- Konu Sahibi EylemHemsire
-
kızçelerim bir konuda fikirlerinize ve derin bilgilerinize ihtiyacımız var.( konu ablamla ilgili. öz ablam değil bu arada )
birinden hoşlanıyor ama bu kişiyle tanısıklığı yok. hakkında bir çok şey biliyor. yüzyüze gelip konusmadılar hiç. kendisinin sosyal paylaşım sitelerindeki profillerine ulaştı. ama çekiniyor konusmaktan. terslerse filan diye. işi konumuyla da birkaç kez tvye çıkmıs insan. acaba ordan görüp beğendiğini düşünüp kızı tersler mi diye çekindim konuş demeye.
siz olsanız napardınız ve ablam ne yapmalı? nasıl tanısmalı onunla. iş yerinin adresini biliyor küçük bir işletmesi var cafe gibi. oraya gidip tanısması abes olur. geriye bitek net kalıyor.
yardımcı olun kızlar:44:
Bence cafesine gitsin.
Sıcak bir duruş sergilesin.
Adam beğenirse gelip kendi tanışır zaten.
Netten terslenme ihtimali daha fazla.
merhaba
Sanat değil bu bilgi tecrube.
Bence cafe sine gitsin nette hiç samimi bulmaz erkekler kadınlarıi
Utangaçsa bence işide zor .
Ben hep girişkenimdir. Mesela şuanki erkek arkadaşıma bile gözlerine bakıp senden çok hoşlandım ben demiştim hiç çekinmeden
Oda şaşırmıştı ama sonuç müthiş
bencede cafesıne gıtsın ama bole tanısmak ıcın degıl musterı gıbı gıtsın bellı aralıklarla uzun sure gıdıp gelsın ve tanısmak ıcın hıcbırsey yapmasın daha sonra ataga gecsın mısal adam ne ıs yapıyo nıye tv ye cıkmıstı
işte cafesi aile işletmesiymiş. Baba anne hepsi birlikte çalışıyorlar orada adam bence böyle birşey yapmaz yani yanına gidip tanısmak gibi. ancak sürekli gidip bir şekilde ilgisini belli etmesi gerekir. ama ablam 2 hafta sonra il değişikliği yapacak yani uzun bir vakti yok
eğitimle ilgili porgramdı eğitimci bi özel üniversitede
tatlım 2 haftada bu ıs cok ama cok zor heee gururundan vazgecıp dırek soylıcekse ayrı ama bence bole bırseye cogu turk erkegı hazır degıl bu kadar ozguvenlı kızlar ıstemıyolar genelı hep onlar elde etsın ugrassın ıstıyolar malesef
lalecim oraya temelli gitmiyor iş için dönemsel yani 4 yada 5 ay kadar duruma göre daha kısa da sürebilir bilmiyorumEeee 2 hafta içinde netten nasıl ilgisini çekecek ki?
Bence abla yeni gideceği ile yoğunlaşsın...
Bence de kafeye gitmek mantıklı, zaten gittiğiniz kafelerde o veya bu şekillerde kafe sahibiyle muhatap oluyorsunuz misal şehirdışından bir arkadaşım geldi geçenlerde onu gezdirdim, nerede birşey yiyip içsek kasada bir "ama o misafir ben ödeyeceğim" kargaşası yaşandı ve türk milletinin en çok bu huyunu seviyorum, misafir deyince arkadaşımın verdiği 20lira yerine benim 200liramı bozdurdular ve çok sempatik davrandılar, ben tanımadığım insanlara çok soğuk davranırım ama o gün her işletmede sıcak ve samimi bir ortam oluştu bu şekilde siz de bunu yapabilirsiniz. (Benim tanışma gibi bir amacım yoktu gerçi) Ya da gitsin bir kahve ısmarlasın adamın bölümü neyse ona yakın bir konuda kitap alsın eline kahvesini içip kitap okusun -eğitimciyse işe yarar- sonra ne bileyim çok hoş bir kafeniz var ortamı çok sıcak vs sohbeti açabilir. Zaten adam da beğenip hoşlanırsa gerisi gelir diye düşünüyorum tabi bu zaman zarfında birden çok gitsin ve adama yiyecek gibi bakmasın, sempatik kendi halinde ve biraz da cool olmalı.
evet canım vallah azmın elınden hıcbısı kurtulmuo:)kızlara katılıyorum kesınlıkle yıcek gıbı bakmasın o adamın pesınden ole kosan cokkkk kısı vardır.ortak yanlar bulmaya calıssın ve adam hakkında bayaaa bılgı toplasın ayrıca cafeyede en sakın oldugu zamanlarda gıtsın bence ılk once adamla degıl ordakı baska ınsanlarla tanıssın samımıyet kursun kı goze batmasın.mısal aıle yerıyse kurabıyelerınızı cok beyendım tarıfını verırmısınız sehır dısına cıkıorm da annemınkıler gıbı bunlar fln dıyebılır vb seyler soyleyebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?