Bir eski eş mağduru da benim..

Evli değiller ki dark :))
Profil fotosu bile bana ait deyip sonradan olmadığı anlasilinca bana benziyor diye koydum diyen bir kızın hayatına fazla kafa yormamak lazım sanki.
Başka bir konusuna da yazmıştım. Şu forumda hiç sevmem gelip fake fake diye konu baltalayanları ama bu konuda akıyor yahu.

21 yaşında ayrılmayı düşündüğü sevgilisinden hamile kalmış bir kız tak diye ikinci gün hamilelik takvimi koyuyor, ertesi gün iş kurma planları yapıyor. Yahu bi dur, bi bak hayatın ne durumda İnsan o şoku cart diye nasıl atlatır Allah aşkına?

Bi de profildeki ben değildim ama dalga geçmiştim diyor o kadar ciddi sorunu olan, üzgün kız tutup böyle bir espri (!) yapıyor artık bunun neresi komikse

İnsanları aptal yerine koymaya çalışan birinin başarısız fake konular zinciri işte

Alessandra ayrıldı geçenlerde. :) Ben de yabancı magazin takip ederim biraz ehehe.
yabanci mağazini Gecce mağazinden takip ediyorum. alessandra ayrılmamiş yahu hala jamie mazur ile birlikte.
kyle jenner anne olmuştu:);taşiyici anne felan diyolardi.
bebegi henüz göstermediler.

evlilik yok sevgililer.Aslında anladıgım kadarı ıle 'takılıyorlar':)

Ne anne olmaya, ne de birinin eşi olmaya hazır olduğunu düşünmüyorum. Yapmışsın bir hata. Ya bebeği sahiplenir kendi ayaklarının üstünde durursun, ya da günah benim günahım der aldırırsın. Orası sana kalmış. Ama mantıklı bir insanın sana "Bu adamla kal" demesi gibi 3. bir seçenek yok bence. O adam artık her şeyi yaşamış, unu elemiş asmış ve sadece sorumluluklarının peşinde bir adam olmuş. Onun çocuğuyla bağlantısı hiçbir zaman kopmayacağına göre, annesiyle de bağlantınızın kopmayacağı anlamına geliyor. Bir şekilde adı geçecek, bir şekilde bir yerden çıkacak yani karşınıza. 30 yaşında kadınlar bu durumu olgunlukla karşılamakta zorlanırken, siz 20 yaşında bunu nasıl kaldıracaksınız? Bu sefer aranızda "Sen tecrübesizsin. Sen şuan anlayamıyorsun." Lafı geçecek. Bunu sindirmeye çalışmaya ne gerek var? Bırak gitsin.

Bu konuyu hatırlıyorum.. Sevgilimle ayrılmak üzereyim 21 yaşında üniversite öğrencisiyim hamileyim diye bir konu vardı geçen hafta burada. Anlaşılan aranız düzelmiş konu sahibi. kadının bu istekleri normal, sonuçta çocugunun babası.. Ama senin kendini soktuğun durum akıl erecek gibi değil.. daha 21 yaşındayken insanın 35 yaşında çocuklu adamla ne işi olur anlamıyorum. Zengin diye mi tüm bu çekilen çile.. Peki seninle evleneceği kesin mi? Yani akıl denilen şey size hiç uğramamış mı ben anlamıyorum ki.. Kendine yazık etmişsin.. senin şu anda adamın eski karısından çok daha büyük problemlerin var bence onları çözmeye odaklan.. Bakalım sevgilin seninle evlenecek mi, çocugu kabul edecek mi, sen çevrene bu durumu nasıl izah edeceksin, eğitimin ne olacak?.. ADamın eski karısının onu aramasındansa bu sorunlarına bir çözüm bul bence..

