• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eski eş mağduru da benim..

Merhaba arkadaşlar,
Sevgilimin eski eşinden 2 yasında bir kızı var..
Sorunum şu ki eski eşi sürekli arıyor.
"Biz şurdayız bizi alır mısın, aşısı vs. var bizi götürür müsün, çocuk seni soruyor nerdesin gelebilir misin. ağlıyor gelir misin" gibi süürekli arıyor, hani normal sıklıkta olsa anlacağım.

Hayır maddi olarak da iyi durumdalar.. hic bir seye ihtiyacları yok.
Kasıtlı yaptığını düsünüyorum.
Veeee coook korkuyorum. Ben bu kadından uzun süredir çok çekiyorum.
Hep dedim ki.. bir yerden sonra yok olacak hayatımızdan gidecek.. aramayacak artık.. ama çocuk olayını tam idrak edememiştim bunları düşünüp kendimi teselli ettiğim zamanlar.
Ama sanırım ölene dek, ben o mezara girene dek bu adamla olduğum sürece bizi arayacak ve ben sinir krizleri geçireceğim.

Aranızda çocuklu biriyle evlenip ya da sevgili olup bu sorunları yaşayan var mı? eski eşle iletişim durumunu nasıl atlattınız bu süreci nasıl yönetiyorsunuz.. :KK43:
Bu arada ben 21 yasındayım sevgilim 35 eski eş 33..
Cocugu ıcın tabiki arayacak. Çocuğunu atıp sana mı endekselenecek. Eskı esı arayacakta

Konuyu okurken istemsizce adami benim suan ayrilmak uzere oldugum kocam ve benden sonraki sevgilisi olarak dusundum o_O benim yavrumun ihtiyaclarina kosmayacaksa ne halta yarayacak. Kadin canim sıkıldı konusalim dememis ki cocugunun gereksinimlerini halletmesini istemis. Yanlis anlamayin istemsizce empati yaptim sizde sabredin artik yavrucak buyuyene kadar

Senin cocugun bir dünyaya gelsin babaya ne kadar ihtiyac oldugunu anlarsin. Oglum iki yasinda ve asiri babaci. Simdi ben yarin bosansam bile o babasini her gün sabahlari simdi yaptigi gibi yorganin altinda arar (babasi ise erken gider). Ama sen eski karisina döner diye korkuyorsun sanirim. Simdi hamilesin üstelik ve evli de degilsin. Zora sokmussun kendini vallaha

Allah yardımcınız olsun ozellikle cocuklarin ama çocuk daha 2 yadında siz ne zaman tanistiniz da güvenip hamile kaldınız ne zaman ayrıldılar? yuva yıkanin asla yuvası olmaz ama durum böyle değilse (!) babasına muhtaç 1 bebek var ortada ,yakında sizin de şartlar eşit hatta sizi sevdiği için önde olacaksınız. doğurmaz dusunuyorsaniz illa ,sagliginizi düşünüp uzulmeyin.

Uzun zamandir eski esinden dolayi skinti cekiyorum demissiniz de adamin iki yasinda cocugu varmis yahu:olamaz:

Ben 30umda zor karar verdim 11 senedir tanidigim adamdan cocuk yapmaya..milletin nasil da kolayina geliyor:olamaz:

Aaaa :)
E evli degillerse mesele de yok
Ayrilmasi daha kolay. Cocugu da yapmis artik ya aldiracak ya doguracak
En son konusunda ayrılmışlardı geri dönmeyi düşünmüyorum diyordu konu sahibi demek ki tekrar barışmışlar çocuğuda aldırmakta kararsızdı sonra annesiyle konuşup doğurmaya karar vermişti ve sevgilisinden şiddet gören bir kız durumu karışık biraz sanırım kendide ne istediğine tam karar verememiş benim anladığım bu anlattığı konulardan..

Selam arkadaslar.. yok evlenmeyi düsünmüyorum cünkü biz kendisiyle anlasamıyoruz siddet vb. gibi sorunlarımız var daha önce anlatmıstım.
Ve kıskanclık karsılıklı olarak hat safhada.
Evliliği o düsünmüyordu ama bebek olayından sonra konusurken olabilir aslında falan demeye basladı ama sırf bebek icin evlenmek istemesini ben kendime yediremiyorum.. Evliliğe ihtiyacım oldugunu sanmıyorum cocugu nüfusuna alsın bana yeter zaten ilgilenmeyecek sorumluluk almayacak birisi değil kesinlikle.
Bu arada ben kendi cocuguyla görüsmesin etmesin demiyorum.
Biz suan bi dönüm noktasındayız tekrar iyi bi çift olabilir miyiz bilmiyorum onu hala seviyorum eski esinden kıskanıyorum.
Belki de yanlıs bi karar verdim
Cocugu aldırmam lazımdı kimseye bir sey söylemeden
Bu adamdan da kurtulup hic bisey olmamıs gibi gitmem lazımdı..
ileride de hatırlayıp genclik hatası diyebilirdim belki.
Ama zaten böyle bir sey yapacagımı dusunuyor sanırım gunduzleri yanımdan ayrılmamaya calısıyor garip davranıyor biraz kac gündür.
Halbuki hic öyle bi niyetim de yoktu.. ama suan var. Allahım sabır ver ihsan ver. :(

Ya kizlarimiz mi salak ben artik anlamiyorum. Niye cocugu olan bosanmis tiplere sariyorlar, sonra da buraya "immmdddaaatttt eski es ve cocuktan kurtulamiyorum" diye konu aciyorlar. Ne sandin konu sahibi, hamile olunca eski esin aradan cikacagini mi? Ortak bir cocuk oldugu surece onlar gorusecekler. Bu cocuk evlenecek, diploma toreni olacak, okula yazdirilacak, hasta olacak, ergenlik sorunlari yasayacak... onlar hep gorusecekler...

