Yarın sabah yapcam cnm. 1 veya 2 gÜn normal adet gİbİmİ sÜrÜyo kanama yanİ
sakın bu kaygılarla bebeğini aldırma canım.bende hap kullanıyordum ve hamileliğimi öğrendiğimde çok üzüldüm bebeğe etkisi olur diye.ama tam hamilelik belirtileri ortaya çıkıncaya kadar bebeği etkilemiyormuş.Allaha şükürki bebğim çok sağlıklı yani dedikleri gibi etkilemedi.hem bi düşün belkide dünyada sana en yakın seni en fazla sevecek ömür boyu yanında olacak çok değerli bir insanı dünyaya getireceksin.umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ve çok mutlu olursunuz.15 hatta 17 gÜn geÇtİ. Mutlaka Çıkar testte. Bencede ondan gecİktİ. Bende hamİle kalmdıgımı dÜŞÜnÜyorum. 2 buÇuk yaŞında bİr kızım var ve asla bİdaha Çocuk İstemİyorum. Şu an zaten bakamıcak ve İstemedİĞİm bİ Çocuguda doguramam. Bİrde 3 haftadır zayıflama hapım var onu kullanıyom. DÜŞÜnsene hamİle kalsam Çocuga ne kadar zarar vermİŞtİr
KIZLAR GEÇEN AY EŞİMLE REGLİM BİTTİKEN BİR GÜN SONRA BİRLİKTE OLDUK VE KORUNMADIK. BEN SABAH HEMEN ERTESİ GÜN HAPI ALDIM. 1 HAFTA SONRA REGL OLMAM GEREKİYOMUŞ SANIRIM. AMA BENDE 1 HAFTA SONRA SADECE 1 GÜN SÜREN HAFİF KIRMIZIMSI BİR AKINTI OLDU O KADAR. VE 2. GÜN YOKTU. HATTA AKŞAMA BİLE YOKTU. SU AN REGLİM TAM 15 GÜN GEÇTİ. HAMİLE KALMIŞMIYIMDIR ACABA? BÖLE BİŞEY YAŞAYAN VARMI. BU HAPI KULLANANLAR YARDIM LÜTFEN. AYRICA O AY ÇOK STRES YAŞADIM. ANNEANNEMİ KAYBETTİM. BEN STRESE GİRİNCE DE ÇOK GECİKİYO. AMA ERESİ GÜN HAPINDAN 1 HAFTA SONRA REGL OLMALIMIYIM? BUNU MERAK ETİM. YARIN TEST YAPICAM AMA BİDE SİZE SORAYIM DEDİM:çok üzgünüm:
12. saatte kullandımsonuç 2 haftalık hamileyim. güvenmeyin arkadaşlar benden söylemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?