Tatlım geçmiş konuları da biliyorum yanlış anlama ama bir rüzgara kapıldın gidiyorsun bu kadar ciddi yükleri taşımak için doktor desteği almanı öneriyorum ben de tedavi oluyorum ve iyiyim geliyor . Yaşın küçük insanın 20 yaşı ile 25 yaşında bile fark çoktur . Bir kere bebeğine sahip çıkman Harika . 2. Eğitimine odaklan o okulu bitir şakın bırakma okuyoruz burda ya da görüyorum erkek için vazgeçip hayata atılan kadınlar neler yaşıyor .
Sonra bebeğinin babası ile evlen demiyorum ama sorumluluğu alsın .
Sonra eski eşi düşün kesin sorun olacak olmaz değil ama fevri davranma o kadının elinde koz olarak kullandığı bir çocuk var eski eşler hırsla bunu yapıyor bir arkadaşım çok çekti ayrıldı . Ama sevgiline hep şikayet etme al karşına kesin konuş sürekli söylersen bir dönem sonra duymaz erkek

Elestirmiyorum ama anlamıyorum kendinden yaşça büyük boşanmış çocuklu adamda ne buldun bekar erkeklerin soyumu tükendi ..son zamanlarda ne moda oldu evli yada boşanmış çocuklu adamlarla takilmak ...belki adam karısıyla barisacakti tekrar iki yaşında bebeği var benim kızım o yaşta bir gece bile babasından ayrı kalamıyor heleki kız çocukları çok düşkün olur babaya hastalandiginda ozlediginde ağladığında parka gitmek istediğinde tabiki annesi arayacak babayı bunu hiç mi dusunmediniz adam size baglansin diyemi hamile kaldınız ki öyleyse iki bebeginde gunahina girdiniz bana göre ...adam yeni boşanmış boşlukta o bosluguda sizinle doldurmuş evlenirmi sizinle bilemem ama olan iki bebeğe olacak ...aldir aldırma demem yenildiyse bir halt o halta sahip çıkılmalı bence

Eski eş mi 20lik halinle git boşanmış adamın koynuna gir çocuk peydahla dedi?

Adam zaten hiç sağlam pabuç değil belli
Sen de adama yamanmak için çocuk yoluna başvurmuşsu
Al birini vur ötekine

Şu tabloda sağlam pabuç olmayan siz ve adam eski eşin ne suçu günahı var?

++++
++++
Adam da ne paylaşılamayan erkekmiş!!!

Ya bence bu çok normal. Boşanmış olsalarda o kadın çocuğunun annesi. Ve o kadının çocuğu ile ilgili destek alabileceği tek kişi senin sevgilin. Bence empati kurmaya çalış bak sende hamileymissin tut ki ayrıldınız bir şey oldu başın sıkıştığında çocuğunun babasından yardım istemez misin? Bence bu şekilde düşün kendini yipratmamaya çalış

Ben adamın boşanmış olduğuna inanmıyorum artık.

Kocanın eski eşiyle çocukları değil bebekleri var. İki yaş çok küçük ve normalde eşin zaten bir babanın yapması gerekenleri yapıyor. Ayrıca sen nasıl uzun zamandır çekiyor olabilirsin ki. Bebek iki yaşında. Doğar doğmaz mi boşanmışlar?

21 yaş böyle bir sorumluluk için erken olmuş doğrusu.. Ergenlikten yeni çıkmış sayılırsınız. Bebeği aldırıp aldırmamak sizin kararınız, düşünmek için 4 haftanız kalmış. Doğurursam neler olur, doğurmazsam neler olur diye bi muhasebe yapıp içgörü kazanmaya çalışın. Kararınız ne olursa olsun bu durumu güvendiğiniz bir yakınınızla paylaşın lütfen. Böyle durumlarda öncelik sağlığın gözetilmesidir, aldıracaksanız da tek başınıza gitmeyin. Aldırmayacaksanız da sağlık kontrollerinizi yaptırın. Şuan yoğunlaşmanız gereken konular bunlar, eski eş değil..

Sen kendi kendine hata yapmişsin eski karisi yapmış çok mu ? / Bence değil.Ben hiç eski karısıyla çocuğu olup yeni hayat kuran ve mutlu olan görmedim en basit düşündüğümüzde bu çocuk evlenecek okula gidecek düşecek kalkacak ilerde mirasçı olacak en basit yani

Valla kusurabkma ama cnm işte buradaki insanlar senin gibi insanlara kendilerini yormaz tamam mı... acaba evligi düşünmüyorsun da niye hamilesin ..Asıl sen yol alll yol gidene yakışır. ...

Çocuk doğalı 2 yıl dolmadan evlilikleri bitmiş. Sen evli bile değilsin, çocuk eve atılan bir bombadır. Bu adam bombalara pek dayanamiyor olabilir. Üzgünüm ama yakında eski eşi dert etmeyi bırakıp yeni sevgiliyi dert etmeye başlayabilirsin.

E arayacak tabii, ortak çocukları var, ne sandın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…