- Konu Sahibi karkedisi35
-
hamileyim kaçamıyorumYaşın küçük. Kac kurtul. Yapma bunu kendine.
Hamile, yoksa ayrılmışlardı zaten..Yaşın küçük. Kac kurtul. Yapma bunu kendine.
Çocuk bile yapmış kaçıp kurtulur mu sizce? :)Yaşın küçük. Kac kurtul. Yapma bunu kendine.
"Biz şurdayız bizi alır mısın, aşısı vs. var bizi götürür müsün, çocuk seni soruyor nerdesin gelebilir misin. ağlıyor gelir misin" gibi süürekli arıyor, hani normal sıklıkta olsa anlacağım.
Hayır maddi olarak da iyi durumdalar.. hic bir seye ihtiyacları yok.
hamileyim kaçamıyorum
hamileyim kaçamıyorum
Ah be canım niye acele ettin bebek içinhamileyim kaçamıyorum
Çocuk bile yapmış kaçıp kurtulur mu sizce? :)
Yazık etmişsin kendine bir adam için ayrıca çocuğu da varhamileyim kaçamıyorum
Cok normal aramasi. Onlari baglayan bir cocuk var ve omur boyu bu sekilde gorusecekler. Daha cocuk kucuk,buyuyunce okulu icin gorusecekler,sinavi icin gorusecekler,mezun olacak gorusecekler,tatile goturecekler cocuklarini. Cok cok cok normal. Sizin de cocugunuz olacakmis,hele bir dogsun o zaman anlayacaksiniz nasil bir sey.
Bekar bir babayla evlenirken bunlari on gormeniz lazimdi ama herhalde cok genc oldugunuzdan dusunemediniz. Merak ettim 14 yas buyuk ustelik zaten baba olan bir adamla evlenme amaciniz neydi?
Evli değiller ki dark :))Cok normal aramasi. Onlari baglayan bir cocuk var ve omur boyu bu sekilde gorusecekler. Daha cocuk kucuk,buyuyunce okulu icin gorusecekler,sinavi icin gorusecekler,mezun olacak gorusecekler,tatile goturecekler cocuklarini. Cok cok cok normal. Sizin de cocugunuz olacakmis,hele bir dogsun o zaman anlayacaksiniz nasil bir sey.
Bekar bir babayla evlenirken bunlari on gormeniz lazimdi ama herhalde cok genc oldugunuzdan dusunemediniz. Merak ettim 14 yas buyuk ustelik zaten baba olan bir adamla evlenme amaciniz neydi?
Aaaa :)Evli değiller ki dark :))
Profil fotosu bile bana ait deyip sonradan olmadığı anlasilinca bana benziyor diye koydum diyen bir kızın hayatına fazla kafa yormamak lazım sanki.
E daha kolaymis o zamanevlilik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?