Yazıyorum daha nasıl yazayım somutSoğan da ağlatıyor yine de güveniyoruz. Ağlatmaktan kasıt ne yani? Belki sen fazla ağlak birisindir. Daha somut yazmalısın içeriklerini.
Oğlak burcuyumHopeee senin burcun ne söylemedin
A Bnmde yükselenim Oğlak annemin de Oğlak hep kavga ediyoruz ama kafamız biyerde uyuyorOğlak burcuyum
Bazı anneler atışarak laf sokarak sevgisini gösterir. Seninki de onlardan biri galiba.Aa
A Bnmde yükselenim Oğlak annemin de Oğlak hep kavga ediyoruz ama kafamız biyerde uyuyor