• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir eski eş mağduru da benim..

hamile oluncaya kadar ne olduğu belliydi
sende maddi durumları iyi nasıl olsa diye görmezden gelmişin gibi geldi bana

ama sonuç olarak o adam o küçük çocuğun babası ve hep böyle devam edecek görüşecekler
ayrıca adamın çocuğu 2 yaşında sen hamile ne ara ayrılmış da seni hamile bıraktı çokda sorumluluk sahibi gibi gelmedi bana
hakkınızda hayırlısı olsun

2 tane çocuğum var. Yaşları küçük değil. Günde 10 sefer eşimle konuşuyorsak 7-8 i çocuklarla ilgili oluyor. Allah korusun şşmdi boşansam günde 20 kere konuşurum eşimle. Çocuklarla ilgili karar verlecek bir sürü mevzu oluyor. Neden her yükü tek başıma sırtlanayım? O yüzden eski eşlerin çocuk yüzünden konuşmasını anlayışla karşılamak gerekiyor. Kaldı ki siz adamın 2 yaşında çocuğu olduğunu biliyormuşsunuz. Kıskanmaya hakkınız yok. Üstelik evli bile değilsiniz. Sonunuz kınadığınız eski eşten daha kötü olabilir söylemedi demeyin. Hele bir çocuk doğsun o zaman görürsünüz çocuk büyütmek kolaymıymış değilmiymiş.

O kadın her daim olacak o çocuk her daim olacak. Yani ne kadından ne de çocuktan ayrı bir yaşamınız olmayacak.
Ayrıca kadın çocuğu için tabi ki arayacak. Sıklığı hiç önemli değil. Buna şimdiden alışın.

:) Fotoğraftaki Candice Swanepoel. Benim mi dedi ehehe, o da iyiymiş. O halde konunun (konuların) gerçekçiliğinden de emin olamadığım için ben şöyle aradan çekileyim, inananlar yazsın.
victoria melegi :KK48: kadinin maşallahi var:)
çocukluk aşkı ile daha evli bile degil uzun süredir nişanli bide oğullari var. :D

Çocuğun ihtiyaçları sadece maddi mi zannediyorsunuz? Kendi çocuğunuz doğunca anlarsınız iki yaşında bir bebek babasını her gün göremeyince nasıl hırçın olur, üzülür!

Merhaba arkadaşlar,
Sevgilimin eski eşinden 2 yasında bir kızı var..
Sorunum şu ki eski eşi sürekli arıyor.
"Biz şurdayız bizi alır mısın, aşısı vs. var bizi götürür müsün, çocuk seni soruyor nerdesin gelebilir misin. ağlıyor gelir misin" gibi süürekli arıyor, hani normal sıklıkta olsa anlacağım.

Hayır maddi olarak da iyi durumdalar.. hic bir seye ihtiyacları yok.
Kasıtlı yaptığını düsünüyorum.
Veeee coook korkuyorum. Ben bu kadından uzun süredir çok çekiyorum.
Hep dedim ki.. bir yerden sonra yok olacak hayatımızdan gidecek.. aramayacak artık.. ama çocuk olayını tam idrak edememiştim bunları düşünüp kendimi teselli ettiğim zamanlar.
Ama sanırım ölene dek, ben o mezara girene dek bu adamla olduğum sürece bizi arayacak ve ben sinir krizleri geçireceğim.

Aranızda çocuklu biriyle evlenip ya da sevgili olup bu sorunları yaşayan var mı? eski eşle iletişim durumunu nasıl atlattınız bu süreci nasıl yönetiyorsunuz.. :KK43:
Bu arada ben 21 yasındayım sevgilim 35 eski eş 33..
Ya canim ben diger konunu cok merak ettim bebegi aldirmaktan vazgectiniz heralde soylemeyi dusunmuyodun sevgiline nasil anlastiniz bagladiniz merak ettim

Yaşı da 25 e yükselmiş hayatı roman bence.bu kadından çok çektim demiş ya Allah bilir adamı karısından bu ayırdı. öye bir izlenim oluşturdu bende

Çocuk ağaç kovugundan çıkmadı ya heralde arıyacak kadın.

Merhaba arkadaşlar,
"Biz şurdayız bizi alır mısın, aşısı vs. var bizi götürür müsün, çocuk seni soruyor nerdesin gelebilir misin. ağlıyor gelir misin" gibi süürekli arıyor, hani normal sıklıkta olsa anlacağım.

Hep dedim ki.. bir yerden sonra yok olacak hayatımızdan gidecek.. aramayacak artık.. ama çocuk olayını tam idrak edememiştim bunları düşünüp kendimi teselli ettiğim zamanlar.
Ama sanırım ölene dek, ben o mezara girene dek bu adamla olduğum sürece bizi arayacak ve ben sinir krizleri geçireceğim.

