- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi karkedisi35
-
Başka bir konusuna da yazmıştım. Şu forumda hiç sevmem gelip fake fake diye konu baltalayanları ama bu konuda akıyor yahu.Evli değiller ki dark :))
Profil fotosu bile bana ait deyip sonradan olmadığı anlasilinca bana benziyor diye koydum diyen bir kızın hayatına fazla kafa yormamak lazım sanki.
yabanci mağazini Gecce mağazinden takip ediyorum. alessandra ayrılmamiş yahuAlessandra ayrıldı geçenlerde. :) Ben de yabancı magazin takip ederim biraz ehehe.
evlilik yok sevgililer.Aslında anladıgım kadarı ıle 'takılıyorlar':)14 yas fark.
2 yasinda cocuk var (ne ara cocuk olmus boşanmış sizle evlenmiş ve hamile kalmissiniz cok hizlisiniz)
Kadın elbette arayacak cocuk var arada.
Surekli de görüşecekler bir sekild e cocuk icin.
Cocuk kucuk alacak verecek hasta olsa gidecekler vs.
Hızlı yaşıyor millet ben 13 sene sonra 2. cocuga ancak karar verebildim
Tatlım geçmiş konuları da biliyorum yanlış anlama ama bir rüzgara kapıldın gidiyorsun bu kadar ciddi yükleri taşımak için doktor desteği almanı öneriyorum ben de tedavi oluyorum ve iyiyim geliyor . Yaşın küçük insanın 20 yaşı ile 25 yaşında bile fark çoktur . Bir kere bebeğine sahip çıkman Harika . 2. Eğitimine odaklan o okulu bitir şakın bırakma okuyoruz burda ya da görüyorum erkek için vazgeçip hayata atılan kadınlar neler yaşıyor .Merhaba arkadaşlar,
Sevgilimin eski eşinden 2 yasında bir kızı var..
Sorunum şu ki eski eşi sürekli arıyor.
"Biz şurdayız bizi alır mısın, aşısı vs. var bizi götürür müsün, çocuk seni soruyor nerdesin gelebilir misin. ağlıyor gelir misin" gibi süürekli arıyor, hani normal sıklıkta olsa anlacağım.
Hayır maddi olarak da iyi durumdalar.. hic bir seye ihtiyacları yok.
Kasıtlı yaptığını düsünüyorum.
Veeee coook korkuyorum. Ben bu kadından uzun süredir çok çekiyorum.
Hep dedim ki.. bir yerden sonra yok olacak hayatımızdan gidecek.. aramayacak artık.. ama çocuk olayını tam idrak edememiştim bunları düşünüp kendimi teselli ettiğim zamanlar.
Ama sanırım ölene dek, ben o mezara girene dek bu adamla olduğum sürece bizi arayacak ve ben sinir krizleri geçireceğim.
Aranızda çocuklu biriyle evlenip ya da sevgili olup bu sorunları yaşayan var mı? eski eşle iletişim durumunu nasıl atlattınız bu süreci nasıl yönetiyorsunuz..
Bu arada ben 21 yasındayım sevgilim 35 eski eş 33..
Kıskanıyorsun, çok seviyorsun... Hmm... Yahu kadın el kadar çocukla senin dayakçı sevgilinden boşanmış, kendini kurtarmış. Sen kimi neyden kıskanıyorsun, o kadın bu adama bir daha döner mi?! Sen artık kendi derdine yan, adamı başına sarıp dayağını yiyen, bir de çocuğunu yola koyan sensin. Kadın kaçmış kurtarmış kendini.
Adam dövüyor sövüyor, belli ki bu tür sebeplerden boşanmış, hala böyle tiplerden çocuk yapıyorsunuz, battıkça batıyorsunuz. Vallahi nedense bayılıyorsunuz b.ktan hayatlar yaşamaya.
Ben adamın boşanmış olduğuna inanmıyorum artık.Eski eş mi 20lik halinle git boşanmış adamın koynuna gir çocuk peydahla dedi?
Adam zaten hiç sağlam pabuç değil belli
Sen de adama yamanmak için çocuk yoluna başvurmuşsu
Al birini vur ötekine
Şu tabloda sağlam pabuç olmayan siz ve adam eski eşin ne suçu günahı var?
Kocanın eski eşiyle çocukları değil bebekleri var. İki yaş çok küçük ve normalde eşin zaten bir babanın yapması gerekenleri yapıyor. Ayrıca sen nasıl uzun zamandır çekiyor olabilirsin ki. Bebek iki yaşında. Doğar doğmaz mi boşanmışlar?Merhaba arkadaşlar,
Sevgilimin eski eşinden 2 yasında bir kızı var..
Sorunum şu ki eski eşi sürekli arıyor.
"Biz şurdayız bizi alır mısın, aşısı vs. var bizi götürür müsün, çocuk seni soruyor nerdesin gelebilir misin. ağlıyor gelir misin" gibi süürekli arıyor, hani normal sıklıkta olsa anlacağım.
Hayır maddi olarak da iyi durumdalar.. hic bir seye ihtiyacları yok.
Kasıtlı yaptığını düsünüyorum.
Veeee coook korkuyorum. Ben bu kadından uzun süredir çok çekiyorum.
Hep dedim ki.. bir yerden sonra yok olacak hayatımızdan gidecek.. aramayacak artık.. ama çocuk olayını tam idrak edememiştim bunları düşünüp kendimi teselli ettiğim zamanlar.
Ama sanırım ölene dek, ben o mezara girene dek bu adamla olduğum sürece bizi arayacak ve ben sinir krizleri geçireceğim.
Aranızda çocuklu biriyle evlenip ya da sevgili olup bu sorunları yaşayan var mı? eski eşle iletişim durumunu nasıl atlattınız bu süreci nasıl yönetiyorsunuz..
Bu arada ben 21 yasındayım sevgilim 35 eski eş 33..
Valla kusurabkma ama cnm işte buradaki insanlar senin gibi insanlara kendilerini yormaz tamam mı... acaba evligi düşünmüyorsun da niye hamilesin ..Asıl sen yol alll yol gidene yakışır. ...Toplu cevap yazıcam.
İlk açtığım konumda, Bir üye nedense merak edip sordu, ben de dalgasına "evet fotoğraftaki benim" dedim. Aşağılamak gibi olmasın tabii ki ama ben buraya bu kadar özelimi anlatırken kendi fotoğrafımı koyabileceğimi düsünenler vardı ve bu bana komik geldi.
Sonra birisi ciddiye alıp yok onun değil vs diyince ben değilim zaten, kendime benzettiğim bir idol dedim ve açıklamamı yaptım yani.
Bu kadar uzayacağını bilsem geçmezdim dalga falan.
Arkadaslar konum tabii ki gerçek inanmayan varsa yorum kirliliği yapmaz ise sevinirim.
Evet maddi durumum iyi bunu da yazma amacım kimseye bağımlı olmadığımı belirtmek ki buna göre çözümler bulalım.
Suç mu ya? bu nasıl bir ego?
Yol alın..
Ve evet evli değilim evlilik düsüncesi taşımıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?