• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eski eş mağduru da benim..

Konularını da takip etmiyorum da dizi gibiymiş mübarek. Burada şikayet edilince telefonda konuşup ses tonunun kadın sesi olup olmadığına bakıyorlar sanırım, o yüzden şikayet etmenin de çok bir işe yaradığını düşünmüyorum. (Gerçi yönetimin de yapabileceği fazla bir şey yok suçlamıyorum kesinlikle)

O yüzden bu konu fake mi değil mi bilemem o tartışmalı ancak inanmadığınız kişilerin konularına yorum atmayın, amaç ilgi çekmek olduğu için ilgiyi göremeyince bırakırlar. Don't feed the troll yani. :)
+100000

Çocuklu adamla birlikte olacaksanız bunları göze alıp kabul edeceksiniz. Adam karısından boşanmış, çocuğundan değil. Babalığını yapacak. Hiç mi aklınıza gelmiyor bu tür şeyler de şaşıyorsunuz anlamıyorum.
Boyunuzdan büyük işlere kalkışmışsınız.

Toplu cevap yazıcam.
İlk açtığım konumda, Bir üye nedense merak edip sordu, ben de dalgasına "evet fotoğraftaki benim" dedim. Aşağılamak gibi olmasın tabii ki ama ben buraya bu kadar özelimi anlatırken kendi fotoğrafımı koyabileceğimi düsünenler vardı ve bu bana komik geldi.
Sonra birisi ciddiye alıp yok onun değil vs diyince ben değilim zaten, kendime benzettiğim bir idol dedim ve açıklamamı yaptım yani.
Bu kadar uzayacağını bilsem geçmezdim dalga falan.
Arkadaslar konum tabii ki gerçek inanmayan varsa yorum kirliliği yapmaz ise sevinirim.
Evet maddi durumum iyi bunu da yazma amacım kimseye bağımlı olmadığımı belirtmek ki buna göre çözümler bulalım.
Suç mu ya? bu nasıl bir ego?
Yol alın..
Ve evet evli değilim evlilik düsüncesi taşımıyorum.

sevgilin ne düşünüyor peki bu konuda?
çocuğu nüfusuna alacak mı?

Ya birde kadından çok çekiyorum demiş
Sanki eski eş indirdi kafasına yumruğu kadın morarttı vurduğu yeri:KK53:
Ne insanlar var

Sbdjajda
Özel hayatını bu kadar anlatırken sana sorulan bir soruya dalga amaçlı cevap vermek yerine ben değilim demek daha mantıklı olanı :)
Dert anlattığın konunda içinde bulunduğun zor şartlar (!) altında alay etmek bir insanın en son düsüncegi şeydir.

Ha dersen ki ben zor şartlar değil zırt şartlar altında alay ettim de "evet" dedim hahhh derim ondan zaten çok gördük ilk değilsin :KK66:
Zırt şartlar :KK70:

Allahım Allahım lütfen hayırlı evlatlar ver. 21 yaşındaki bir kız çocuğu nasıl gider çocuklu kocaman bir adamla sevgili olup bir de ondan çocuk yapar? Yavrum aileniz olmasa bile aklınız da mı yok Allah aşkına?
Ah ah. Çok şey derim de boşa.

isin cok zor yani boyle bi durumdayken sonunun hayirli bitmeyecegi bin metreden belli.daha yasin cok kucuk uzgunum ama hayatini bi adam icin mahvediyorsun.ayril desek hamilesin dogacak bebegine yazik ki bu adam bebegi kabullenir mi bilinmez.ayrilmasan surekli kiskanclik krizleri cocuklari karsilastirma herseyde problem olacak.yani anlayacagin iki ucu b... degnek.zamaninda bi hata yapmissin bedelinin odeyeceksin bi sekilde.ins en hasarsiz sekilde odersin.yerinde olsam bu adamdan ayrilirdim bebegime yalniz bakardim.kendine bi yol ciz yapmissin bi hata devamini getirme

Allah aşkına sen bu adam evliyken mi onunla birlikte oldun? Adamın daha süt kuzusu yavrusu var çünkü. Ne zaman ayrılmışlar?
Benim zamanımda şehir dışından üniversiteye gelip zengin evli yaşlı erkeklerle olan kızlar vardı sırf para için. Ki daha da arttı. İnşallah öyle bir hata yapmamışsındır.

Back
X