Aranızda çocuklu biriyle evlenip ya da sevgili olup bu sorunları yaşayan var mı? eski eşle iletişim durumunu nasıl atlattınız bu süreci nasıl yönetiyorsunuz.. :KK43:
ne diyelim ki sana,21 yasında 35 yasında olan koca adamdan hamilesin hem de evli değilsin.

ortada çocuk var arayacak tabiki de.

çok uzun süredir çekiyorsun , 2 yasında kızları var. bu adam evliyken birlikteydin değil mi?

Merhaba arkadaşlar,

eşinden ayrılmış ve 1 çocuğu olan birisiyle 6 yıl birliktelik yaşadım. çocuk olduğu için illa ki hayatlarının sonuna kadar çok ekstrem bir durum olmadıkça iletişim halinde olacaklar. sevgilinizle devam edecekseniz, buna alışmak zorundasınız. bu cepte. şimdi: bu süreci siz değil, sevgiliniz yönetecek. sizin yapacağınız birşey yok. hamileymişsiniz de, sinirlerinizi bozarsanız kendinize yaparsınız. diğer bir nokta, çoğunluğu eski kocalarının hayatına birisi girdiği anda birden boşadıkları adam gözlerinde kıymetli hale geliyor. duygu sömürüleri, olur olmaz arayıp sormalar, çocuğu devreye sokmalar falan başlıyor. buna hazır olun. ha siz ayrılsanız da tekrar adamla evleneceğinden ya da beraber olacağından değil, sadece egolarından bence. benden başkasını sevemez,beraber olamaz,evlenemez diye düşündüklerinden o egoları sarsılıyor, saçma sapan birşekilde adamlara sarıyor bazıları (bizimkisi öyleydi mesela) ben de zamanında çok krizler geçirdim, etrafı kırdım döktüm,hatta birbirimize girdik. ama şimdiki aklım olsa yapmam. çünkü dediğim gibi bu bir kriz süreci ve bu krizi de sevgiliniz yönetmek zorunda. yönetemiyorsa da hayatına kimseyi almayacak. boşandığı karısı ile mutlu mesut takılmaya devam edecek. (bunları yazarken o zamanlar geldi aklıma yine sinirlendim.) sevgiliniz eski eşine şu mesajı vermek zorunda: seninle ortak bir çocuğumuz var,çocuğumuz için tabiiki görüşeceğiz. ancak biz artık boşandık ve ortak çocuğumuz haricinde bir ortak noktamız yok. kalmadı. ve tavırları mesafesi buna göre olacak. artık böyle bir durum başıma gelse, adam bu krizi yönetemese çıkarırım hayatımdan.

Şeyma Subaşıgillerden mi acaba arkadaş? Bir yerde de çocuğu sahiplensin yeter demiş. E 21 yaşında üniversiteydi, yüksek lisanstı, yabancı dil, yok meslek, yok kariyer, iyi bir maaş, ev kirası, birikim yapmaya uğraşma vs vs kasacağına yap bi çocuk geleceğini garantiye al. Yoksa koca adamdan parası var diye bahsedip, “seviyorum, dövüyor ama seviyorum” diye bahsetmenin mantıklı bir yanını göremedim ben de arkadaşım. Nasıl bir mantıksa?
bence aynen oyle. bulmus zengini kacamasin diye hamile kalmis

Evli adamlaymissin bunlarin olacagini hamile kalmadan evvel tahmin etmeliydin.
Ayrica o cocugu. Elbette ki her aninda yanina kosacak? Ne sanmistin ki? Ne bekliyordun?
Kendin ettin kendin buldun demicem. Hayat senin hala duzeltebilirsin.
Ayril bu adamdan, gir bi ise calis. Doguramayacak durumdaysan da aldir kardesim yazik degil mi o cocuga ve sana?? Yani iki hayat birden mahvolacak ve hala o cocugun dogmasi mi lazim yani? Kurtaji ben de desteklemem. Aldiracak haldeyse sartlariniz yapmayin da aldirmak zorunda kalmayin derim. Ama olan olmus. Goz gore gore kotu bir hayat acma kendine.

Merhaba arkadaşlar,

ister istemez iletişimleri olacak ama zamanla azalacak çocuk büyüdükçe kendisi isteklerini dile getirecek anne yani eski eş aradan zamanla çekilecek ama şu da var ki maddi manevi her an sevgilinizin üzerinde yükü olacak...
ayrıca kadında haklı ayrılmış olsalar bile o çocuk ortak bir varlık sorumluluk her iki kişiyede ait olmalı parası olması demek babaya ihtiyaç duymadığı anlamına gelmez kendinizi yerine koyun empati yapın derim...
çocuklu adamla olmak zor ama orta yolu bulursanız çok sıkıntı olmaz.

Back
X