Allah yardımcınız olsun ozellikle cocuklarin ama çocuk daha 2 yadında siz ne zaman tanistiniz da güvenip hamile kaldınız ne zaman ayrıldılar? yuva yıkanin asla yuvası olmaz ama durum böyle değilse (!) babasına muhtaç 1 bebek var ortada ,yakında sizin de şartlar eşit hatta sizi sevdiği için önde olacaksınız. doğurmaz dusunuyorsaniz illa ,sagliginizi düşünüp uzulmeyin.
Bosanmalarının benimle bir alakası yoktu. biz daha yeni tanıstıgımız günler onlar bosanmıs benim haberim bile olmadı sonradan söyledi inanmayınca evrakları falan gösterdi.

Selam arkadaslar.. yok evlenmeyi düsünmüyorum cünkü biz kendisiyle anlasamıyoruz siddet vb. gibi sorunlarımız var daha önce anlatmıstım.
Evliliği o düsünmüyordu ama bebek olayından sonra konusurken olabilir aslında falan demeye basladı ama sırf bebek icin evlenmek istemesini ben kendime yediremiyorum.. Evliliğe ihtiyacım oldugunu sanmıyorum cocugu nüfusuna alsın bana yeter zaten ilgilenmeyecek sorumluluk almayacak birisi değil kesinlikle.
Biz suan bi dönüm noktasındayız tekrar iyi bi çift olabilir miyiz bilmiyorum onu hala seviyorum eski esinden kıskanıyorum.
Ama zaten böyle bir sey yapacagımı dusunuyor sanırım gunduzleri yanımdan ayrılmamaya calısıyor garip davranıyor biraz kac gündür.
Halbuki hic öyle bi niyetim de yoktu.. ama suan var. Allahım sabır ver ihsan ver. :KK43:
Iki yaşındaki bebeğin babasına her zaman ihtiyacı olacak. Öncelikle bunu kabullen. Çocugun olmadığı için o kadının ne yaşadığını şu an anlaman zor. Evlilik gereksiz diyorsun ya o bebeğin doğunca hala aynı fikirde olacak mısın bakalım.

Halbuki hic öyle bi niyetim de yoktu.. ama suan var. Allahım sabır ver ihsan ver. :KK43:
Evlenmeyi dusunmuyorsan eski esin aramasini neden takiyorsun ki? Ne kadar celiskilisin...

cunku seviyorum çok seviyorum..
Sizin su sevginizi de ben anlamiyorum. 21 yasinda o gonul daha kimlere konardi. Gitmissin hayatini bok etmissin. Bunlari dusunmuyorsun da eski esi aradan cikmiyor zirt pirt ariyor diye bunlari dusunuyorsun. Sen once kendi kariyerini ve gelecegini dusun.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Sevgilimin eski eşinden 2 yasında bir kızı var..
Sorunum şu ki eski eşi sürekli arıyor.
"Biz şurdayız bizi alır mısın, aşısı vs. var bizi götürür müsün, çocuk seni soruyor nerdesin gelebilir misin. ağlıyor gelir misin" gibi süürekli arıyor, hani normal sıklıkta olsa anlacağım.

Hayır maddi olarak da iyi durumdalar.. hic bir seye ihtiyacları yok.
Kasıtlı yaptığını düsünüyorum.
Veeee coook korkuyorum. Ben bu kadından uzun süredir çok çekiyorum.
Hep dedim ki.. bir yerden sonra yok olacak hayatımızdan gidecek.. aramayacak artık.. ama çocuk olayını tam idrak edememiştim bunları düşünüp kendimi teselli ettiğim zamanlar.
Ama sanırım ölene dek, ben o mezara girene dek bu adamla olduğum sürece bizi arayacak ve ben sinir krizleri geçireceğim.

Aranızda çocuklu biriyle evlenip ya da sevgili olup bu sorunları yaşayan var mı? eski eşle iletişim durumunu nasıl atlattınız bu süreci nasıl yönetiyorsunuz.. :KK43:
Bu arada ben 21 yasındayım sevgilim 35 eski eş 33..
Canım ben 2,5 yıllık evliyim eşimle 2 yılda flört döneminiz oldu benimde eşiminde 2. Evliliği ikimizinde 10 sene olmuştu nerdeyse ayrıları eşlerinde tanıştığımızda ve bende çoçukların annesinde çekiuorum oda arada 10 yıl vardı biz tanıştığımız da ama ben umursamıyorum ve olgun davranıyorum sizin yaşınız çok genç 2 yaşında bir çoçuğu varsa elbet babası ilgileneçek annesinde elbet babasını arayıp haberdar edecek o kadında tek başına dünya getirmedi o çoçuğu baba olarak mecbur sorumlulukları var siz bu adamla bir hayat düşünüyorsanız belliki düşünüyorsunuz bebeğiniz olacak kızı ve annesi herzaman hayatınızda olacaklar tamamen bağlantıları kopamaz ve kopmamalı Çünkü ortak bir evlatları var

Önceki konularınızda da yazdım. Ama şimdi ayıp ettiniz. 2 Yaşında çocuğu babasız mı bırakmak istiyorsunuz

2 yaşında bir evladım var ve ayrı olsak ben de sürekli babasını arardım. Çocuğu tek başıma yapmadığıma göre tabiki aşısında hastalığında özel gününde tatilinde yanında babası da olacak.
He

Evli çiftler aşıya, tatile herzaman birlikte gidemeyebiliyor.Artık boşanmışlar sonuçta belli ki kasıtlı yapıyor.

Back
X